Bu sizin kisisel bir meseleniz, baskalarina anlatmaniz gerekmez.
Ustelik bundan sonraki sevgilileriniz bu konuyu uzerinizde baski olusturmak icin kullanabilir, anlatmayin...
Evleneceginiz kisiyle paylasip paylasmamak da yine sizin karariniz, ancak ondan da ayni seyi bekleyin ben erkegim diyip uste cikmasina izin vermeyin.
Anlatirsaniz cok detay da vermenize luzum yok, sonucta amaciniz onun hayalinde canlanmasi olmayacak.
Hiçbir ilişkimde önceki ilişkilerimin lafını ettirmedim. Sen de etmezsin olur biter ve tabiki dünyanın sonu değil çok daha mutlu olursun.
hata olduğunu düşünüyorsan bir daha yapma. oldu bitti. yapabileceğin daha fazla bir şey yok.
Konu sahibesi yanlış anlama lütfen ama bence insan sevdiği insanla biçeyler yaşamalı bu sevgiyi daha da güçlendirir..
Ama kadın ya da erkek böyle yaptıgını herkese anlatır benle yaptıysa herkesle yapar diye düşünürse zaten o insandan bi halt olmaz..
Lütfen şu cinselliğe bu kadar takılmayalım
toplum olarakk!!!
Benim kastım buraya konu açman değl arkadaşım, hani erkekler arkadaşlarına söyler ya şunu yaptım bunu yaptım diye öyle şeyler..sevdigim insanla bisey yasadim zaten bende. herkese anlatmiyorum. buraya konu acmamin sebebi de birileri okusun benim gibi sonradan pisman olmasin....
Aynı durumdayım canım ama artık yanlış olduğuna inandığım şeyleri yapmıyorum ve rahatladim6 aydir biriyle cikiyorum. 2. sevgilim . 1. siyle pek bisey olmadi cok sevgili gibi degildik. bir cok seyi bunla yasadim. o istedi diye yaptim bazi seyleri bir iki kez. ama şu an korkuyorum. birlikte olmadik yanlis anlasilmasin.
iliskimiz ciddi ama ya ayrilirsak nolur diye korkuyorum bazı sorunlardan dolayı. pisman oldum yaşadığıma. evlenene kadar bisey yasamamak en dogrusuymus meger. yeni anladim bunu maalesefkötü hissediyorum.
bu sekilde biseyler yasayip ayrilan var m? nasıl toparlandınız? yeni ilişkinizde eski yaşanmışlıklardan bahsettiniz mi?
Burasi da günah cikarma yeri oldu insanlar gunahlarini anlatip içini boşaltmaya calisiyor
Bizim dinimizde günah paylaşmak yoktur allahla kul arasindadir buraya yazarak neden gunahina şahit topluyorsun gerçekten vicdanin rahat değilse tövbe eder bir daha yapmamak için dua edersin
Aynı durumdayım canım ama artık yanlış olduğuna inandığım şeyleri yapmıyorum ve rahatladim
Benim kastım buraya konu açman değl arkadaşım, hani erkekler arkadaşlarına söyler ya şunu yaptım bunu yaptım diye öyle şeyler..
Pişman olma bence herkes bişeyler yaşıyor
Bnm arkadasimda erkek arkadasiyla ayni evde yasamislar 6 ay kadar sanirim herkese nisanli oldklarini solemisler biz eve cikmistik erkek arkadasi baska sehirdeydi bi sorun oldgunda yada erkek arkdsi teli acmadiginda bayiliyodu eli ayagi titriodu evlenmicek benle die kendini yiyodu bence iliski biraz bole konularda kendinizi dusunmelisiniz
yani yanlış anlaşılma olmasın birlikte olmadık ! bu ne tiksinç cümledir çok namuslusun canım sadece oraya girmesi birşey yaşamak siizn için bekaret diye kafayı yedirdiniz insanlara. bu yüzden anormal her türlü yöntemle bakire kalıyorlar sonrası namus timsali olarak dolanıyorlar ortada.. yeter yani.! az dürüst olun.
sadece oraya girmekten ibaret olsaydi bekaret bu kadar pisman olmazdim. sadece insanlarin neyi ne kadar yasadigimi anlamasi icin belirttim. illaki sorulcakti cunku bu adim gibi eminim. ben durustum ne yalanimi gordunde durust degilsin diyorsun. ayrica durustlugumu elestirmek senin uzerine vazife degil bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?