Vicdanen kendimi kotu hissediyorum yardima gitmedigim icin

Çok taviz vermişsiniz, iyi olmuş böyle bitmesi bence.
Düğününüze dahi gelmemiş birine fazla iyilik yapmışsınız. Siz bedava hizmetçisi değilsiniz.
Benim dugunumde memlekette yoktu kardesimin dugunune aradim abla bak biz kalabalik degiliz cikin gelin sizden hediye beklentimm yok sizin gelmenz hediye dedim akraba dugunlerine param yok diyip gitmiyo bunu bildigimden ricaci olmstm

Hiç vicdanınız sızlamasın o zaman. Atın arkaya gitsin. Engellemek kısa düşünmektir boş verin gitsin.

Kendi ev8mde bi kqhve ne kadar yorgun olsa da insan yapar ki onu bile arkadaslarim kiyamadilar

Az yesin de hamal tutsun kendine

Ben 7 yaşındaki oğlumla 4 aylık hamileyken ve sürekli kusarken bile ev taşıdım anneme bile bana yardıma gel diyemedim insanlar ne kadar rahat çocuklu çalışan kadından yardım istiyorlar paylaşımı yapmasaymissiniz iyi olurmuş ama olan olmuş

Hiç vicdanınız sızlamasın o zaman. Atın arkaya gitsin. Engellemek kısa düşünmektir boş verin gitsin.
Beklentiye girmesi kusmesi buna canimi skmasi bile sacma
Kendisine kardesimin dugunu olacagi vakit aradim ozellikle akraba dugujlerine hediye goturmememk icin mqddi skntidan gitmyo dedim abla bak biz kalabalik degiliz cik gel hediye istemeyiz gelmedi
Ama annemun cenazesinde en cok o yanimdaydi aradi sordu ama inanin Allah sahit gucum yok

Insam yorgnluktan olse bi aci kahve aniden gelem misafire cikarir ki ona bile kiyamadi arkadaslarim.bulasik makijemi bosaltip fincani makineye yerlestirip gittiler siz yapmayim durun dedigim halde

Kesinlikle dusunsenize oraya gittim hastalandim terledim usuttum tum hayatim durur benim

Gidip 1 Saat yardıma kalsanız bile yeterdi. Ayıp olmuş.

4 yaşında çocuğu olan üstelik yalnız bir kadından iş bekliyor,olmayınca da küsüyor mu kraliçe hazretleri? Bırakın küssün.
Size soryorum cocuk o hengamede durur mu? El bebek gul bebek rahat bi yere moaafirlige gidince sikildm diyince mizmizlaniyo ayrica kursu nasil asayim gitmermzlik yapalm o kadar para vermisim cpcuk gelissin diye ben dusunulecek en son kisiyim

Evde 14_18 yaşında iki çocuk varken, sizden iş beklmesi saçma. Çocuk ne olacak ona kim bakacak. İyi yapmışsınız gitmemekle.

Eşimle 2 günde tüm evi toplayıp taşınmışlığımız var. Hiçbir şey mükemmel olmuyor tabi plastik mutfak eşyalarını çöp poşetlerine doldurmuştum ama kimseden yardım istemedik. Olduğu kadar yaptık bir şekilde. Nakliye şirketleri var eve gelip toplayan öyle bir hizmet alsaymış keşke küçük çocuklu tek başına mücadele veren bir anneyi çağıracağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…