Vicdanen kendimi kotu hissediyorum yardima gitmedigim icin

Calismiyorm esim yok yanimda asker ama yalnizim annemi babami kaybeytm.Annemin olumu yikti beni psikoterapii aliyorm depreson tanisi aldim gucum enerjim yok 2 aydir inanin bu hafta evin buyuk temizligine baslicam diyip erteliyorm ben kendi evime yetemiyorm
Benden beklemesi en buyuk sacmalik halim ortada yani keyfide istemeyebilirim kaldi ki zamandqn kiymetli sermaye yok kaldi ki dediginz gibi

Yaşadıklarınız az, önemsiz demek istemedim zaten. Kendi hayatınıza bakışınız değiştirmeniz daha kolay olabilir dedim ama zaten psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyormuşsunız bu dediğim seye de engel oluyordur belki de.
Şu durumda en son dert edeceğiniz şey kuzeniniz olsun. Boşverin onu.

Son düzenleme:
Öff boşverin silerse silsin.Yardım etmedim diye silmek isteyen buyursun silsin çokta fifi.

Kuzen dediğin de sığırmış, küçük çocuğun var, halin yok anneni kaybetmişsin ne taşınması ... keyfin yoksa yoktur yoksa gitmezsin olur biter ne vicdanı.

Ben guclu biri degilim hicbir zaman da olmadim ama yine de kendimi tamamen eve kapatmis da degilim kendimce oglum icin biseyler icin cabaliyrm icimde umut var inanin oturup aglicam o kadar mental olarak yorgunum kendi evimi temizlemektrn acizim ben ya daha ne diyim dipkosem duruyo oyle

Dip köşe kalabilir biraz daha.
Size ne iyi geliyorsa onları yapın bu süreçte.
Ev işi yaşanacak kadar yapılsa yeter.
Fazlasını daha iyi olduğunuzda yaparsınız.
İnşallah iyi hissettiğiniz günlere çabucak ulaşırsınız.

İki tane yetişkin kızı kendisi 3 kişiler. Hepsi birer odaya girse iş bitti gitti.
Sizi neden çağırıyor ki.
Ben 10 aylık ve 28 aylık çocukla tek başıma kimse olmadan taşındım.
Üstelik temizlik icin tuttuğum şirket evi temizlememişti. Bir hafta olmadan yerleştim.

3 tane kazık kadar insan nasıl yapamıyor ve size küsüyorlar…

InsAllah gercekten guclu kadinlara mantigoyla hareket edip ayaklari uzerinde olan kadinlara saygim sonsuz oyle birileronin tenkiti bile canimi yakmiyo ben hep bpyle cekingen mizahtaym
34 yasindan sonra basarir miyim blmoyorm yind de umudum var ufak ufak kpss ders calisihorm kafam almasa da canim istemese de herkesin kolaylikla ulasacagi boyle vb isteklerde bulnacagi ezik joker eleman olmak istemiyorm

Etmedi ama ben 6 7 yil once yine tasinmasina yardim ettm 150 mtrekare evin tum duvarlari paspasi elimden gecti kendi kardesimin dugunune gelmedi param yoktu diyip bahane ederek
Bu mesajı görmeseydim, gitmemekte iyi yapmışsınız ama kahve fotosunu keşke atmasaydınız nispet yapar gibi derdim ama ohh afiyet olsun kapak olmuş ona. İyi alışmış insan kullanmaya.

Bu alma verme dengesi bozulduğunda müdahale etmezsek sonra bunlar yaşanıyor. Kişi kendi sınırlarını belirleyip karşı tarafa bu sınırlarını göstermeli. Kendinizi mental olarak yorgun hissediyorsunuz şu an sizin kimseye bir şey vermek gibi bir mecburiyetiniz yok.

Etmedi ama ben 6 7 yil once yine tasinmasina yardim ettm 150 mtrekare evin tum duvarlari paspasi elimden gecti kendi kardesimin dugunune gelmedi param yoktu diyip bahane ederek
Bu mesajı görmeseydim, gitmemekte iyi yapmışsınız ama kahve fotosunu keşke atmasaydınız nispet yapar gibi derdim ama ohh afiyet olsun kapak olmuş ona. İyi alışmış insan kullanmaya.
Niye açıklama yapıyorsunuz ki? 4 yaşında çocuğu olan biri başkasının evini gidip temizleyemez. Acil bir durum değil, tek başına değil, bir telefonla halledilecek iş değil, yardım istemenin de bir sınırı vardır.

Cevremde buna benzer insanalr oldu insanlar bizden temizlikte yardim beklediler yada catkapi gelirlerdi zamanimizin tumunu alirlardi sirf canlari sikildigi icin gununu alirlardo hic vermeden sonra baskalariyla gulerlerdi ben artik biktim annem asiri fedakardi hep vericiydi insanlari alistirdi da zaten yasadigim kayiplar ustune yilmislik biktim zor gunumde yoktular annem olduktdn sonra kayboldular da dusuncemi toparlamakta zorluk cekiyo5m kopukluk varsa yazilarimda afola ben artik kimseye brisey yapmak zorunda hissetmiyorm ama onlara da suc bulmiyotm kendi hayayimi cizmezsem guclu kadin olmazsam cevremde bunlar olacak suclu benim

Anlıyorum ama o durumda tasinmak cok zor olmustur. Basiniz sag olsun bu arada. Rabbim anne babanizin mekanlarini cennet eylesin, nur icinde yatsinlar. Sizede sabir versin Rabbim

Mademki siz en kotu gunlerinizde tasinmak zorunda kaldiniz insan kolu kırık bile olsa gelip ya yapabildigini yapar yada hic olmazsa yaninizda durabilirdi. Hatta en uygunu kizlarini gonderebilirdi.

Kendi evimin buyuk temizligi de dururken ustelik

Anlıyorum ama o durumda tasinmak cok zor olmustur. Basiniz sag olsun bu arada. Rabbim anne babanizin mekanlarini cennet eylesin, nur icinde yatsinlar. Sizede sabir versin Rabbim

Mademki siz en kotu gunlerinizde tasinmak zorunda kaldiniz insan kolu kırık bile olsa gelip ya yapabildigini yapar yada hic olmazsa yaninizda durabilirdi. Hatta en uygunu kizlarini gonderebilirdi.
Bekar deglm esim asker gorevlendirmede bekar gibiym 3 ayda geliyo
Valla ben superkahram degilimn ustelik mental olarak yorgunum
Anladim, bekar olup olmamanizdan ziyade o esnada yalniz olmanizda yeterli bi sebep zaten kuzeninizin size yardim etmsine, yardim teklif etmesine.

Vidaliydi kollari cok travmatik kirikti onu anlayabiliyorm gelmemeisini kzlari asiri tembel kendi evlerine hayirlari yok
Benimse suan kendime hayrim yok ona hc olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…