- 25 Ağustos 2023
- 654
- 270
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Calismiyorm esim yok yanimda asker ama yalnizim annemi babami kaybeytm.Annemin olumu yikti beni psikoterapii aliyorm depreson tanisi aldim gucum enerjim yok 2 aydir inanin bu hafta evin buyuk temizligine baslicam diyip erteliyorm ben kendi evime yetemiyormNiye hizmetci misin sen ... cocugun olmasa da , yorgun olmasan da neden seni cagiriyor sen profesyonel temizlik/tasinma hizmetleri mi sunuyorsun?? Kendi evini tasisin iste, zaten yorgunum calisiyorum cocugum da var diyorsun. Bariz kullaniyor o kuzen seni, paylasim yaparak da iyi yapmissin herkes kendine gelsin.
Ehliyetim yok panik atak rahatsizligimdan dolayi hic denemedimBu arada surekli toplu tasima ve tabanvay da cok yorucu olur, neden bir arac almiyorsunuz?
Yaşadıklarınız az, önemsiz demek istemedim zaten. Kendi hayatınıza bakışınız değiştirmeniz daha kolay olabilir dedim ama zaten psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyormuşsunız bu dediğim seye de engel oluyordur belki de.Mental olarakta zor durumdayim psikoterapi aliyrm her kabin alacagi zorluk baska kendim evime yetemiyorm ben buyuk temizlik pazartesi yapcam diye haftaya basliyo5m hep sonraki gune kaliy0 zaten depresyon hastasiyim bana pozitif enerji verecek birileri lazim bu donemdr ben kimseye bisey vrrecek halde degilim.yasadiklarim da bana gore az sey degil
Öff boşverin silerse silsin.Yardım etmedim diye silmek isteyen buyursun silsin çokta fifi.Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Calismiyorm esim yok yanimda asker ama yalnizim annemi babami kaybeytm.Annemin olumu yikti beni psikoterapii aliyorm depreson tanisi aldim gucum enerjim yok 2 aydir inanin bu hafta evin buyuk temizligine baslicam diyip erteliyorm ben kendi evime yetemiyorm
Benden beklemesi en buyuk sacmalik halim ortada yani keyfide istemeyebilirim kaldi ki zamandqn kiymetli sermaye yok kaldi ki dediginz gibi
Ben guclu biri degilim hicbir zaman da olmadim ama yine de kendimi tamamen eve kapatmis da degilim kendimce oglum icin biseyler icin cabaliyrm icimde umut var inanin oturup aglicam o kadar mental olarak yorgunum kendi evimi temizlemektrn acizim ben ya daha ne diyim dipkosem duruyo oyleYaşadıklarınız az, önemsiz demek istemedim zaten. Kendi hayatınıza bakışınız değiştirmeniz daha kolay olabilir dedim ama zaten psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyormuş bu dediğim seye de engel oluyordur belki de.
Şu durumda en son dert edeceğiniz şey kuzeniniz olsun. Boşverin onu.
Napayim canim istemedi Allah ta biliyo yogundum japaymÖff boşverin silerse silsin.Yardım etmedim diye silmek isteyen buyursun silsin çokta fifi.
Artik yormyan iliskiler istiyorm akrabalarimdan biktim ana tarafi ayri sorunlu baba tarafi ayriKuzen dediğin de sığırmış, küçük çocuğun var, halin yok anneni kaybetmişsin ne taşınması ... keyfin yoksa yoktur yoksa gitmezsin olur biter ne vicdanı.
Dip köşe kalabilir biraz daha.Ben guclu biri degilim hicbir zaman da olmadim ama yine de kendimi tamamen eve kapatmis da degilim kendimce oglum icin biseyler icin cabaliyrm icimde umut var inanin oturup aglicam o kadar mental olarak yorgunum kendi evimi temizlemektrn acizim ben ya daha ne diyim dipkosem duruyo oyle
InsAllah gercekten guclu kadinlara mantigoyla hareket edip ayaklari uzerinde olan kadinlara saygim sonsuz oyle birileronin tenkiti bile canimi yakmiyo ben hep bpyle cekingen mizahtaymDip köşe kalabilir biraz daha.
Size ne iyi geliyorsa onları yapın bu süreçte.
Ev işi yaşanacak kadar yapılsa yeter.
Fazlasını daha iyi olduğunuzda yaparsınız.
İnşallah iyi hissettiğiniz günlere çabucak ulaşırsınız.
Bu mesajı görmeseydim, gitmemekte iyi yapmışsınız ama kahve fotosunu keşke atmasaydınız nispet yapar gibi derdim ama ohh afiyet olsun kapak olmuş ona. İyi alışmış insan kullanmaya.Etmedi ama ben 6 7 yil once yine tasinmasina yardim ettm 150 mtrekare evin tum duvarlari paspasi elimden gecti kendi kardesimin dugunune gelmedi param yoktu diyip bahane ederek
Hemde halim yok inanin en iyilik gordugum en sevdigim insana da yok derdimBu mesajı görmeseydim, gitmemekte iyi yapmışsınız ama kahve fotosunu keşke atmasaydınız nispet yapar gibi derdim ama ohh afiyet olsun kapak olmuş ona. İyi alışmış insan kullanmaya.
Bu mesajı görmeseydim, gitmemekte iyi yapmışsınız ama kahve fotosunu keşke atmasaydınız nispet yapar gibi derdim ama ohh afiyet olsun kapak olmuş ona. İyi alışmış insan kullanmaya.Etmedi ama ben 6 7 yil once yine tasinmasina yardim ettm 150 mtrekare evin tum duvarlari paspasi elimden gecti kendi kardesimin dugunune gelmedi param yoktu diyip bahane ederek
Niye açıklama yapıyorsunuz ki? 4 yaşında çocuğu olan biri başkasının evini gidip temizleyemez. Acil bir durum değil, tek başına değil, bir telefonla halledilecek iş değil, yardım istemenin de bir sınırı vardır.Bahane falan degil ben superkahraman degilim benim h.sonu planim belli kim onden odedigi kursun paran yanma pahasina gitmemezlik eder
Ctesi gunu 2 gibi cikip evden 2 .30 da otobuse bin 1 saat kursta dur sonra 4 gibi durakta ol 4 bucuk a kadar otobus bekle sonra in 3 km pazara yuru alisberis yap donuste yuru gel eve yerlestir
Pazar sabahi dunub yorgunlugu uzerinde zaten yine 2 bucuk otobus 4 de cikis 4 bucga kadar bekle ben bide oraya gitmek icn ayrica otobuse binucem bide orda yorulacam yalnz basoma kacta evime donecem otobusle soyler misiniz o 1 saat5e ustelik oglumda hismalanacak halim yok benim adim hidir elimden gelen budur zamaninda bir tasinmasona yard8m etmisim zaten
Onun evinde 2 gebc kiz ,12 yasinda erkek cocugu koca var benim evimde kim var
Bide onun ustube hastalansam oglani kim getir gotur yapacak kim ocagima bi tas corba koyacak
Kisin hastalndim 1 ay surdu yeni grpler 1 hafta uc bes gunde de gecmiyo kim kapimi caldi kimse aglaya aglaya okula getir gotur yaptm ben kendimi dusunmek zorundayim hem mental hem fiziksel yok mentalim gucum napaym
Cevremde buna benzer insanalr oldu insanlar bizden temizlikte yardim beklediler yada catkapi gelirlerdi zamanimizin tumunu alirlardi sirf canlari sikildigi icin gununu alirlardo hic vermeden sonra baskalariyla gulerlerdi ben artik biktim annem asiri fedakardi hep vericiydi insanlari alistirdi da zaten yasadigim kayiplar ustune yilmislik biktim zor gunumde yoktular annem olduktdn sonra kayboldular da dusuncemi toparlamakta zorluk cekiyo5m kopukluk varsa yazilarimda afola ben artik kimseye brisey yapmak zorunda hissetmiyorm ama onlara da suc bulmiyotm kendi hayayimi cizmezsem guclu kadin olmazsam cevremde bunlar olacak suclu benimBu alma verme dengesi bozulduğunda müdahale etmezsek sonra bunlar yaşanıyor. Kişi kendi sınırlarını belirleyip karşı tarafa bu sınırlarını göstermeli. Kendinizi mental olarak yorgun hissediyorsunuz şu an sizin kimseye bir şey vermek gibi bir mecburiyetiniz yok.
Anlıyorum ama o durumda tasinmak cok zor olmustur. Basiniz sag olsun bu arada. Rabbim anne babanizin mekanlarini cennet eylesin, nur icinde yatsinlar. Sizede sabir versin RabbimBen tasinirken yardim istemedim kimseden annemo kaybedeli 10 gun sonra tek basima tasidim evi 3 gunde bi yandan agliyorm doger yandan koli yapiyorm o zaman kolu kirikti gelemezdi ama o halde 3 g8nde ben tasindiysam herkes yapar kimseden de ricaci olmadm duzenli sistemli koli yapmqdim tiktim birbirine ama bu sekilde hallettm ustelil sehirlerasi tasinmaydi
Kendi evimin buyuk temizligi de dururken ustelikBu mesajı görmeseydim, gitmemekte iyi yapmışsınız ama kahve fotosunu keşke atmasaydınız nispet yapar gibi derdim ama ohh afiyet olsun kapak olmuş ona. İyi alışmış insan kullanmaya.
Niye açıklama yapıyorsunuz ki? 4 yaşında çocuğu olan biri başkasının evini gidip temizleyemez. Acil bir durum değil, tek başına değil, bir telefonla halledilecek iş değil, yardım istemenin de bir sınırı vardır.
Anlıyorum ama o durumda tasinmak cok zor olmustur. Basiniz sag olsun bu arada. Rabbim anne babanizin mekanlarini cennet eylesin, nur icinde yatsinlar. Sizede sabir versin RabbimBen tasinirken yardim istemedim kimseden annemo kaybedeli 10 gun sonra tek basima tasidim evi 3 gunde bi yandan agliyorm doger yandan koli yapiyorm o zaman kolu kirikti gelemezdi ama o halde 3 g8nde ben tasindiysam herkes yapar kimseden de ricaci olmadm duzenli sistemli koli yapmqdim tiktim birbirine ama bu sekilde hallettm ustelil sehirlerasi tasinmaydi
Anladim, bekar olup olmamanizdan ziyade o esnada yalniz olmanizda yeterli bi sebep zaten kuzeninizin size yardim etmsine, yardim teklif etmesine.Bekar deglm esim asker gorevlendirmede bekar gibiym 3 ayda geliyo
Valla ben superkahram degilimn ustelik mental olarak yorgunum
Anlıyorum ama o durumda tasinmak cok zor olmustur. Basiniz sag olsun bu arada. Rabbim anne babanizin mekanlarini cennet eylesin, nur icinde yatsinlar. Sizede sabir versin Rabbim
Mademki siz en kotu gunlerinizde tasinmak zorunda kaldiniz insan kolu kırık bile olsa gelip ya yapabildigini yapar yada hic olmazsa yaninizda durabilirdi. Hatta en uygunu kizlarini gonderebilirdi.
Vidaliydi kollari cok travmatik kirikti onu anlayabiliyorm gelmemeisini kzlari asiri tembel kendi evlerine hayirlari yokAnlıyorum ama o durumda tasinmak cok zor olmustur. Basiniz sag olsun bu arada. Rabbim anne babanizin mekanlarini cennet eylesin, nur icinde yatsinlar. Sizede sabir versin Rabbim
Mademki siz en kotu gunlerinizde tasinmak zorunda kaldiniz insan kolu kırık bile olsa gelip ya yapabildigini yapar yada hic olmazsa yaninizda durabilirdi. Hatta en uygunu kizlarini gonderebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?