- 28 Kasım 2010
- 42.322
- 140.585
- 798
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Mazeret bildirmenize bile gerek yokmuş aslında. Belli ki anlayacak biri değil,boşverin. Bazen ilişkilerin kopması gerekir.Size soryorum cocuk o hengamede durur mu? El bebek gul bebek rahat bi yere moaafirlige gidince sikildm diyince mizmizlaniyo ayrica kursu nasil asayim gitmermzlik yapalm o kadar para vermisim cpcuk gelissin diye ben dusunulecek en son kisiyim
Gidip 1 Saat yardıma kalsanız bile yeterdi.
Kurs 3 te, 2 de kursa gidip otobusle sonra kurstan donecez zaten bir gun oncesinde yine kurs var o gunde kursa otobus hengamesiyle(her durakta en az 15 20 dk beklemece) gidip gelmenin ustune ,ctesi gunu ekstra evinize 3 km uzaktaki pazara alisverise gitmisim bide oraya git gel aracsiz hastalansam bu kadar yagmur yasin oldugu bi gunde benim evime ocagima kim bakacak
O evde 1 koca,12 yasinda en azindan gwtir gotur yapacak bir erkek cocugu,iki genc kiz varken bana mi kaldi
Yoruldm cidden kimse benden mumkunse bir bardak su bile beklemesin halim yok noktaMazeret bildirmenize bile gerek yokmuş aslında. Belli ki anlayacak biri değil,boşverin. Bazen ilişkilerin kopması gerekir.
Maşallah ne kadar güzel ne tatlı arkadaşlarınız varmış, dilerim arkadaşlığınız hep böyle güzel bir şekilde devam eder. Onun haricinde tabii ki kuzenizin açısından bakınca bana yorgunum dedi ama işte arkadaşlarını evini çağırmış hani yorgundu gibi hissedebilir. Ben sizin yerinizde olsam birkaç cümlelik bir açıklama yapardım, sanirim kirildin ama yinede engellemene cok sasirdim gibi İnan bana böyle böyle oldu eve davet etmek zorunda kaldım karşılaşınca ama hani altı üstü bir kahve yapacaktım sonuçta. Hatta onu bile bana yaptırmadılar işte vs diyebilirsiniz. Ama bence cokta böyle özür falan yapmayın zaten ortada çok özür dilenecek bir durum yok.. Yardım edebilir miydiniz onu bilmiyorum açıkçası.. Ben de yalnız anneyim ve ben iki kez taşınmamı yapayalnız yaptım. Hatta kuzenim istarla yardim etmek istedi ama ben cok sagol benim oyle elim ayağım karisir. Gunlere yayip sistematik bi sekilde hallediyorum dedim.Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Bahane falan degil ben superkahraman degilim benim h.sonu planim belli kim onden odedigi kursun paran yanma pahasina gitmemezlik ederEğer yakınınızsa sizden de destek beklemesi normal bana göre. Saydıklarınızı bahane olarak kullanabilirsiniz tabi.
Yarın bir gün senin işin döner çocuğunu bırakman gerekir sen ondan yardım istersin.
Eh bu kadar derdin değil zaten bırak silsin seni. Bi daha görüşmezsiniz olur biter
Çok taviz vermişsiniz, iyi olmuş böyle bitmesi bence.
Düğününüze dahi gelmemiş birine fazla iyilik yapmışsınız. Siz bedava hizmetçisi değilsiniz.
Siz hep verici oldugunuz icin utanmadan cekinmeden bekliyorlar anladigim kadariyla.Kendisi duzen yok evinde yine kizlari diger annelerin yapt8g8 menuleri ozler diye kisir gunu pasta pogaca yapip cagiriyorm yaptikca bende kaliyo kizlari sofra kur kaldir bile yaptirmiyorm kendileri de yapmoyo zaten
Alta yazdim rutinimi inanin vaktimde halimde yok inanin kendi evimin buy8k temisligi iki aydir duruyo ctesi gunu zaten benim pilim bitiyo ekstradan pazara gidip gelmek yoruyp sabah dinlemeden uyaniyormMaşallah ne kadar güzel ne tatlı arkadaşlarınız varmış, dilerim arkadaşlığınız hep böyle güzel bir şekilde devam eder. Onun haricinde tabii ki kuzenizin açısından bakınca bana yorgunum dedi ama işte arkadaşlarını evini çağırmış hani yorgundu gibi hissedebilir. Ben sizin yerinizde olsam birkaç cümlelik bir açıklama yapardım, sanirim kirildin ama yinede engellemene cok sasirdim gibi İnan bana böyle böyle oldu eve davet etmek zorunda kaldım karşılaşınca ama hani altı üstü bir kahve yapacaktım sonuçta. Hatta onu bile bana yaptırmadılar işte vs diyebilirsiniz. Ama bence cokta böyle özür falan yapmayın zaten ortada çok özür dilenecek bir durum yok.. Yardım edebilir miydiniz onu bilmiyorum açıkçası.. Ben de yalnız anneyim ve ben iki kez taşınmamı yapayalnız yaptım. Hatta kuzenim istarla yardim etmek istedi ama ben cok sagol benim oyle elim ayağım karisir. Gunlere yayip sistematik bi sekilde hallediyorum dedim.
Kuzeninizde bunu günlere yayabilir tabii yardim ricasindada bulunabilir ama aslında insan yalnız başına bile bir evi toplayabilir diye düşünüyorum. Demek ki samimiyetinize dayanarak sizden yardım istemiş. Birde onlar kotu gunlerimizde yaninizdamiydilar?
Belki sizin icinde değişiklik olabilir di, sohbet ede ede kartonlardiniz vs lakin bu tamamen sizin kararınız yani burada benim düşüncem doğru mudur onu bile bilemiyorum.. İnsanın bazen eli ayağı tutmaz ama bazen de ruhunun eli ayağı tutmuyor. O yüzden ekstra yük istememenizide cok iyi anlıyorum.
Bana kalirsa dediğim gibi kuzenizin gönlünü almaya çalışabilirsiniz ama cok naz caz yaparsa bence üstüne gitmeyin.
Yok suan okudum... evde 2 genc kiz, 12 yasinda erkek cocuk ustune ustelik birde kocasi olan kadin utanmadan 4 yasindaki cocuk sahibi olan bekar kuzenini cagiriyorsa diledigi kadar kirilsin.Bahane falan degil ben superkahraman degilim benim h.sonu planim belli kim onden odedigi kursun paran yanma pahasina gitmemezlik eder
Ctesi gunu 2 gibi cikip evden 2 .30 da otobuse bin 1 saat kursta dur sonra 4 gibi durakta ol 4 bucuk a kadar otobus bekle sonra in 3 km pazara yuru alisberis yap donuste yuru gel eve yerlestir
Pazar sabahi dunub yorgunlugu uzerinde zaten yine 2 bucuk otobus 4 de cikis 4 bucga kadar bekle ben bide oraya gitmek icn ayrica otobuse binucem bide orda yorulacam yalnz basoma kacta evime donecem otobusle soyler misiniz o 1 saat5e ustelik oglumda hismalanacak halim yok benim adim hidir elimden gelen budur zamaninda bir tasinmasona yard8m etmisim zaten
Onun evinde 2 gebc kiz ,12 yasinda erkek cocugu koca var benim evimde kim var
Bide onun ustube hastalansam oglani kim getir gotur yapacak kim ocagima bi tas corba koyacak
Kisin hastalndim 1 ay surdu yeni grpler 1 hafta uc bes gunde de gecmiyo kim kapimi caldi kimse aglaya aglaya okula getir gotur yaptm ben kendimi dusunmek zorundayim hem mental hem fiziksel yok mentalim gucum napaym
Ben tasinirken yardim istemedim kimseden annemo kaybedeli 10 gun sonra tek basima tasidim evi 3 gunde bi yandan agliyorm doger yandan koli yapiyorm o zaman kolu kirikti gelemezdi ama o halde 3 g8nde ben tasindiysam herkes yapar kimseden de ricaci olmadm duzenli sistemli koli yapmqdim tiktim birbirine ama bu sekilde hallettm ustelil sehirlerasi tasinmaydiSiz hep verici oldugunuz icin utanmadan cekinmeden bekliyorlar anladigim kadariyla.
Siz tasinirken yardim istediniz ve o yinede yardim etmediyse o zaman hangi yüzle cagiriyor denir buna. Ama teklif edip siz asla istemiyorum yalniz basima daha rahatca hallederim dediysenizde farkli dusunulur. Fakat kardesinizin dugunune gelmemesi ayri bir konu gibi olsada mide bulandirici. Insanin artik ona karsi bi ozveride bulunasi gelmez.
Bekar deglm esim asker gorevlendirmede bekar gibiym 3 ayda geliyoYok suan okudum... evde 2 genc kiz, 12 yasinda erkek cocuk ustune ustelik birde kocasi olan kadin utanmadan 4 yasindaki cocuk sahibi olan bekar kuzenini cagiriyorsa diledigi kadar kirilsin.
Zaten siz daha önce yardım ettiğinizde duvarlara varasiya sildiğiniz için sizden tabiri caizse memnun kalmışkızlarıni da evinize davet ediyormuşsunuz bir tabak bile kaldırmıyorlarmış... yani onlar sizi kullanmaya alışmışlar. Hayır deyince de pasif agresif davranıp çocuk gibi engelliyor. Bence boş verin önemsemeyin.
Hsonu cok yogunum yapamam kendi evim duruyo mental olarak basta yorgunjmKuzeninize yardıma gitmek zorunda değilsiniz bana göre orası ayrı ama kendi hayatınızı fazla dramatize ediyorsunuz gibi geldi bana. Eşiniz asker oldugu için yalnızsınız şuan diye hatırlıyorum. Yemeğinizi, işiniz, gücünüze bile ona göre olur.
Kendi kafanızda hayatınızı bu kadar zor görmenizi enerjinizi düşürmek dışında bir etkisi olmayacaktır. Tabi ki canınızın kıymetini bilin ama zor durumda değilsiniz. Hayatınıza bakışınız değiştirin derim naçizane.
Ɓen kuzene gitmemenizden bahsetmemiştim.Hsonu cok yogunum yapamam kendi evim duruyo mental olarak basta yorgunjm
Ustelik hsonu zorlayarak gitsem hastalansam bana kim bakar ana baba yok hastaneye bile gitmek icin birqkacqk kimsem yok cocugu
Canimda istemiyo kolum kalkmiyo
Oglm durmaz zaten sklilr
Simdiye kadar ondan temizlik vs konusunda yardim istemedim keza bekarken 6 7 yil once tasindi temizligine yardima gitmistim temizlik hassasiyeti olmamasina ragmen 150 metrekâre evin tum duvarlarini sildirdi supurttu paspas attim o zaman derdim corum yoktu ama smdi ben kendime yuk olmusum
Mental olarakta zor durumdayim psikoterapi aliyrm her kabin alacagi zorluk baska kendim evime yetemiyorm ben buyuk temizlik pazartesi yapcam diye haftaya basliyo5m hep sonraki gune kaliy0 zaten depresyon hastasiyim bana pozitif enerji verecek birileri lazim bu donemdr ben kimseye bisey vrrecek halde degilim.yasadiklarim da bana gore az sey degilƁen kuzene gitmemenizden bahsetmemiştim.
Ben çok normal buldum ya, depresyonda gibi çünkü.Kuzeninize yardıma gitmek zorunda değilsiniz bana göre orası ayrı ama kendi hayatınızı fazla dramatize ediyorsunuz gibi geldi bana. Eşiniz asker oldugu için yalnızsınız şuan diye hatırlıyorum. Yemeğinizi, işiniz, gücünüze bile ona göre olur.
Kendi kafanızda hayatınızı bu kadar zor görmenizi enerjinizi düşürmek dışında bir etkisi olmayacaktır. Tabi ki canınızın kıymetini bilin ama zor durumda değilsiniz. Hayatınıza bakışınız değiştirin derim naçizane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?