- 25 Ağustos 2023
- 654
- 270
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Kesinlikle noktadan virgule haklisinxBu hiçbir şey konuşmadan etmeden engelleme olayları çok pasif agresif bir davranış değil mi?
Böyle insanlarla mesafeli olmayı tercih ederim. Alınmış olabilir; hata yapmış da olabilirim ancak bir zahmet bunu benimle paylaşsın ki cevap verebileyim.
Ki ben bu konuda sizde bir hata göremedim.
Aynen evindekiler dururken bu beklenti niye ?İki tane yetişkin kızı kendisi 3 kişiler. Hepsi birer odaya girse iş bitti gitti.
Sizi neden çağırıyor ki.
Ben 10 aylık ve 28 aylık çocukla tek başıma kimse olmadan taşındım.
Üstelik temizlik icin tuttuğum şirket evi temizlememişti. Bir hafta olmadan yerleştim.
3 tane kazık kadar insan nasıl yapamıyor ve size küsüyorlar…
Benim alt kat komşum, yeni taşındığımda kadın tepsi yapmış getirdi. Bende bi kaç gün sonra pasta yaptım yarısını götürdüm.Aynen evindekiler dururken bu beklenti niye ?
Dubleks ev tuttular birazda sanirim onfan da zorlaniyolar ama birini bitirin digerine baslayin ben kimseden bisey istemedim gucumun yettigince yaptm
Bu insanlar kendilerinde bu hakki nasil buluyolar nasil yuzu tutup israr edebilmis sok oldum off boylelri uzak dursun insani iyilik yaptigina pisman ediyolar ciddenBenim alt kat komşum, yeni taşındığımda kadın tepsi yapmış getirdi. Bende bi kaç gün sonra pasta yaptım yarısını götürdüm.
Çok beğendiğini söyledi.
Yaptıkça pastanın yarısını götürdüm.
Neyse kermesleri varmış pastandan yaparmısın dedi. İndim aşşa iki çocukla, kızı kremayı bile karıştırmaya yanaşmıyor neyse 2 pasta yaptım.
Tüm malzemeleri eksiksiz anlattım.
Artık yaparsınız dedim.
Tamam dediler.
Biraz zaman geçti. Biz senin gibi yapamıyoruzlar başladı. (bilmem kaç yıllık evli bir kadın pasta yapamıyorum diyemez.)
Valla ben gösterdim size dedim.
Bir gün asansörde karşılaştık, kocası da yanında.
Kermesimiz var, 2 pasta yap ben malzemeleri alayım sana getireyim sen yap dedi.
2 küçük cocukla ben sana 2 tane pasta yapamam dedim. Yaparsın diyor. Yemek, tatlı vs gece yapıyorum, eşim çocuklara bakıyor ben anca öyle yapıyorum dedim.
Yaparsın diyor.
Sana gösterdim nasıl yapılacağını yap dedim, yok senin gibi yapamıyoruz diyor.
Zaten senin gibi yapamıyoruz diyenler insan kullanmaya bayılan tipler.
Yaparsın yapmazsın artık sinirlendim.
Eşi de dinliyor, çocukları malzemeleri bırakırken aşşa al kızınla birlikte bak, ben pastaları yapana kadar bak dedim.
Şok oldu.
Hala bana diyor ki yaparsın yaparsın.
Bakın çocuklara yapayım dedim.
Yaparsın diyor hala.
Tepem attı. Yapamam, yapmamı istiyor isen çocuklara bakacaksın dedim.
O günden sonra senin kuzen gibi game over olduk.
Eli kolu, sağlığı olan herkes kendi işini yapacak…
Kendinizi kötü hissetmeyin. İnsanın bazen fiziksel olarak gücü yetse bile morali bozuk ise eli kolu kalkmıyor. Yerinizde olsam bir zaman sonra ararım hafta sonu hangi işlerle uğraştığımı neden gelemediğimi belirtirken kizlarin geldiğini de söylerim. Nasılsın ne yaptın hallettin mi işleri kusura bakma gelemedim o gün işte yolda da arkadaşlara rastladım bize geldiler sağ olsunlar senin zaten dışarıda islerin varmış otur dediler bana iş yaptırmadılar derdim. Anlayan anlardı ama hala böyle düşünmeye devam edecekse de yapacak bir şey yok gerektiği kadar görüsursunuz. Kendinizi üzmeyin.Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Konudan bağımsız nerede yaşıyorsunuz. Hafta sonu bizimde jimnastik kursumuz var. Aynı yerde miyiz acabaBenim alt kat komşum, yeni taşındığımda kadın tepsi yapmış getirdi. Bende bi kaç gün sonra pasta yaptım yarısını götürdüm.
Çok beğendiğini söyledi.
Yaptıkça pastanın yarısını götürdüm.
Neyse kermesleri varmış pastandan yaparmısın dedi. İndim aşşa iki çocukla, kızı kremayı bile karıştırmaya yanaşmıyor neyse 2 pasta yaptım.
Tüm malzemeleri eksiksiz anlattım.
Artık yaparsınız dedim.
Tamam dediler.
Biraz zaman geçti. Biz senin gibi yapamıyoruzlar başladı. (bilmem kaç yıllık evli bir kadın pasta yapamıyorum diyemez.)
Valla ben gösterdim size dedim.
Bir gün asansörde karşılaştık, kocası da yanında.
Kermesimiz var, 2 pasta yap ben malzemeleri alayım sana getireyim sen yap dedi.
2 küçük cocukla ben sana 2 tane pasta yapamam dedim. Yaparsın diyor. Yemek, tatlı vs gece yapıyorum, eşim çocuklara bakıyor ben anca öyle yapıyorum dedim.
Yaparsın diyor.
Sana gösterdim nasıl yapılacağını yap dedim, yok senin gibi yapamıyoruz diyor.
Zaten senin gibi yapamıyoruz diyenler insan kullanmaya bayılan tipler.
Yaparsın yapmazsın artık sinirlendim.
Eşi de dinliyor, çocukları malzemeleri bırakırken aşşa al kızınla birlikte bak, ben pastaları yapana kadar bak dedim.
Şok oldu.
Hala bana diyor ki yaparsın yaparsın.
Bakın çocuklara yapayım dedim.
Yaparsın diyor hala.
Tepem attı. Yapamam, yapmamı istiyor isen çocuklara bakacaksın dedim.
O günden sonra senin kuzen gibi game over olduk.
Eli kolu, sağlığı olan herkes kendi işini yapacak…
Konudan bağımsız nerede yaşıyorsunuz. Hafta sonu bizimde jimnastik kursumuz var. Aynı yerde miyiz acaba
Hafta sonu jimnastik kursu olmayan ilçe yoktur kiÇok ilginç jimnastik kursu olunca ne oluyor? Siz yazın nerede yaşadığınızı olumlu olumsuz döneyim
Belki tanıyoruz birbirimizÇok ilginç jimnastik kursu olunca ne oluyor? Siz yazın nerede yaşadığınızı olumlu olumsuz döneyim
Vicdanen rahatsız hissedecek bir şey yok, senden iş bekleyen sorunludur esasAmcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Hak gördükleri gibi, kendi kendilerine oluşturdukları hayal aleminde kuzenin gelsin ev temizlesin, komşum gelsin pasta yapsın vs vs olumsuz cevap alınca küsüyorlar.Bu insanlar kendilerinde bu hakki nasil buluyolar nasil yuzu tutup israr edebilmis sok oldum off boylelri uzak dursun insani iyilik yaptigina pisman ediyolar cidden
Allah Allah ne ilginç bir kadın, gülme krizine girdi.Belki tanıyoruz birbirimiz
İlginç bi karakter kafada kurdu, şimdi gülme krizine girdi.Hafta sonu jimnastik kursu olmayan ilçe yoktur kihatta inanmayacaksınız ama benim kızın da var.
Vicdan yaptm ilk basta ama yok deyince anlamayip kusuyolarsa nedenini gormwyip kendi cikarlari icin siliyolaesa silsinler zamannimi istemedigim birseynde hwrcamak istemiyorm cok harcadmngiden zman gelmedi daha geri.artik umrumda.degilHak gördükleri gibi, kendi kendilerine oluşturdukları hayal aleminde kuzenin gelsin ev temizlesin, komşum gelsin pasta yapsın vs vs olumsuz cevap alınca küsüyorlar.
Bi de böyle tiplerin çocukları da kendileri gibi…
Adana Sarıçam . Saklayacak bişeyim yok benim,her sorana da söylüyorum. Kafasında kuran sizsiniz. Ajanlar,tintirik teyzeler. Aynı yerde olsak bile sizi tanımıyorumdur. Çok ukalasınız, arkadaşımın üyeliği olsa ne olmasa ne. Bende üyeyim ayıp mı yasak mı. Kim nerde üyelik açıyorsa açsın. Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,belki tanışıyoruzdur diye sordum da sanmıyorum. Altında başka bişey aramayınİlginç bi karakter kafada kurdu, şimdi gülme krizine girdi.
Jimnastik olunca ne oluyor, e siz yazın nerede yaşadığınızı diyorum. Gülme krizine giriyor.
Madem çok iddialı yazsın hangi il ilçe kurs olduğunu bilelim.
Tintirik teyzeler olur ya, akılları sıra kendileri bişey anlatmaz karşı tarafı konuşturur o hesap.
Kurdu kafasında, kendine göre kesin bi doğruluk oluşturdu. Gidecek, arkadaşına ajanlık yapacak. Şimdi ki görevi arkadaşının kk da üyeliği var mı onu öğrenmek.
İlginç…
Haklisiniz basim agriyo iki gundur cnm sklmsVicdanen rahatsız hissedecek bir şey yok, senden iş bekleyen sorunludur esas
Aynen evimin buyuk temizligi duruyo inanin oyle yapacam acarsa halimu anlatirim acmazsa da napaym artik napabilirmKendinizi kötü hissetmeyin. İnsanın bazen fiziksel olarak gücü yetse bile morali bozuk ise eli kolu kalkmıyor. Yerinizde olsam bir zaman sonra ararım hafta sonu hangi işlerle uğraştığımı neden gelemediğimi belirtirken kizlarin geldiğini de söylerim. Nasılsın ne yaptın hallettin mi işleri kusura bakma gelemedim o gün işte yolda da arkadaşlara rastladım bize geldiler sağ olsunlar senin zaten dışarıda islerin varmış otur dediler bana iş yaptırmadılar derdim. Anlayan anlardı ama hala böyle düşünmeye devam edecekse de yapacak bir şey yok gerektiği kadar görüsursunuz. Kendinizi üzmeyin.
Normaldede 4 yaşında bi çocuğu olan kadın ne yapalır ki? Taşınan evde telaşa oluyor cocukta haretkli bi çocuksa orda onu mu oyalayacaksiniz yardım mi edeceksinisAmcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?