İnanın zerre kadar gitme istegi yok içimde. Eskiden eşimin hatrı diyordum ama görüyorum ki artık kendiside gitmek istemiyor.
Ama işte vicdanım git o bir anne sende annesin oğlun gelmese üzülürdün diyor.
Kesin kapatır çok cimridir kendisi. Dogalgaz faturası çok gelmesin diye kış boyu soguk evde durmuş.
Oğluma çorap almamıştır daha.ilk torun insan özenir ama yok almaz para gidecek.
Durumu kötü olsa hak vercem ama durumuda iyi. Kayınpederim hayatta. O kayınvalideme nazaran daha iyidir.
Olay cok karmasik. Bakin eger kadinin size en ufak bir faydasi olmadiysa, gittiginizde o 2 3 gün icin bile huzur vermiyorsa, kendinizi zorlamanizin bir anlami yok. Anneyse anne, yanlislarini ögrenmek zorunda. Esiniz anneci mi? Yani anlattiklariniza bakinca, esinizin öncelikle annesine dargin olmasi gerekmez mi? En önemli en zorlu zamanlarinizda yaninizda olmamis kadin yahu.
Cok istiyorsa kendisi gelsin. 46 yasinda, cok genc henüz.
Ben olsam her bayram gitmezdim. Torununu oglununu görmek isteyen kadin gelir. Siz onun pesine sürüklenmek zorunda degilsiniz.
Esinizle konusun bir kez daha. Önümüzdeki bayram gitmeyin mesela. Esiniz ve cocugunuzla huzurlu bir bayram gecirin. Bu bayram olmadi önümüzdeki bayrama geliriz diyin. Belki gitmediginizde kendini sorgular.
benimki de aynı çocuklarıma hiçbişiy almaz diğer torunlarına doldurur herşeyi. (bizimkilerde cimri ama bize karşı nedense, 1 kontörü layık görmezler başıma geldi valla) Allaha havalae ettim ben sende öyle yap. boşveeeer bizim onlara ihtiyacımız mı var. Şükür kendimiz alırız. o değilde ben maddi değil manevi öpüp koklarlarmı ki diyorum ama oda yok maalesef
Eşim bugün konuşmuş annesiyle bayramda nurumun memleketine gidicez demiş oda ayyy çok üzüldüm oğlum balımı yavrumu göremeyecekmiyim bayramda demiş. Oğlumdan bahsediyor. Siz gelirsiniz anne görmek istediğinizde yolda zaten rahat durmuyor bizi yoruyor demiş oda tamam siz bilirsiniz demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?