- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
evet böyle bişey yaşamam gerekiyodu belkide kendime gelmem için.. Aynen öyle boşluktaydım yanlış bişey yaptım onunda bana karşı çok hatası var ama gece olunca rahatsız oluyorum işte yine de
Bu kadar large anlatiginiz sey sonunda gulunecek bisey degilBir şey itiraf edeceğim bende aldattım. O yüzden kendimden biliyorum aldatan sevmezse yine aldatır. Vicdanım rahatsız mı hayır değil. Sadece ortaya çıkmasından korkuyorum bazen. Bazen aman duyarsa duysun diyorum. Çok da kasma bence. Aldattıysam aldattım. Tamam çok mutsuzdum ayrılmam gerekiyordu falan filan... Küçüktüm biraz da hareket aradım. Gizli işler yapmak bana çekici geldi. Zaten sevgilimdi ve evlenmeyi düşünmüyorduk öylesineydi. Sonuç olarak ikisini de terkettim mutluyum
Bu kadar large anlatiginiz sey sonunda gulunecek bisey degil
Oo en sevdiğim vicdanın rahat olmasın bi zahmet zatenTepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..
Aaaa olur mu canım sevgisiz ilgisiz kalmış ondan normal Bi daha yapmaz :))Vay vay vay kk da bu gözler daha neler görecek aldat aldat aman kocan mı kikarakter meselesi bu kocan olsa ne olur sevgilin olsa ne olur pess
bende aynı şekilde mutsuzdum ayrılmam gerekiyodu, ayrıldık, ben aldattığım kişiyle görüşmeye devam ettim, bi hafta sonra o çocukla en güzel günlerimi yaşarken eski sevgilim nerden estiyse aramaya başladı çocuğun yanında, cevap vermeyince hırs yaptı nerden nasıl hissetti hala bilmiyorum ama yanımdaki çocuğa ulaştı. En son telefonda benle olan ilişkilerinden konuşurken ben şoka uğramış bi şekilde bulunduğum durumu algılamaya çalışıyodum. Hatta çocuk telefonu bana uzattı sevgilin seninle konuşmak istiyomuş diye. Ondan sonra günlerce hakarete uğradım ailemle tehdit edildim, şantaj yaptı anneme ulaştı,herkesi bana karşı doldurdu falan. Belki bu kadar travmatik bi şekilde atlatmasaydım sessiz sedasız bi ayrılık olsaydı unutur giderdim ama baya etkiledi yaşadıklarım..Bir şey itiraf edeceğim bende aldattım. O yüzden kendimden biliyorum aldatan sevmezse yine aldatır. Vicdanım rahatsız mı hayır değil. Sadece ortaya çıkmasından korkuyorum bazen. Bazen aman duyarsa duysun diyorum. Çok da kasma bence. Aldattıysam aldattım. Tamam çok mutsuzdum ayrılmam gerekiyordu falan filan... Küçüktüm biraz da hareket aradım. Gizli işler yapmak bana çekici geldi. Zaten sevgilimdi ve evlenmeyi düşünmüyorduk öylesineydi. Sonuç olarak ikisini de terkettim mutluyum
peki.Ne kadar rahatsınız. Erkekler yapıyor diye bosveremez. Adamın hiç bir hatası ihanet dışında aldatilmasini gerektirmez. Bence çek de zaten.
Aldattıgın sevgilini başka birisiyle mutlu görürsen belki vicdanın susarTepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..
evet bende bunu düşünüyodum. umarım mutlu olurAldattıgın sevgilini başka birisiyle mutlu görürsen belki vicdanın susar
Bakın ben sadece buraya yazıp içimi dökmek istedim yorum yapmak zorunda değilsiniz. Yaptığım şeyi savunmuyorum zaten, kendi sebeplerim vardı yalnızdım mutsuzdum boşluktaydım ve bi yanlış yaptım. Pişmanlığımıda yaşıyorum bedelini fazlasıyla ödedim. Ayrıca kınadığını yaşamadan ölmezsin diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum. İnsanın yaşadıklarının kendi seçimlerinden ibaret olduğunun ve yanlış bi seçim yaptığımın farkındayım. Kimsede size zorla yorum yaptırmıyorOooww eski sevgi, yeni sevgili... Şimdi yerden yere vurmamızı mı istiyorsunuz sizi vicdanınızı hafifletmemiz için? Günah çıkarmak mı bu?? Hayır normalde aldatılma için nasıl yorumlar geliyor biliyorsunuz, bir de buraya üye olup onca konudan haberdarken nasıl yaptınız bilemiyorum. Hele ki insanın doğası buna meyilli iken... İşte tam da bu yüzden beynimizi, mantığımızı her zaman duygularımızdan önde tutmak zorundayız budur medeniyet budur ahlaklı insan olmak çünkü o yola girenin sonu belli, o yolun başında aklı selim durup dönmek lazım... Size hakaret etmeyeceğim, günah çıkarmak istiyorsanız buyrun... Bir de "kınadığını yaşamadan ölmezsin" bik biğini yapmazsanız bence pişmanlığınız daha ikna edici olabilir nacizane önerim
Size o cümleyi kurmamanız adına başında bunu söylemek istedim yahut sizden sonra bunu yazacak insanlara ithafen. Zorla yorumda bulunmuyorum, nasıl burada benim bir konum açılsa sizin söz hakkınız olduğu gibi ben de söz hakkına sahibim. Daha bugün bilmem kaç tane aldatma konusu açılmış ve hali hazırda çoğunun erkekten kaynaklı olduğunu burada okurken,size söylemek istediğim nasıl konu sahipleri eşlerinin yahut sevgililerinin burada gerekçelerini saydıklarında haklı göremiyorsak sizinki de haklı görülemez bu yüzden buraya yazdıysanız günah çıkartmak bir nebze olsun rahatlamak içindir?? Ancak bu olmaz, normalde şahsen kendim daha ağır bir dil kulkanırken sizin üstünüze gelmek istemedim depresyonda olduğunuzu söylediğiniz için. Nasıl bir manevi dengeniz var bilemem sonuçta, o yüzden daha ağır yorumlar gelebilir burda aradığınızı bulamayabilirsiniz. Eğer ki ben "aman boşver"yazmış olsaydım başka konularda takındığım tavırdan dolayı ikiyüzlü olacaktım umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır??Bakın ben sadece buraya yazıp içimi dökmek istedim yorum yapmak zorunda değilsiniz. Yaptığım şeyi savunmuyorum zaten, kendi sebeplerim vardı yalnızdım mutsuzdum boşluktaydım ve bi yanlış yaptım. Pişmanlığımıda yaşıyorum bedelini fazlasıyla ödedim. Ayrıca kınadığını yaşamadan ölmezsin diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum. İnsanın yaşadıklarının kendi seçimlerinden ibaret olduğunun ve yanlış bi seçim yaptığımın farkındayım. Kimsede size zorla yorum yaptırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?