- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Yeni bir vicdan azabı ya da yeni bir dert unutturur.
Bilmediğimiz için bişi diyemiyoz işte.Ne yaptığını bilmeden mi yorum yapalım
Eğer sizi üzmeyecekse hatanızın ne olduğunu yazabilir misiniz? Bazı hatalar insanın içinde çok büyüyebiliyor.
Derdini anlarsak yorumda yapiciz artk :)
Ne yaptığını bilmeden mi yorum yapalım
bilemediğin bi sıkıntı varsa kalp çarpıntısı filan bunlar panik atak depresyon belirtisi diye biliyorumBilmediğimiz için bişi diyemiyoz işte.
Depresyondayım sanırımbilemediğin bi sıkıntı varsa kalp çarpıntısı filan bunlar panik atak depresyon belirtisi diye biliyorum
Tepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..
Aman bunu o kadar çok erkek yapıyor ki sorsan çoğunun vicdan azabı çektiği yok ayrıca kaç konu açıldı sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti beni aldatmış bilmem ne.Boşver o kadar vicdan azabını toplum dayıyor da ondan.Tepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..
evet böyle bişey yaşamam gerekiyodu belkide kendime gelmem için.. Aynen öyle boşluktaydım yanlış bişey yaptım onunda bana karşı çok hatası var ama gece olunca rahatsız oluyorum işte yine deSevgilinizmiş kocanız değilmiş bu kadar kasmayın. Tamam aldatmak kötü bir şey ama bunu ders olarak görün. Demek ki kötü bir şey olduğunu görmek için yaşamanız gerekiyordu. Ben kadın aldatmalarının daha çok duygusal boşluk ve sevgisizlikten olduğunu düşünüyorum.
Aldattı mı bilmiyorum ama nasıl olsa yanındayım diye bana istediği gibi davranıyodu. Bi hatasından sonra özür dilemesi bile yapmacıktı sanki susıyım diyeydiaman bunumu dert ediyosun. onlar yapınca vizcanmı yapıyolar. boşver. belki oda seni aldattı haberin yoktur
aynen öyle vicdan yapmak yerine üste çıkma derdine düşerdi o olsaAman bunu o kadar çok erkek yapıyor ki sorsan çoğunun vicdan azabı çektiği yok ayrıca kaç konu açıldı sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti beni aldatmış bilmem ne.Boşver o kadar vicdan azabını toplum dayıyor da ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?