Vicdanı rahatlatmanın bi yolu var mı?

Aldatmanın kadını, erkeği, evlisi, sevgilisi olmaz. Bu karakter meselesi. Sadakatsizliğin bahanesi yok gözümde.
Vicdan rahatlatmak istiyorsanız gidin helallik isteyin aldattığınız kişiden. "Amaan nolcak" türü vicdan rahatlatmalar karaktersizce.

İlişkiler kötüye gidebilir her zaman dört dörtlük olmaz. Ama o yanlışa düşmemek gerek. Arayıp helallik alabilirsin ya da tövbe et hayatına bak..
Sevgiliymişsin nasılsa diyip geçmek istemiyorum, yine de aldatmak bi hata.

Unut gitsin.Aldatan herkes vicdan azabından ölüyor mu sanıyorsun.Aldatmişsin büyük ihtimal başka ilişkin de sende aldatilirsin.
İlahi adalet mutlaka tecelli eder.

Kocişi aldattiginda seytana uymus, zaten ben hataliydim, bi kereden bi sey olmaz, yuva yikmaya değmez diyenler gelir burda seni taşlar şimdi.
Erkek yapar kadin yapinca olmaz cunku.

kimse kusura bakmasın ama erkek yapınca dünyanın en iğrenç varlığı ilan ediliyor ama kadın yapınca 'aman sevgisizlikten ilgisizlikten yapmıştır,bir şey olmaz ' mı oluyor? aldatma aldatmadır. kadının yaptığı da iğrençtir erkeğin yaptığı da.
erkek yapınca sebebi ne olursa olsun topa tutuluyorlar burda kadın yapınca 'aman sevgilinmiş zaten bir şey olmaz' mı oluyor?
bu konunun biraz günah çıkartma amaçlı açıldığını düşünüyorum.
konu sahibesi size ' hak etmişsin çek vicdan azabı' falan demeyeceğim çünkü siz kabahatinizi zaten biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. ama lütfen bu yaptığınıza bir kılıf uydurmaya çalışmayın,sebepler saymayın,şu durumdaydım demeyin.

madem mutsuzdunuz ayrılsaydınız sevgilinizden ondan sonra başkaları ile konuşup görüşseydiniz.

+1

Evet Hata yaptınız evet keske olmasaydi ama olan oldu kendinizi perişan etmeyin.. cunku yerin dibine de girseniz kimseye de size de faydası yok.. hayat bu..

herkes hata yapabilir.. aldatmis olmanız aldattiginiz kişiyi melek yapmaz sizi de kötü bir insan.. ilişkiniz biter sadece..

Birçok sebepten bitebilirmis zaten.. o Üzgün olabilir ama geçecek yine o da mutlu olacak ama bu onunla ilgili bir durum.. onun kaderi kısmeti.. belki de mutlu olmayacak ama bu siz aldattiginiz için de olmayacak..

biraz akışına bırakın.. zaman geçsin.. sizin de bir aileniz var ve mutsuz etmeyin sizi sevenleri.. toparlanmaya çalışın lütfen..

İyi de kardeşim ilişki kötüyse bitir ne aldatıyosun. Ayrılmak yemiyor sonra macera. Benim de ilgi sevgi ihtiyacım var. Olduuuuu.
O adamın yerine koyun kendiniz. Sevgilinizle oturuyorsunuz adamın sevgilisi sizi arıyor.
İki insanı da düşürdüğünüz durum ayıp ötesi.

Tepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..

Aldatmak büyük zeka işidir ve karakter bozukluğudur vicdanının rahatlacak bir şey olsuğunu sanmıyorum çok sızladığını da düşünmüyorum açıkcası bir gün aldatılırsan aaa aynı ben dersin ve acıyı o zaman anlarsın...

Ağzına sağlık canım

Aldatılma hikayelerinde kadın erkek yok hangisi yapıyorsa yazıklar olsun.
Erkeklerin çoğunluğu yapıyor diye suçsuzsa Bi insana binmek niye? Erkeklerin cezasını mı çeksin ohhhh yapalım yapalım zaten genel yapıyor kuruda yansın olur mu böyle iş. Bu işin kadını erkeği değil olay adalet duygusunu kaybetmemek gerekiyor. Hakkaniyetli olunmak zorunda. Adalet işinize göre şekillenen mekanizma değil.

Konu sahibinede tecrübe olsun insana en büyük armağan temiz bir vicdan.

Bence tamamen Bi hırs Bi inat Bi kin acı çektirmek amaçlı yapmışsınız.çok büyük Bi hata!!!
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner!!!

Ya kadına erkeğe bakmaz aldatmanın cinsiyeti olmaz tamam haklısınız ama tam tersi kendi sevgilisi eski sevgilisiyle bu üyemizi aldatsaydı emin olun sevgilisi vicdan yapmazdı.Sevgilisi hak etmemiş olabilir ama gönül işleri biz onların yanında mıydık ne bilelim ne oldu da üye aldattı o da istemezdi belki.

Hayatınıza sonradan dahil olan kişi onunla aldattığını bilmiyordu değil mi? Yani o adam ikinci kişi olduğunu biliyor muydu? Benim hayatıma giren diğer insan, ikinci adam olduğunu biliyordu. Hala daha seviyormuş beni haberlerini alıyorum. Artık gözü nasıl kör olduysa ikinci adam olmaya ses çıkarmıyordu. Ayrılmamı bekliyordu. İkisinden birden ayrıldım bu sebeple kimse bir şey duymadı birbirinden.

Erkekte sevgisiz kalmıştır yada gizli iş
seviyordur macera arıyordur diye kendilerini savunsa erkek ırkı emin ol toplanıp boğarlar manevi ablam kadınlar erkekleri geçti derke ne kadar haklıymış...

Komik olan kısım nerede ?
Lütfen burda aldatma hikayelerinde erkeklere yardırmayın olur mu.
Gizli işler çekici gelmiştir yapmıştır deyin. Birgün aldatılırsanız ya gizli işler çevirmeyi seviyordu cazip geldi haylaz zaten sevgiliydi sadece benimle deyin böyle gülerek anlatın Tutarlı olun.

Hayatta en zor şey iğneyi kendine batırmaktır. Ve aldatmak en büyük ahlaksızlıktır hiç bahanesi yoktur. Aldatmak yerine ayrılmayı tercih etmek zorunda herkes.

Peki neden erkek yapınca yardır yardır yardırıyoruz o Zaman ?

Gönül işi bilemeyiz yanında değildik demiyoruzda adi herif ahlaksız diyoruz?

İnsani vasıfları kaybetmemek gerek lütfen resmen Bi olasılık üzerine konuşuyorsunuz nerden biliyorsunuz vicdan yapmayacağını
İnsan olan herkes vicdan yapar. Yapmıyorsa kendi adına üzülsün insani vasıflarını kaybediyor demektir.

Bence boşverin azabı ama bir oturup düşünün bu adamla mutlu musunuz? Mutlu olsanız eskiye gitmezdiniz. Peki aklınız eskide mi ? Ne istediğinizi oturun düşünün bir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…