- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
haklısınız düşündüğüm zaman ailesine giden paralar pullar... maaşımı hesabına yatırmadım diye kafan basmıyolar... belki buda bir taktiktir... beni tanıyor merhametimi biliyor ama üzerimde anlamsız bir durgunluk ve duygusallık var vidan azabı çekiyorum resmenKul hakkından korkuyorsun sanırım,ben çoğunlukla boşanma sonu donuna kadar neden almadım ki?sözünü duyduğum için sanırım pişman olabilirsin, ama bu karşındaki adama da bağlı,haktan hukuktan bahsediyor ya hani; evliyken hakkını neden vermemiş öyleyse?Bunu bir düşün derim!
haklısınız düşündüğüm zaman ailesine giden paralar pullar... maaşımı hesabına yatırmadım diye kafan basmıyolar... belki buda bir taktiktir... beni tanıyor merhametimi biliyor ama üzerimde anlamsız bir durgunluk ve duygusallık var vidan azabı çekiyorum resmen
birde benim satılan altınlarımdan benim anneme 2 bin tl vermiştik.. onunda etkisi var sanırım..Kul hakkından korkuyorsun sanırım,ben çoğunlukla boşanma sonu donuna kadar neden almadım ki?sözünü duyduğum için sanırım pişman olabilirsin, ama bu karşındaki adama da bağlı,haktan hukuktan bahsediyor ya hani; evliyken hakkını neden vermemiş öyleyse?Bunu bir düşün derim!
Nedendir bilmem,bana taktik gibi geliyor,seni iyi tanıyor. Maddiyat önemli değilse herşeyi sana neden vermiyor?Hak ve hukuksa neden bu durumdasınız?Evlilikte sana karşı ne kadar adildi?birde benim satılan altınlarımdan benim anneme 2 bin tl vermiştik.. onunda etkisi var sanırım..
haklısınız... bende ona yaptım belki ama vicdanım yaptığım hataları fark edip düzelttiğim için rahat her zaman...zaten hiçbir protokolü avukat olmadan imzalamayacığımı belirttim kendisine... ve ben boşanmak istemiyorum o istiyor diye boşanıyorum... sanki kendi vicdanını rahatlatmak için bunları yapıyor...Tedbir kanunlarina gore o evdeki esyalari da hakim karar verebiliyor kimin olacagina yani esinin beyaz esya haric su bu demesi hikaye bu birincisi.
Esin sanki bosanma asamasinda sorun yasamayasiniz diye sana oyun oynuyor gibi geldi bu ikincisi eger hakki hukuku o kadar dusunseydi evliligini kurtarmak icin birsey yapardi dinimizde bosanan cift oldugunda melekler yer gök agliyor cunku.
Siz siz olun guvenmeyin derim avukatinizi da tutun ayrica durumunuz yoksa bulundugunuz ilin barosuna gidip avukat talep edebilirsiniz
mutsuzmuş... ben her seye tavır yapıyormusum ailesine gidip gelmiyormuşum... aynı tavırları bende yiyorum ve benim sülalemden anneannem teyzelerim ve annem hariç kimseyi tanımaz anneannemede toplasanız 3 kere gitmiştir. ben yedi ceddine kadar tanıyorum akrabalarını...Konularını hatırlamıyorum ama madem kocan bu paragraftaki gibi karaterli tas tamam bir erkekti sizi boşanma aşamasına getiren nedir merak ettim...
kimden aldı bilmiyorum ama ilk defa bukadar mantıklı ve sakin konustugunu gördüm ya gerçekten kurtulmak istiyor ya da geri barısmak için para pul önemli değil imajı çizmeye çalışıyor..Yeme bu ayakları... kolay yoldan kurtulmanın peşinde. Ruhuna verdiği sen severken ayrılmasının açtığı yarayı hangi maddiyatla hangi tazminatla ödeyecekmiş. Ne vicdanı ya vicdanı o yapsın. Madem böyle sakinlikle ortak yolu bulmayı biliyordu ne boşanması şimdi bu. İyi taktik almış seninki
onlarıda vereceğini söylemişti zaten imam bana sormadı ne istiyorsun diye bana sorsaydı hacca götürsün beni diyecektim... ama nedense imam kv ye sordu ne vereceksiniz diye gramnı hatırlamıyorum ama 2 bilezik dedi kv.Satilan altinlarin hepsini esin mi takti ki annene verdiginden vicdan azap yapiyorsun senin ailenin de taktigi takilar vardir diye dusunuyorum bu vicdan yapilacak bi konu degil bence annene verdigin senin paran ayrica dini nikah kiyilirken mihir mevzusu var size verdigi mehiri de vermek zorunda oyle cok hak hukuk diyor ya bu isin birde şer'i hukuku var
mutsuzmuş... ben her seye tavır yapıyormusum ailesine gidip gelmiyormuşum... aynı tavırları bende yiyorum ve benim sülalemden anneannem teyzelerim ve annem hariç kimseyi tanımaz anneannemede toplasanız 3 kere gitmiştir. ben yedi ceddine kadar tanıyorum akrabalarını...
zaten verdiği paradan borcumu vereceğim. daha doğrusu ortak yaptığımız borcu.. yoksa kesinlikle rahat yasayamam. en çok vicdan yaptığımsa abimin benimde hakkım olan evi alıp hakkımı vermeyip ban yaptırdıkları borcu eşimle benim üzerime yıkmalarıydı.. (6.000 tl) ben zaten çalışıp kendim ödüyorum ama yine de onun vicdan azabını çekiyorum...Nedendir bilmem,bana taktik gibi geliyor,seni iyi tanıyor. Maddiyat önemli değilse herşeyi sana neden vermiyor?Hak ve hukuksa neden bu durumdasınız?Evlilikte sana karşı ne kadar adildi?
Yeni bir hayat kuracak,belki ilerde evlenecek hayatına bakacak bunları düşünerek sonradan pişman olmayacaksan borcun sana düşen kısmını üstlen ama yok pişman olurum diyorsan?
Kul hakkından korkuyorsun sanırım,ben çoğunlukla boşanma sonu donuna kadar neden almadım ki?sözünü duyduğum için sanırım pişman olabilirsin, ama bu karşındaki adama da bağlı,haktan hukuktan bahsediyor ya hani; evliyken hakkını neden vermemiş öyleyse?Bunu bir düşün derim!
tabiki alacağım ama bana düşen borcun miktarını da (4000tl) vereceğim yoksa ömür boyu kaldıramam bu yükü....Tam anlamıyla bencil bir insanmış sende boşanma sürecinde bencil davranmaktan vazgeçme. Unutma hiç bir kadın hele de kocasını seven bir kadın boşanmak istemez madem bu aşamaya geldiniz tüm haklarını al sakın aklın karışmasın.
işte bende onu üzdüğüm günleri düşünüp bende çok yaptım diyorum.. ama o aldatmaya teşebbüs dahi ett nikahımızdan 2 gün sonra. tamam tekrarı katiyyen olmadı ama yaptı bunu... beni en çok yaralayıp ona karşı hep savunma mekanizması geliştirmem hep bundan kaynaklı oldu...ben evlilik terapisti dahi istedim ama o istemedi...Aynen bu yoruma katılıyorum.
Hak hukuk sadece boşanma esnasında oluşan maddi paylaşımlarla değer tutulacak birşey değil.
Eşin tamamen acitasyon yapıyor başka birşey değil.
Vaktinde niye senin hakkına girmiş madem?
Yürütemeyeceği bir evlilik yaptıysa, şartlarına da katlanacak, senin ne suçun vardı?
Azıcık aile idare etmesini bilse bu erkekler zaten ortada problem kalmayacak.
Allah yardımcınız olsun ama siz kendinizi yiyeceğinize o yesin kendini derim.
Fakat onda öyle bir eğilim olacağını sanmam.
Dediğiniz gibi hakkınız ne ise onu alın ve ardınıza da bakmayın.
Bu konuda rahat ol,zaten ödüyormuş sun.zaten verdiği paradan borcumu vereceğim. daha doğrusu ortak yaptığımız borcu.. yoksa kesinlikle rahat yasayamam. en çok vicdan yaptığımsa abimin benimde hakkım olan evi alıp hakkımı vermeyip ban yaptırdıkları borcu eşimle benim üzerime yıkmalarıydı.. (6.000 tl) ben zaten çalışıp kendim ödüyorum ama yine de onun vicdan azabını çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?