Erkeğin yaşıtı bile çekilmezken siz küçüğüyle sevgili olmuşsunuz iyi cesaretİyi akşamlar herkese. Benim 1 seneye yakın ilişkim oldu. Kendisi benden 2 yas küçüktü ben 25 yaşındayım. İlişkimiz güzel gidiyordu ancak ben farklı ile taşındım ailem ile (mesafe 2 saat) . Erkek arkadaşımla Çok ilgilenemedim iş bulma derdi, taşınma stresi çok üstüme geldi gerçekten darladı beni sürekli trip attı sürekli geç yazdıgö icin, aramadığım icin bilmiyorum ben de evet umursamaz davrandım şimdi düşününce ama açıkladım stresli oldugumu. Söz vermiştim uzaga gitsem de hiçbir şey değişmeyecek diye ama ilgisiz bıraktım umursamıyormuş gibi gözüktüm üstüme o kadar geldi ki canıma tak etti ayrıldım güzel bi şekilde. O da beklediğim gibi oldu her şey icin teşekkürler falan dedi. Ama çok iyi biriydi bilmiyorum vicdanım çok rahatsız ben rahatladım çünkü çok darlamıştı tabi üzüldüm de güzel günleri düşünüp ama barışmam çünkü uzaktayken anlaşamayacagımızı anladm 2s 2 saat ama ona göre uzak böylesi daha iyi ama şimdi yarı yolda bıraktım çok üzgünüm üzdügüm icin kendimi affedemiyorum uyuyamıyorum kesin çok üzülüyor kazık attım cok uzgunum beni çok seviyordu ona kötü davrandım sanki kendimle ilgilencem diye ilgisiz alakasız davrandım . Aslında ortada soru da yok kusura bakmayın size yazmak istedim
İnsallah gerçektenYasi daha cok genc atlatir. Umarim kendisine deger verecek birini bulur.
İnsallah ya kendimi çok kötü hissettim unutsun üzülmesin istiyorumBaşlığı görünce bir aldatma hikayesi aradı gözlerim ama mevzu ayrılıkmış. Vicdan azabı çekecek bir durum yok ortada. Birkaç aya kalmaz siz de o da yeni birini bulursunuz. Sizde vicdan azabı, onda da ayrılık acısı kalmaz. Bunlar hep yalnızlıktan.
Unutmustur Belkı de. Unutmasa mutlaka yazar ya da unutmadığını ima edecek bısey yapardı.İnsallah ya kendimi çok kötü hissettim unutsun üzülmesin istiyorum
İkiniz de gençsiniz çok dram bi ayrılıkta olmamış. Ortada sorunda yok ilgilenmek ne yahu çocukmu sanki mesafeye hiç girmiyorum 2 saat neymiş kii isteseniz çözerdiniz ve devam ederdiniz bence vicdan yapılıcak konu yokİyi akşamlar herkese. Benim 1 seneye yakın ilişkim oldu. Kendisi benden 2 yas küçüktü ben 25 yaşındayım. İlişkimiz güzel gidiyordu ancak ben farklı ile taşındım ailem ile (mesafe 2 saat) . Erkek arkadaşımla Çok ilgilenemedim iş bulma derdi, taşınma stresi çok üstüme geldi gerçekten darladı beni sürekli trip attı sürekli geç yazdıgö icin, aramadığım icin bilmiyorum ben de evet umursamaz davrandım şimdi düşününce ama açıkladım stresli oldugumu. Söz vermiştim uzaga gitsem de hiçbir şey değişmeyecek diye ama ilgisiz bıraktım umursamıyormuş gibi gözüktüm üstüme o kadar geldi ki canıma tak etti ayrıldım güzel bi şekilde. O da beklediğim gibi oldu her şey icin teşekkürler falan dedi. Ama çok iyi biriydi bilmiyorum vicdanım çok rahatsız ben rahatladım çünkü çok darlamıştı tabi üzüldüm de güzel günleri düşünüp ama barışmam çünkü uzaktayken anlaşamayacagımızı anladm 2s 2 saat ama ona göre uzak böylesi daha iyi ama şimdi yarı yolda bıraktım çok üzgünüm üzdügüm icin kendimi affedemiyorum uyuyamıyorum kesin çok üzülüyor kazık attım cok uzgunum beni çok seviyordu ona kötü davrandım sanki kendimle ilgilencem diye ilgisiz alakasız davrandım . Aslında ortada soru da yok kusura bakmayın size yazmak istedim
Çok gençsiniz daha, flörtü bu kadar ciddiye almayın, geçer. Anlaşamayacağınızı anlayıp bitirmişsiniz, gayet normalİyi akşamlar herkese. Benim 1 seneye yakın ilişkim oldu. Kendisi benden 2 yas küçüktü ben 25 yaşındayım. İlişkimiz güzel gidiyordu ancak ben farklı ile taşındım ailem ile (mesafe 2 saat) . Erkek arkadaşımla Çok ilgilenemedim iş bulma derdi, taşınma stresi çok üstüme geldi gerçekten darladı beni sürekli trip attı sürekli geç yazdıgö icin, aramadığım icin bilmiyorum ben de evet umursamaz davrandım şimdi düşününce ama açıkladım stresli oldugumu. Söz vermiştim uzaga gitsem de hiçbir şey değişmeyecek diye ama ilgisiz bıraktım umursamıyormuş gibi gözüktüm üstüme o kadar geldi ki canıma tak etti ayrıldım güzel bi şekilde. O da beklediğim gibi oldu her şey icin teşekkürler falan dedi. Ama çok iyi biriydi bilmiyorum vicdanım çok rahatsız ben rahatladım çünkü çok darlamıştı tabi üzüldüm de güzel günleri düşünüp ama barışmam çünkü uzaktayken anlaşamayacagımızı anladm 2s 2 saat ama ona göre uzak böylesi daha iyi ama şimdi yarı yolda bıraktım çok üzgünüm üzdügüm icin kendimi affedemiyorum uyuyamıyorum kesin çok üzülüyor kazık attım cok uzgunum beni çok seviyordu ona kötü davrandım sanki kendimle ilgilencem diye ilgisiz alakasız davrandım . Aslında ortada soru da yok kusura bakmayın size yazmak istedim
Evet çok düşünmüştüm zaten gorünüş olarak yaşımızı bilmeyen bana küçük der ama karakter olarak tabi uyuşmadıkErkeğin yaşıtı bile çekilmezken siz küçüğüyle sevgili olmuşsunuz iyi cesaret
Teşekkür ederimÇok gençsiniz daha, flörtü bu kadar ciddiye almayın, geçer. Anlaşamayacağınızı anlayıp bitirmişsiniz, gayet normal
Bunu bi de unuttuğunu gördüğünüzde konuşalım bence.İnsallah ya kendimi çok kötü hissettim unutsun üzülmesin istiyorum
Ben istemiyorum ama olmayacağını anladım kendisi çok istedi çok çabaladı en son artık kabul etti istesem barışırım yani ama istemiyorum böyle tripli tavırlı konusmalar bana göre değilmiş gerçekten yaş farkını hissettim. Ben unuttuğunu bile görmem takip bile etmiyorum aşık değilmişim demek ki vicdanım sızlıyor benim derdim kazık mı atmış oldum çok mu kötü bir şey yaptım.Bunu bi de unuttuğunu gördüğünüzde konuşalım bence.
Evet rahatladım gerçekten teşekkür ederimUnutmustur Belkı de. Unutmasa mutlaka yazar ya da unutmadığını ima edecek bısey yapardı.
Acı cekıyor dusuncesı sana ait, acı cekerken gormedın sonucta.
Siz hiiç merak etmeyin. Benim şu hayatta gördüğüm kadarıyla böyle ağlamasın üzülmesin unutsun diyenlerin dileği jet hızıyla gerçekleşiyo. Genelde sizin gibilerin uykusu kaçarken karşı taraf yeni seçeneklerden seçenek beğeniyo. Bi de bakmışsınız pabuç damda. Yanisi yatın uyuyun güzelce, ağlamaz o merak etmeyin.Ben istemiyorum ama olmayacağını anladım kendisi çok istedi çok çabaladı en son artık kabul etti istesem barışırım yani ama istemiyorum böyle tripli tavırlı konusmalar bana göre değilmiş gerçekten yaş farkını hissettim. Ben unuttuğunu bile görmem takip bile etmiyorum aşık değilmişim demek ki vicdanım sızlıyor benim derdim kazık mı atmış oldum çok mu kötü bir şey yaptım.
2 saati o problem yaptı sürekli laf ediyordu neden diye ben de mecburum diyordum alttan alıyordum 10 dk gec yazncw küsüyordu çok darloyordu. İnsallah daha iyisini bulur üzülmezInşallah çok daha iyisini bulur ve çok mutlu olur çocuk. Kendisini seven 2 saati problem yapmayan biri hayatına girerse üZgünlüğü kalmaz merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?