Vicdanim rahat degil

Bu arada hanimlar ogretmenini arayip sormustum en iyi o bilir siye madem istemiyor gondermeyin eger iyileşirsem o kreşe donmeyi dusunmem asla demisti

Yeni gittiginiz yer eski yeri kotuleyerek kendini iyi gostermeye calismis. Bu da pek masumca durmuyor. Nasilda bilirler hemen birbirlerini karalarlar.

Fazla gaza gelmissiniz. Hic bir sektorde duymadim ben surasida cok iyi diye. O kuruma girene kadar cok iyi gozukurler ayrilirken illahlah edersin. Insallah oyle biryer degildir.

Umarim yeni yer herkes icin daha iyi olur.

Öyle de olabilir ama dediğim gibi de olabilir. Ben de öğretmenim.

Gelinimiz de özel bir işletmede kreş öğretmeni. Özel olduğu için diyorum zaten paradan kolay vazgeçmezler.
Jestten ziyade yapılan şeyleri gün yüzüne çıkarmadan örtmek istemek de olabilir. Sonuçta en ufak bir şüphe dahi olsa işletmenin adı kötü anılır.

Bu aradaki bayan hassas olabilir, abartıyor olabilir ama tabi ki merak edecek soru işaretlerini konuşacak. Ama alakadar olacak bir öğretmen bile karşısında yoksa konu sahibini az çok haklı duruma düşürürler. Özel bir işletme kimse çocuğunu öyle hem para verip hem de sorunlu bir yerde tutmak istemez. İlla ki merak edecek, soracak, cevap ve açıklama bekleyecek. Tatmin etmeleri gerekir.

İnanın gelinimizin kresinde öyle velilere karşı sabır gösteriyorlar ki konu sahibi bayan onların yanında çok masum kalır. O durumda bile her türlü açıklama ve tatmin edici cevaplar ilgilenmeler yapılıyor. Bu kurum cidden şüpheli geldi.

bence hiç dalaşmadan çocuğunuzu alıp diğer kreşe yazdırsanız daha iyi olurmuş.

karşılıklı laf sokmayı sevmiyorum ben. yine de tatlılıkla bitirmiş müdür siz de öyle yapın asilce ayrılın yani.

tabi çocuğunuzu alın ordan içiniz eahat değilse o başka. ama kötü ayrılmayın yani demek istediğim o.

Insallah canm diyorum ya kötuluyordunuz ama sizinde farkiniz yokmus derim o ona yeter. Insallah mutlu olur teek istegm o

Evet ben sadece mutlu oldugunu bliyim yeter dedim bunaltmadm cnku sevmem bende oyle tipleri .

Yok kibarca alişamadi dedim ne de olsa baktilar nankörluk etmiyim diyorm yasadgm yer kcuk iki gun sonra yuz yuze gelirim olmaz

Yok kibarca alişamadi dedim ne de olsa baktilar nankörluk etmiyim diyorm yasadgm yer kcuk iki gun sonra yuz yuze gelirim olmaz

evet küçük yerde sıkıntı olur. siz güler yüzlü olun onlara karşı bundan sonra hal hatır sorun ne bileyim zıtlaşılmasın. bi de dedikodu olur küçük yerde sıkıntı olur. siz çizginizi bozmayın

Zaten ogretmeni gittikten sonra icimde hep vir suphe oldu işe mutsuz gdiyorm cocugum oyle agladikca helak oluyorm mudur velinin yaninda cocuga iyi davraniyor siz gidinve git lan surdan allahin pisligi dedigini kulagimla duydum diyor o mudur
Çocuk öğretmeni senin yerine koymuş olabilir seninle fazla vakit geciremediginden bu yüzden fazla bağlanmış olabilir. Fikrimce senin bakıp ilgilenmen daha iyi kimse senin yerini tutmaz çünkü çocuğun gözünde. Ama çalışmak zorundasindir birsey diyemem.. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin zaten ve öyle yaparsın müdürün ne dedigini de bosver gereksiz

Hiç polemiğe girmeyin öğretmen, müdür vs ile. Devlet okulu bile her hafta liste verir, o kdr para bayılıp hizmet beklediğiniz kurum ne hakla sistemli bilgilendirme yapmaz?
Maalesef kreşlerin hali bu. Ben eğitimciyim çocuğumu kreşe yollamamak için kırk takla atıyorum, annemi eve getirtiyorum.
Hele ki oğlunuz nevresimini görünce ağlıyorsa aman aman... yzık yavrucağa demek ki gerçekten kreş onda hüzün yaratıyor artık.

Çalışan anne baba olmak çok çok zor.

Canımız dan çok sevdiğimiz yavrumuzu daha anneye ihtiyacı varken bazen mecburiyetten bazen de eğitim alması için kreşlere, anaokuluna veriyoruz. O yüzden çok çok iyi araştırıp o şekilde çocukları göndermek gerek. Çocuğuma nasıl bir eğitim veriyorlar, nasıl davranıyorlar, ne tür yemek yediriyor lar çok önemli. Ayrıca hijyen, temizlik, bakım vs. Ne olur gözü açık olalım aman boşver diyip çocuklarımızı daha ufacık yaşlarında hatalı eğitim veren yerlere emanet etmeyelim. Geri dönüşümü malesef çok kötü oluyor.

Burda cok mutlu alisti vs diye yalan
soyluyor çoğu.
Neyse bu kresin bu kadar detaylar vererek digerini kötülemesi de etik degil.
Ayrica sosyal medyada bu tarzda fotograf paylasmak meb tarafindan yasaklandi.

hem oglum hem kizim 2 yaslarindan beri krese gittiler...
bugune kadar fatura vermeyen bir kres gormedim...
ordan direkt bendeki guveni sarsti...
2 yasindaki cocuk ok.. belki motor hareketleri ya da kendi kendine yeme aliskanligi kazansin diye kasikla catalla basbasa birakilabilir ama ordaki yemek kisir olmamali.
ne bilim corba olur, yogurt olur... yani kisirdan kastim... taneli yemek olmamali...

bunun haricinde parayi almamasi da enteresan. ornegin biz 3 yillik kresimizden oglumu aldik bu sene.. 1. sinifa baslicak diye.. ve haziran ayinda sadece 1 hafta gitti. ama biz 2 haftalik para oduyoruz. onceden haber vermedigimiz icin...
kizmiyorum da herkesin kendi hesabi var... o bizim sorumsuzlugumuzdan kaynaklandi...

ayy yazarken yoruldumm.. keske sesli.mesaj birakabilsek :)

Hanimefendi yemek listesi istedim yok ogretmeninin numarasini istedim yok .. gun icinde hic bir faaliyet yok ayrica bana fatura da vermedilerr . Ama burasi yedikleri yemekten tuttda yaptiklari faaliyete kadar paylasiyorlar sosyal medyada

Sallayın burayı o zaman bu nasıl bir iş
Yemek listesi nasıl olmaz ya çocuk yetersiz ve dengesiz besleniyorsa??

Zaten zayıfladı ve mutsuz demişsiniz kreş değiştirin bence

Anlatamamissiniz derdinizi

Ben bir özel işletmenin diğer özel işletmeyi ve şahsı kötülemesine her zaman takılırım. Evet şuan olduğu kreş doğru yer olmayabilir ama ikinci yere de iyice araştırmayan hemen vermeyin çocuğu.

Oncelikle cok karisik yazmissiniz :) neyse anladigim kadariyla yorumlamak istedim yinede. Bu benim gorusum tabiki ama en az 5 yasina kadar annelerin cocugun yaninda olmasindan tarafim eger imkanlar elveriyorsa tabi..
Cocugu yedirmemisler sanirim buna kiziyorsunuz. Kuzenim ogluna hep kendisi yemek yedirirdi birgun bana birakti ilkokul bire giden cocuk onune yemegini indirdim kasigi tutamadi doktu sacti bir garip oldu anlicaginiz. Bence kucuk yasta kendisi de yemek yeme adabini yasayarak ogrenmeli. Tabi anne olarak en munasip yere arastirip vermek hakkiniz.. Umarim gonlunuze gore biryere verirsiniz

Dogurana kadar calisicam snra zaten cikicam allah nasip ederse birikim yapmam lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…