- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Öyle de olabilir ama dediğim gibi de olabilir. Ben de öğretmenim.Sorunsuz uzaklaştırmak isteyecek tabi ki, özel bir işletme. Kim sürekli etrafına şikayet eden bir müşteri ister. Bence müdürün yaptığı birşeyleri gizlemekten ziyade, işletmenin bu konuyu en az hasarla atlatması için bir jest.
Insallah canm diyorum ya kötuluyordunuz ama sizinde farkiniz yokmus derim o ona yeter. Insallah mutlu olur teek istegm oYeni gittiginiz yer eski yeri kotuleyerek kendini iyi gostermeye calismis. Bu da pek masumca durmuyor. Nasilda bilirler hemen birbirlerini karalarlar.
Fazla gaza gelmissiniz. Hic bir sektorde duymadim ben surasida cok iyi diye. O kuruma girene kadar cok iyi gozukurler ayrilirken illahlah edersin. Insallah oyle biryer degildir.
Umarim yeni yer herkes icin daha iyi olur.
Evet ben sadece mutlu oldugunu bliyim yeter dedim bunaltmadm cnku sevmem bende oyle tipleri .Öyle de olabilir ama dediğim gibi de olabilir. Ben de öğretmenim.
Gelinimiz de özel bir işletmede kreş öğretmeni. Özel olduğu için diyorum zaten paradan kolay vazgeçmezler.
Jestten ziyade yapılan şeyleri gün yüzüne çıkarmadan örtmek istemek de olabilir. Sonuçta en ufak bir şüphe dahi olsa işletmenin adı kötü anılır.
Bu aradaki bayan hassas olabilir, abartıyor olabilir ama tabi ki merak edecek soru işaretlerini konuşacak. Ama alakadar olacak bir öğretmen bile karşısında yoksa konu sahibini az çok haklı duruma düşürürler. Özel bir işletme kimse çocuğunu öyle hem para verip hem de sorunlu bir yerde tutmak istemez. İlla ki merak edecek, soracak, cevap ve açıklama bekleyecek. Tatmin etmeleri gerekir.
İnanın gelinimizin kresinde öyle velilere karşı sabır gösteriyorlar ki konu sahibi bayan onların yanında çok masum kalır. O durumda bile her türlü açıklama ve tatmin edici cevaplar ilgilenmeler yapılıyor. Bu kurum cidden şüpheli geldi.
Yok kibarca alişamadi dedim ne de olsa baktilar nankörluk etmiyim diyorm yasadgm yer kcuk iki gun sonra yuz yuze gelirim olmazbence hiç dalaşmadan çocuğunuzu alıp diğer kreşe yazdırsanız daha iyi olurmuş.
karşılıklı laf sokmayı sevmiyorum ben. yine de tatlılıkla bitirmiş müdür siz de öyle yapın asilce ayrılın yani.
tabi çocuğunuzu alın ordan içiniz eahat değilse o başka. ama kötü ayrılmayın yani demek istediğim o.
Yok kibarca alişamadi dedim ne de olsa baktilar nankörluk etmiyim diyorm yasadgm yer kcuk iki gun sonra yuz yuze gelirim olmaz
Evet haklisiniz tesekkur ederm onerileriniz icinevet küçük yerde sıkıntı olur. siz güler yüzlü olun onlara karşı bundan sonra hal hatır sorun ne bileyim zıtlaşılmasın. bi de dedikodu olur küçük yerde sıkıntı olur. siz çizginizi bozmayın
Çocuk öğretmeni senin yerine koymuş olabilir seninle fazla vakit geciremediginden bu yüzden fazla bağlanmış olabilir. Fikrimce senin bakıp ilgilenmen daha iyi kimse senin yerini tutmaz çünkü çocuğun gözünde. Ama çalışmak zorundasindir birsey diyemem.. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin zaten ve öyle yaparsın müdürün ne dedigini de bosver gereksizZaten ogretmeni gittikten sonra icimde hep vir suphe oldu işe mutsuz gdiyorm cocugum oyle agladikca helak oluyorm mudur velinin yaninda cocuga iyi davraniyor siz gidinve git lan surdan allahin pisligi dedigini kulagimla duydum diyor o mudur
Hanimefendi yemek listesi istedim yok ogretmeninin numarasini istedim yok .. gun icinde hic bir faaliyet yok ayrica bana fatura da vermedilerr . Ama burasi yedikleri yemekten tuttda yaptiklari faaliyete kadar paylasiyorlar sosyal medyada
Anlatamamissiniz derdiniziKizlar beni en cok anlayan siz oldugunuz icin derdimi dokeyim dedim. Cocugumu 1.5 ay once kreşe verip calismaya basladm . Bu arada iki yaşinda oglum var. Ogretmenini cok sevdi resmini gordugu zaman sarilip opuyordu. Gel gelelim ogretmeni saglik sorunlari nedeniyle ayrildi ve oglum kreşe gitmek istemedi bagirdi agladi zayifladi. Yeni ogretmenin numarasini istedm mudur hanim vermedi bana sorun dedi. Yenek listesi yok gun icinde ne yaptigini blmiyorm vs. Cocugmnda pisikolojisi bozuldu ama burada cok mutlu diyorlardi. Annem ziyarete gitmiş ve tabaginda iki laşik kisir olduğunu soyledi. Oglum yemek yemeyi cok.sever ve asla o tarz seyler yemez. Kendisi alişsin diye cocugun eline vermisler kasigi yardimci olmamslar. Ben kreşi degistrmeye karar verdm ve baska kuruma gorusmeye gittim . Şuanda kusursuz gorunuyo ve gercekten guzel bir kreşe benziyor faturasi olacagini bana her konuda bilgi vereceklerini faaliyet yapacaklarini soyluyorlar. Cunku simdiki kresinde oyle bir sey yok. Bana o kreşin mudurunu o kadar kotulediki zamaninda ogretmenlik yapmis ve kendi cocuguda oradaymis . Cocugunun altini wc de degistilirlen gormus ve cildirmis vs... aradim servis ogretmenini cocuguma ilgisizsin dedm ve kiyafetini istedm cunku oglum cok hastalandi buyuk ihtimalle cereyanda kaldi noldu blmiyorm. Mudure demis bana boyle dedi diye. Mudur de bana iylikle ayrilalm 15 gun fazladan geldi ama o parayi almiycam bizim yanimizda ayaz mutlu duşunurseniz yine bekleriz dedi ve o hareketi cok canimi sikti. Sizce haklimiyim yoksa cok mu gaza geldim..
Dogurana kadar calisicam snra zaten cikicam allah nasip ederse birikim yapmam lazmÇocuk öğretmeni senin yerine koymuş olabilir seninle fazla vakit geciremediginden bu yüzden fazla bağlanmış olabilir. Fikrimce senin bakıp ilgilenmen daha iyi kimse senin yerini tutmaz çünkü çocuğun gözünde. Ama çalışmak zorundasindir birsey diyemem.. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin zaten ve öyle yaparsın müdürün ne dedigini de bosver gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?