Vicdanim rahat degil

Cok tesekkur ederim canim evet cunku oglum pilav corba makarna tavuk gbi yemekleri cok seviyor ama bana liste bile gelmedi hergun mercmek corbasi varmis ve bana kendi yiyemiyor bizden yardm istyor ama alisacak dediler. Daha iki yasindaki bir cocuk lendi nasil yesin alistirmak baska basina birakmak baska

şu kreşlerin sosyal medyada fotoğraf paylaşması acaip canımı sıkıyor. anne baba istese bile çocuk istiyor mu. benim kreş ararken ilk tercihim ne sosyal medya ne whatsapp grubunda çocuğumun fotosunun paylasilmamasi olacak. çekmesinler fotoğraflarını falan.

O değilde 21 yaşında 3.ye mi hamilesin şu an

Benimki yiyor kendi basina iki yasinda bana yedirtmiyor hele o corbayi hic dokmeden yiyor ben eli kasik tutmayi ogrendiginden beri alistirdim.bazi seyleri ogretmek gerekir.

Benimki yiyor kendi basina iki yasinda bana yedirtmiyor hele o corbayi hic dokmeden yiyor ben eli kasik tutmayi ogrendiginden beri alistirdim.bazi seyleri ogretmek gerekir.
Ama alisana kadar ac kalmasi var bide icim rahat etmiyor buradaki kres tabaginda iki kaşik kala eline veriyoruz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…