Vicdanım rahat olmalımı

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Merhabalar hepinize ben 22 yaşındayım. Güzel giden bi yıllık ilişkim var ilişkinin başlarında eski flörtümle konuşuyoduk ama onunla arkadaş kalmaya. karar verdikten sonra bu ilişkim başlamıştı. Üç ay hal hatır sormalı konuştuk ben ona ilişkimi anlattım o gündelik hayatını sonra konuşmayı kestik benim içim rahat etmedi madem ona bişey hissetmedin neden için rahat etmiyo diye sorabilirsiniz biz o çocukla belaltı konuşmuştuk flört zamanı geçmişim beni utandırıyodaa olabilir zaten pismanım onunla zamanında öyle konuştuğum için ama sevgilim gelmeden önce zaten arkadaş kalmaya karar vermiştik. Kırmadan yazın olurmu

Ben anlamadım eski sevgiliyle mi bel altı konuşuyordunuz madem.duygun yok diyen yeni sevgilimi şimdi ki sevgilin için mi vicdanın rahat 🙄🤔😁
Söyle anlatayım size ilişkimden önceki flörtümle belaltı konuştuk flört zamanı sonra arkadaş kalmaya karar verdik sonra şimdiki ilişkim başladı ama eski konuştuğum çocukla konuşmaya devam ettik arkadaşça sınırı hiç aşmadık vicdanım hem geçmişim için hem sevgilim için rahat değil ona söylemiştim flörtöz konuşmuştuk bu çocukla ama çok iyi bana bir zararı yok diye ama belaltıı konuşmalardan haberi yok sadece

Söyle anlatayım size ilişkimden önceki flörtümle belaltı konuştuk flört zamanı sonra arkadaş kalmaya karar verdik sonra şimdiki ilişkim başladı ama eski konuştuğum çocukla konuşmaya devam ettik arkadaşça sınırı hiç aşmadık vicdanım hem geçmişim için hem sevgilim için rahat değil ona söylemiştim flörtöz konuşmuştuk bu çocukla ama çok iyi bana bir zararı yok diye ama belaltıı konuşmalardan haberi yok sadece
Hımmm şimdi oldu :KK70: şimdiki sevgiline eskiyi demene zaten gerek yok ne konustugunuzu demeyin durduk yere kalbine bir şey girmesin ve eskiylede artık.mesafe koyun ne gerek var ki olan olmuş yaşanmış.bitmis

Yeni sevgilinize eski sevgilinizle arkadaşça konuşmaya devam ettiğinizi söylemişsiniz. İyi yapmışsınız en azından gizli kalmamış vicdan yapmanıza gerek yok bu durumda. Flört zamanı yaptığınız özel konuşmaları tabiki yeni sevgilinize söylemeceksiniz.

Hımmm şimdi oldu :KK70: şimdiki sevgiline eskiyi demene zaten gerek yok ne konusiriginiz demeyin durduk yere kalbine bir şey girmesin ve eskilere artık.mesafe koyun ne gerek var ki olan olmuş yaşanmış.bitmis
Zaten hiç alakamız yok bir yıldır. Aslında benim vicdanımı sızlatan şey ilişkim varken onunla konuşmam sanırım. Seviyeli bi konuşma vardı hep hiç öteye geçmedi ama öncesinde normal konuşsaydık hiç öbür mevzulara girmeseydik böyle üzülmezdim sizce ben kötü bi insanmıyım

Yeni sevgilinize eski sevgilinizle arkadaşça konuşmaya devam ettiğinizi söylemişsiniz. İyi yapmışsınız en azından gizli kalmamış vicdan yapmanıza gerek yok bu durumda. Flört zamanı yaptığınız özel konuşmaları tabiki yeni sevgilinize söylemeceksiniz.
Birden aklıma düştü ben neden böyle yaptım diye çok üzülüyorum şimdi. Gizli kalmadı ona hiç yalan söylemedim ama düşününce kendimi kötü hissettim teşekkür ederim

vicdan yapacak bir şey yok. konuşmuşsunuz, sonra bunun doğru olmadığına karar vermiş bitirmişsiniz. tüm bilgiler yüklü olarak doğmuyoruz bunu yaşayarak öğrenmişsiniz. rahat olun.

Zaten hiç alakamız yok bir yıldır. Aslında benim vicdanımı sızlatan şey ilişkim varken onunla konuşmam sanırım. Seviyeli bi konuşma vardı hep hiç öteye geçmedi ama öncesinde normal konuşsaydık hiç öbür mevzulara girmeseydik böyle üzülmezdim sizce ben kötü bi insanmıyım
Bu durumda vicdana gerek yok dediğim gibi görüşmeyin artık bu kadar şeyden dolayıda ince düşünüp.kafanızı yormayin

vicdan yapacak bir şey yok. konuşmuşsunuz, sonra bunun doğru olmadığına karar vermiş bitirmişsiniz. tüm bilgiler yüklü olarak doğmuyoruz bunu yaşayarak öğrenmişsiniz. rahat olun.
Doğru diyosunuz birden düştü aklıma ortak arkadaşlar var onlar gelip söylerse diye düşünüyorum şimdide haberim var diyecek ama onlar böyle böyle konuşmuş derlerse ne olacak

Flörtle arkadaş kalmaya ne mecbursunuz ki... Zaten bu arkadaş kalma olayını anlayamadım gitti. Napcan yani arkadaş olup )

Doğru diyosunuz birden düştü aklıma ortak arkadaşlar var onlar gelip söylerse diye düşünüyorum şimdide haberim var diyecek ama onlar böyle böyle konuşmuş derlerse ne olacak
nasıl insanlarla arkadaşsınız siz özelinizi her yerde konuşurlar korkusu yaşıyorsunuz. konuşurlarsa kiminle arkadaş kalınmayacağını da öğrenmiş olursunuz. tecrübe böyle böyle kazanılıyor, takmayın kafaya.

nasıl insanlarla arkadaşsınız siz özelinizi her yerde konuşurlar korkusu yaşıyorsunuz. konuşurlarsa kiminle arkadaş kalınmayacağını da öğrenmiş olursunuz. tecrübe böyle böyle kazanılıyor, takmayın kafaya.
Teşekkür ederim geçmiş geçmişte kaldı seni ilgilendirmez diyebilirmiyim peki ona o zaman

Kırmayın dediğiniz için kırmadan yazayım.
Bu yaptığınız olacak iş değil.
Evlilik olsun flört olsun bunlar en çok sadakat bilen insanlarla anlamını buluyor.

Ders alıp bir daha yapmayacaksanız vicdan azabı cekmenize gerek yok.

Birde eski flörtünüz gibi insanlar aşırı mide bulandırıcı telefonda bel altı konuşmak sizi asıl inciten konu bu, sizi aşırı rahatsız ediyor. Flört zamanı da olsa bel altı konuşmak...
Beyefendi kendini tatmin etmek için yollar aramış.

Bir daha kimse için sizi rahatsız edecek hiç bir şey yapmayın.

Kırmayın dediğiniz için kırmadan yazayım.
Bu yaptığınız olacak iş değil.
Evlilik olsun flört olsun bunlar en çok sadakat bilen insanlarla anlamını buluyor.

Ders alıp bir daha yapmayacaksanız vicdan azabı cekmenize gerek yok.

Birde eski flörtünüz gibi insanlar aşırı mide bulandırıcı telefonda bel altı konuşmak sizi asıl inciten konu bu, sizi aşırı rahatsız ediyor. Flört zamanı da olsa bel altı konuşmak...
Beyefendi kendini tatmin etmek için yollar aramış.

Bir daha kimse için sizi rahatsız edecek hiç bir şey yapmayın.
Bir daha yapmamki zaten ben sadece kendimi rahatsız hissettim birden suçluymuşum gibi

Back
X