İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)