Cok zarar verecek sekilde vurdu demıs konusahıbıAldattıysan sevmemişsindir zaten
Diğerinde aklın kalmış görüşmüşsün
Şiddete karşıyım tabi ama bende bana ihanet edene bi tane çakarım insan o an sinirle hazmedemez refleks o
Çakma kuvveti diye birşey varCok zarar verecek sekilde vurdu demıs konusahıbızarar verecek sekilde vurması pek refleks gıbı durmuyor ama
Sadece telefondaki mesajlarimi gordu asiri bi sey yoktu sadcee bulusma plani vardi. Ve o kisiden hoslandigim vs.Çakma kuvveti diye birşey var
Şimdi ben çakarım kızarır elim güçlü değildir
Bi arkadaşım var vurduğu yeri morartır
1 tane vurmak o an öfkeyle refleks
Ama pata küte girişmek o dayak işte
Ayrıntı vermemiş ondan tahminlerle yürüyorum yine
Oo baya darp varSadece telefondaki mesajlarimi gordu asiri bi sey yoktu sadcee bulusma plani vardi. Ve o kisiden hoslandigim vs.
Birden fazla vurdu. Malesef kulak zarimi patlatmisti o donem. Korkunc gunlerdi. Ben izin vermedikce burdan cikamazsin dedi telefonumu alip konusmalarin fotografini cekti ne b*k yarayacaksa resmen iskence etti.. ama yine icten ice abartsa da kendim keske yapmasaydim diyorum hayal dahi edemezdim olaylarin bu raddeye gelecegini. aradan 4 ay gecti ve eski halimden eser yok 4 aydir ne odaklanabiliyorum ne bi sey durup durup agliyorum sadece.
Biz ayrilmistik 2 gun once aslinda. Ben de sanirim cabuk unutayim diye bi baskasiyla gorusmeyi dusundum.. aklimi seveyimOo baya darp var
Eh be arkadaşım madem diğerinden hoşlanıyorsun bunla ne işin vardı yahu
E o zaman aldatmamışsın ki? Zaten ayrılmışsınız.Biz ayrilmistik 2 gun once aslinda. Ben de sanirim cabuk unutayim diye bi baskasiyla gorusmeyi dusundum.. aklimi seveyim
Ama daha ustunden 2 gun gectigi icin o aldstma olarak gordu bunlari hatirlayinca bile elim ayagim titriyor usuyorum o kadar kotu gunlerdi ki. size yemin ederim bana sorsalar yasayacak son kisiyim derdim insan basina ne gelecegini asla bilmiyor hayat cok tuhafE o zaman aldatmamışsın ki? Zaten ayrılmışsınız.
E madem neden sonra tekrar görüştün? Hadi görüştün telefonun eline nasıl geçti tamamen saçmalıkBiz ayrilmistik 2 gun once aslinda. Ben de sanirim cabuk unutayim diye bi baskasiyla gorusmeyi dusundum.. aklimi seveyim
Saçmalıyorsun şu an. Saygısız bir hareket olabilir ama aldatma değil kesinlikle bu. Kendini suçlamaAma daha ustunden 2 gun gectigi icin o aldstma olarak gordu bunlari hatirlayinca bile elim ayagim titriyor usuyorum o kadar kotu gunlerdi ki. size yemin ederim bana sorsalar yasayacak son kisiyim derdim insan basina ne gelecegini asla bilmiyor hayat cok tuhaf
Yalan soyleyecek degilim zaten zor aciyorum boyle bi konu hakkinda. siz de masallah fbi olasiniz geldi heralde, tek yasiyorum. geldi ayrilmistik cunku. ben icerde degilken telefonumu karistirmis muhtemelen ayriyken napti diye bakmak icin.bunu da hic yapmaz. ki evime de hic gelmedi o gune kadar ama kesin olarak ayrildigimiz icin ozur dilemeue geldi diye dusunmustum lutfen bu kisimlari sorgulamayinE madem neden sonra tekrar görüştün? Hadi görüştün telefonun eline nasıl geçti tamamen saçmalık
Bide kapalı ortamda buluşmuşsun evine mi gittin ben istemedikçe çıkamazsın falan demiş
ki ben eski sevgilisini arattigi icin ayrilmistim.. 2 gun once.. o yuzden de sinirliydim kullanildigimi dusunmustum ama olay nereler egeldiYalan soyleyecek degilim zaten zor aciyorum boyle bi konu hakkinda. siz de masallah fbi olasiniz geldi heralde, tek yasiyorum. geldi ayrilmistik cunku. ben icerde degilken telefonumu karistirmis muhtemelen ayriyken napti diye bakmak icin.bunu da hic yapmaz. ki evime de hic gelmedi o gune kadar ama kesin olarak ayrildigimiz icin ozur dilemeue geldi diye dusunmustum lutfen bu kisimlari sorgulamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?