eh olan olmuş.
iyi tarafına odaklan. aldatmasaydın çocuğun dayakçı olduğunu öğrenemeyecektin.
ya evlenseydin?
Fbı olasım mı gelmiş sdffjkYalan soyleyecek degilim zaten zor aciyorum boyle bi konu hakkinda. siz de masallah fbi olasiniz geldi heralde, tek yasiyorum. geldi ayrilmistik cunku. ben icerde degilken telefonumu karistirmis muhtemelen ayriyken napti diye bakmak icin.bunu da hic yapmaz. ki evime de hic gelmedi o gune kadar ama kesin olarak ayrildigimiz icin ozur dilemeue geldi diye dusunmustum lutfen bu kisimlari sorgulamayin
Eskiden gorustugum biriydi... onun eski sevgilisini arattigini gorunce ayrildim sonra icime oturunca da intikam alir gibi hinclanmistim.. Twitterdan vs sonra gorur benim gibi hisseder diye yaptim basta.. ama geri gelince pisman oldum beni seviyordu yazik etmeyim vs derken olaylar gelisti maksimum 2 saat icinde..2 gün önce ayrılmıştık diyorsunuz da ne ara diğer kişiyi buldunuz ne ara ondan hoşlandığınızı söylediniz peki?
Sevglini aldattın dye sana vurdu sana zarar verdi vicdan yapıyorsun bide gerçekten siz kzları anlamıyorum gerçek yüzünü görmüş oldun işte kurtuldun sevinMerhaba, benim bi sevgilim vardi... Gecen sene 8 ay ciktik. her sey guzeldi, ailesi beni biliyordu. cocuk beni seviyordu.. buralari geciyorum hatta olaya giriyorum direk kimseyi sikmak istemem.
ben bi ap*allik yaptim. biliyorum aldattim onu bi gun. bunu gordu (bi kere gorusmustum diger kisiyle ve saklayacaktim pismandim).. yikti gecirdi hakli olarak itti biraz durust olmak gerekirse( dahasi da var vurdu, cok zarar verecek sekilde..yazmaya utaniyorum). Sonra bitti bu is.. ama onceki iliskisinde de aldatilmis biri. ve cok ozurler diledim biliyorum telafi olmaz.. ama nerdeyse 4 ay gecti ustunden ama yasananlar cok agir geliyor vicdanim cok kotu. hicbir isim yolunda gitmiyor.. kendimi affedemiyorum.. ne onerirsiniz.. ayni hataya dusen var mi. kendimden ben de beklemezdim..ama insan asla dedigini yapiyor demekki.. gercekten asamiyorum psikologa mi gitmeliyim. biliyorum kizip,kin kusanlar olacak lutfen en azindan cok kizmayin ben zaten kendime yeterince kizdim
Surekli ayrilip gidiyordu,eski sevgiline bakip duruyordu devamli. Dayanamadim en son bi kere daha eski sevgilisini gorunce ayrildim. 2 gin gecti sinirlendim kendi kendimi doldurdum eskiden gorustugum kisiye yazdim . o da barismak icin gelip bunu gorunce aldattin dedi sinirlendi olayla rgelisti bu..Önceki ilişkisinde de aldatılmış. Bu zaten yeteri kadar travmatik. Sana güvendi ve ailesi de seni biliyordu. Ve aldattın. Bu kaldırması çok ağır bir yük. Tabiki sana vurması çok yanlış. Ama bunu ona nasıl layık gördün. Az mı seviyordu yada sen onu mu az seviyordun. Aldatma sebebin neydi
evet aynen oyle..Kendisini aldatan eski sevgilisine mi tekrar tekrar bakıyordu o yüzsüz?
Eksik yazmışsın. Eğer aklı eski sevgilisindeyse temelli bırakmaliydin. Temelli ayrilmaliydiniz. O muhtemelen senin sevgili olduğunuz zamanda o kişiyle görüştüğünü düşündü. Cunku aynısını kendisi yapıyordu. Bu ders olsun sana. Önemli olan ders almak,onune bakmak. Ve kararsız kişilerden uzak durmakSurekli ayrilip gidiyordu,eski sevgiline bakip duruyordu devamli. Dayanamadim en son bi kere daha eski sevgilisini gorunce ayrildim. 2 gin gecti sinirlendim kendi kendimi doldurdum eskiden gorustugum kisiye yazdim . o da barismak icin gelip bunu gorunce aldattin dedi sinirlendi olayla rgelisti bu..
cok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistimEksik yazmışsın. Eğer aklı eski sevgilisindeyse temelli bırakmaliydin. Temelli ayrilmaliydiniz. O muhtemelen senin sevgili olduğunuz zamanda o kişiyle görüştüğünü düşündü. Cunku aynısını kendisi yapıyordu. Bu ders olsun sana. Önemli olan ders almak,onune bakmak. Ve kararsız kişilerden uzak durmak
Karma senin eski sevgilini bulmuş daha çok. Sen kurtuldun ondan. Bilemezsin kaç defa aldatmış seni de hiç yapmam derken bunlar olmuş. Kurtulduğuna sevin. İnşallah güzel insanlarla karşılasirsincok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistim
Sonraki mesajlarını okudum da, senin hiç ama hiç bir suçun yok. Yaptığın aldatmak da değil, ayrılıp duran o seni üzen o. Eski sevgilisine baktı ayrıldım demişsin. Sonra da unutmak için birine yazmışsın. Zaten üzen biriymiş ve bunu yapman da normal, ki ayrıldıktan sonra yaptığın için de hiç bir şekilde aldatmaya girmiyor. Üstüne bir de seni dövmüş, kulak zarını patlatmış. Ne hakla bunları yapıyor? Keşke şikayet etseydin.cok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistim
Dogru arkadaslarima soyledigimde ben de aldatilsam doverim dediler hep... cok az kisiye soyledim kimseye anlatamadim. o yuzden lanetlendigime inandim gercekten. ama bu psikoloji hic normal degil kendi isime tas koymaya basladim artik belki de gercekten bi psikologa gorunmeliyim ama o ds yargilar igrenc insansin haketmissin der icinden diye cekiniyorumKendisi siz birlikteyken eski sevgilisini aratınca aldatmaya girmiyor mu ki, aldatmanın boyutu illa sevişmek mi yani aklı hala eskisinde kalmış bakıp durmuş bu sizin arkanızdan iş cevirmedir. Kendisi hatalı iken bir de sizi öyle bir psikolojiye sokmuş ki ömrünüz boyunca mutlu olmayacağınıza inanmışsınız. Çarçabuk cik bu psikolojiden kendine gel, hayat devam ediyor her gün bambaşka güzel sabahlara uyanıyoruz. Dayakçı adam sevgiliden kocaya evrilmeden ayrılmışsın ne güzel şükret bence. Ayrıca senin yaptığın da aldatmaya girmez.
Saçmalama lütfen senin arkadaşların da yarın öbür gün dayak yerse hiç boş yere ağlayıp ahlanıp vahlanmasın o zaman ne kadar saçma yaa dayağın hiçbir mazereti olamaz. Önce kendin yaptığında bir yanlış olmadığını kabullen ve bunu özümse sonra zaten her şey daha farklı gelecek sana.Dogru arkadaslarima soyledigimde ben de aldatilsam doverim dediler hep... cok az kisiye soyledim kimseye anlatamadim. o yuzden lanetlendigime inandim gercekten. ama bu psikoloji hic normal degil kendi isime tas koymaya basladim artik belki de gercekten bi psikologa gorunmeliyim ama o ds yargilar igrenc insansin haketmissin der icinden diye cekiniyorum
ne hakla vurabiliyor derken,hangi hakla aldatıyorsa o hakla.Ben bile bir kadın olarak aldatıldığımı öğrensem şiddet kullanırrım yani.İnsan beyninden vurulmuşa döner.Burda yazan kimsenin de çok medeni medeni yollarını ayıracağını sanmamSana mı vurdu?? Ne hakla vurabiliyor???
Tek borcun Allah'a var pismansan tövbe et başka ilişkilerde tekrarlama. Bu adamdan da fayda yok baksana el kaldırıyor!
Bu olanlar senin negatifliginden
Aldatan insan kaale bile alınmaz zaten bu cevabın en büyüğüdür. Dayak, şiddet sadece kendini yapan kişiye zarar verir. Size de öneririm şiddetin her türlüsü kötüdür.ne hakla vurabiliyor derken,hangi hakla aldatıyorsa o hakla.Ben bile bir kadın olarak aldatıldığımı öğrensem şiddet kullanırrım yani.İnsan beyninden vurulmuşa döner.Burda yazan kimsenin de çok medeni medeni yollarını ayıracağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?