Vicdanim sizliyor

Fbı olasım mı gelmiş sdffjk
Aydınlatma için teşekkürler
O exini aratmış sen ayrıldıktan 2 gün sonra başkasından hoşlanmaya başlamışsın
Ödeşmişsiniz diyeyim madem
Başka birşeyler desem sorsam fbı oluyorum malum

2 gün önce ayrılmıştık diyorsunuz da ne ara diğer kişiyi buldunuz ne ara ondan hoşlandığınızı söylediniz peki?

2 gün önce ayrılmıştık diyorsunuz da ne ara diğer kişiyi buldunuz ne ara ondan hoşlandığınızı söylediniz peki?
Eskiden gorustugum biriydi... onun eski sevgilisini arattigini gorunce ayrildim sonra icime oturunca da intikam alir gibi hinclanmistim.. Twitterdan vs sonra gorur benim gibi hisseder diye yaptim basta.. ama geri gelince pisman oldum beni seviyordu yazik etmeyim vs derken olaylar gelisti maksimum 2 saat icinde..

Önceki ilişkisinde de aldatılmış. Bu zaten yeteri kadar travmatik. Sana güvendi ve ailesi de seni biliyordu. Ve aldattın. Bu kaldırması çok ağır bir yük. Tabiki sana vurması çok yanlış. Ama bunu ona nasıl layık gördün. Az mı seviyordu yada sen onu mu az seviyordun. Aldatma sebebin neydi

Sevglini aldattın dye sana vurdu sana zarar verdi vicdan yapıyorsun bide gerçekten siz kzları anlamıyorum gerçek yüzünü görmüş oldun işte kurtuldun sevin

Surekli ayrilip gidiyordu,eski sevgiline bakip duruyordu devamli. Dayanamadim en son bi kere daha eski sevgilisini gorunce ayrildim. 2 gin gecti sinirlendim kendi kendimi doldurdum eskiden gorustugum kisiye yazdim . o da barismak icin gelip bunu gorunce aldattin dedi sinirlendi olayla rgelisti bu..

Eksik yazmışsın. Eğer aklı eski sevgilisindeyse temelli bırakmaliydin. Temelli ayrilmaliydiniz. O muhtemelen senin sevgili olduğunuz zamanda o kişiyle görüştüğünü düşündü. Cunku aynısını kendisi yapıyordu. Bu ders olsun sana. Önemli olan ders almak,onune bakmak. Ve kararsız kişilerden uzak durmak

cok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistim

cok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistim
Karma senin eski sevgilini bulmuş daha çok. Sen kurtuldun ondan. Bilemezsin kaç defa aldatmış seni de hiç yapmam derken bunlar olmuş. Kurtulduğuna sevin. İnşallah güzel insanlarla karşılasirsin

Ne olursa olsun şiddet göstermemeliydi. Benımde bir ilişkim vardı çocuğu ben değil o benı aldattı ve bana sen benı aldattın dıyerek her yerımı kanatmıştı sonra mahkemelık tabi adaleti sadece bu şekilde aramadım aynısını bende ona yaşattım altına işettirdim
:)

Sonraki mesajlarını okudum da, senin hiç ama hiç bir suçun yok. Yaptığın aldatmak da değil, ayrılıp duran o seni üzen o. Eski sevgilisine baktı ayrıldım demişsin. Sonra da unutmak için birine yazmışsın. Zaten üzen biriymiş ve bunu yapman da normal, ki ayrıldıktan sonra yaptığın için de hiç bir şekilde aldatmaya girmiyor. Üstüne bir de seni dövmüş, kulak zarını patlatmış. Ne hakla bunları yapıyor? Keşke şikayet etseydin.
Kendini suçluyorsun bir de. Acilen o psikolojiden çık, lanetlenmiş falan hissetme mutlaka yardım da al. Kurtulduğun için ayrıca sevin, olayın tek iyi tarafı bu ve bu tarafından bak

Aldatmanın boyutu falan önemli değil. Aldatılanın yapabileceği tek şey ayrılmak. Değil 8 aylik erkek arkadaşın, 30 senelik kocan olsa bile sana vurmaya hakkı yok. Sen büyük bir hata yapmışsın. Bu hatanın bedeli terk edilmek ve ödemişsin. O bildiğin suç işlemiş. Şikâyet etseydin keşke. Yani vicdanı sizlamasi gereken sen değilsin.
Not: Şimdi okudum zaten aldatmamışsın da adamı.

Kendisi siz birlikteyken eski sevgilisini aratınca aldatmaya girmiyor mu ki, aldatmanın boyutu illa sevişmek mi yani aklı hala eskisinde kalmış bakıp durmuş bu sizin arkanızdan iş cevirmedir. Kendisi hatalı iken bir de sizi öyle bir psikolojiye sokmuş ki ömrünüz boyunca mutlu olmayacağınıza inanmışsınız. Çarçabuk cik bu psikolojiden kendine gel, hayat devam ediyor her gün bambaşka güzel sabahlara uyanıyoruz. Dayakçı adam sevgiliden kocaya evrilmeden ayrılmışsın ne güzel şükret bence. Ayrıca senin yaptığın da aldatmaya girmez.

Dogru arkadaslarima soyledigimde ben de aldatilsam doverim dediler hep... cok az kisiye soyledim kimseye anlatamadim. o yuzden lanetlendigime inandim gercekten. ama bu psikoloji hic normal degil kendi isime tas koymaya basladim artik belki de gercekten bi psikologa gorunmeliyim ama o ds yargilar igrenc insansin haketmissin der icinden diye cekiniyorum

Saçmalama lütfen senin arkadaşların da yarın öbür gün dayak yerse hiç boş yere ağlayıp ahlanıp vahlanmasın o zaman ne kadar saçma yaa dayağın hiçbir mazereti olamaz. Önce kendin yaptığında bir yanlış olmadığını kabullen ve bunu özümse sonra zaten her şey daha farklı gelecek sana.

Sana mı vurdu?? Ne hakla vurabiliyor???
Tek borcun Allah'a var pismansan tövbe et başka ilişkilerde tekrarlama. Bu adamdan da fayda yok baksana el kaldırıyor!
Bu olanlar senin negatifliginden
ne hakla vurabiliyor derken,hangi hakla aldatıyorsa o hakla.Ben bile bir kadın olarak aldatıldığımı öğrensem şiddet kullanırrım yani.İnsan beyninden vurulmuşa döner.Burda yazan kimsenin de çok medeni medeni yollarını ayıracağını sanmam

Aldatan insan kaale bile alınmaz zaten bu cevabın en büyüğüdür. Dayak, şiddet sadece kendini yapan kişiye zarar verir. Size de öneririm şiddetin her türlüsü kötüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…