ne hakla vurabiliyor derken,hangi hakla aldatıyorsa o hakla.Ben bile bir kadın olarak aldatıldığımı öğrensem şiddet kullanırrım yani.İnsan beyninden vurulmuşa döner.Burda yazan kimsenin de çok medeni medeni yollarını ayıracağını sanmam
cok sasirdim yapilan yorumlara.. herkes beni kinar hatta kovarlar diye dusunmustum... kendimi suclamaktan öldüm son 4 ay... karma beni bulacak omur boyu mutsuzluga yalnizliga belami buldum demistim
dediğim gibi böyle medeni yazılar yazanların hiçbirne inanmıyorum kusura bakmayın.Aldatılmak çok büyük bir öfke oluşturur ve her insan öfkesini belli bir biçimde şiddet göstererek ortaya koyar.Kusura bakmayın ama sahici olalım biraz.Bende başlık sahibi ile aynı cinsten olduğum için utandırm
ayrıldıktan sonra mı?Ayrildiktan sonra isterse gider yildirim nikahi basar istedigiyle.
O davar kim oluyor da kizin kulak zarini patlatiyor?
Napmis ki bu kiz?
Pedofil mi katil mi ? Ne yapmis?
Sadece telefondaki mesajlarimi gordu asiri bi sey yoktu sadcee bulusma plani vardi. Ve o kisiden hoslandigim vs.
Birden fazla vurdu. Malesef kulak zarimi patlatmisti o donem. Korkunc gunlerdi. Ben izin vermedikce burdan cikamazsin dedi telefonumu alip konusmalarin fotografini cekti ne b*k yarayacaksa resmen iskence etti.. ama yine icten ice abartsa da kendim keske yapmasaydim diyorum hayal dahi edemezdim olaylarin bu raddeye gelecegini. aradan 4 ay gecti ve eski halimden eser yok 4 aydir ne odaklanabiliyorum ne bi sey durup durup agliyorum sadece.
ayrıldıktan sonra mı?
,ilişiki içindeyken aldattım sonra piişman oldum yazmış konu sahibi,ben onu okudum
Ilahi çok guldumÇakma kuvveti diye birşey var
Şimdi ben çakarım kızarır elim güçlü değildir
Bi arkadaşım var vurduğu yeri morartır
1 tane vurmak o an öfkeyle refleks
Ama pata küte girişmek o dayak işte
Ayrıntı vermemiş ondan tahminlerle yürüyorum yine
Sadece telefondaki mesajlarimi gordu asiri bi sey yoktu sadcee bulusma plani vardi. Ve o kisiden hoslandigim vs.
Birden fazla vurdu. Malesef kulak zarimi patlatmisti o donem. Korkunc gunlerdi. Ben izin vermedikce burdan cikamazsin dedi telefonumu alip konusmalarin fotografini cekti ne b*k yarayacaksa resmen iskence etti.. ama yine icten ice abartsa da kendim keske yapmasaydim diyorum hayal dahi edemezdim olaylarin bu raddeye gelecegini. aradan 4 ay gecti ve eski halimden eser yok 4 aydir ne odaklanabiliyorum ne bi sey durup durup agliyorum sadece.
ayrıldıktan sonra mı?
,ilişiki içindeyken aldattım sonra piişman oldum yazmış konu sahibi,ben onu okudum
Deli deliyi görünce comagini saklar diye bi söz vardi sizin ki de ona dönmüs ve kisasa kissas yapmissinizki ben eski sevgilisini arattigi icin ayrilmistim.. 2 gun once.. o yuzden de sinirliydim kullanildigimi dusunmustum ama olay nereler egeldi
Eee iyi de burdan anlaman gerekiyordu seni gercekten sevmedigini. Eski sevgilisine bakan birinden ne bekliyorsun kiSurekli ayrilip gidiyordu,eski sevgiline bakip duruyordu devamli. Dayanamadim en son bi kere daha eski sevgilisini gorunce ayrildim. 2 gin gecti sinirlendim kendi kendimi doldurdum eskiden gorustugum kisiye yazdim . o da barismak icin gelip bunu gorunce aldattin dedi sinirlendi olayla rgelisti bu..
Aldatma degil ki senin yaptigin. Aceleci davranmissin onun sana yasattirdiklarini sen de ona yasatmak istemissin. Olay sicagi sicagina oldugu icin karsida ki hanzo hazmedememistir. Sen de kendini suclamayi birak. Ve hakkini ara kulak zari patlatmak ne arkadas ya anlamiyorumDogru arkadaslarima soyledigimde ben de aldatilsam doverim dediler hep... cok az kisiye soyledim kimseye anlatamadim. o yuzden lanetlendigime inandim gercekten. ama bu psikoloji hic normal degil kendi isime tas koymaya basladim artik belki de gercekten bi psikologa gorunmeliyim ama o ds yargilar igrenc insansin haketmissin der icinden diye cekiniyorum
Evet aldatma kötü bisey amak konu sahibi aciklama yapmis ayrildiktan 2 gün sonra oldu diye.Aldatmak tabi ki cok büyük öfke olusturur. Mesela kadin cinayeti gibi degil mi??? Mesela arkadasin kulak zarini patlatmak gibi degil mi??? Sizin sahiciliginiz kadin cinayetlerini kadina olan siddeti görüp alkis tutmak galiba. Kadinin düsmani yine ne yazik ki kadin......dediğim gibi böyle medeni yazılar yazanların hiçbirne inanmıyorum kusura bakmayın.Aldatılmak çok büyük bir öfke oluşturur ve her insan öfkesini belli bir biçimde şiddet göstererek ortaya koyar.Kusura bakmayın ama sahici olalım biraz.Bende başlık sahibi ile aynı cinsten olduğum için utandırm
Abla ayrıldıktan iki gün sonra olmuş yalnız olay aldatmış sayılmıyor Kİ. Gerçi benzer durumu yaşadım bu manyaklar her haltı yer ama siz ayrıldıktan sonra bile yapamazsınızHanımlar,
şiddeti normalleştirmeyin, aldatma varsa yazıklar olsun der ayrılırsın biter, biz kadınlar bile tepkilerin aşırısına onay verirsek, birkaç ay önce eski eşi tarafından öldürülen Özlem gibi kadınların öldürülmesi hak görülür, boşanmış dahi olsa eski koca kadının peşini bırakmaz, ya benimsin ya toprağın gibi çağ dışı mantıkla zavallı bir kadını öldürür, lütfen rica ediyorum kadınla erkek arasında ne olursa olsun şiddeti haklı görmeyin.
Her yorumun güldürdü saol :)Oo baya darp var
Eh be arkadaşım madem diğerinden hoşlanıyorsun bunla ne işin vardı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?