- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
Oda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyoKayinvalideniz kiziyla yasamiyor ki , sizde ve kizinda yasiyor , ayin yarisi sizinle diger yarisi kiziyla
Bence esinizle kardesi boylr anlasmislar size beyan etmemisler durumu
Neden ayri evi yok kv nin?
banada öyle geldi yarı yarı kalıyorlarKayinvalideniz kiziyla yasamiyor ki , sizde ve kizinda yasiyor , ayin yarisi sizinle diger yarisi kiziyla
Bence esinizle kardesi boylr anlasmislar size beyan etmemisler durumu
Neden ayri evi yok kv nin?
Oda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo
Yasli degil 50 yaşında daha öyle tonton yaşlılardan da değil gezer tozar yılbaşında ingiltereye gidiyo mesela manikürsüz saçında fonsuz gezmezbanada öyle geldi yarı yarı kalıyorlar
size mi söylemediler acaba
ne zor yaşlılık
ayrı düzen kurulma şansı yok mu?
oooooooo teyzeye bak senYasli degil 50 yaşında daha öyle tonton yaşlılardan da değil gezer tozar yılbaşında ingiltereye gidiyo mesela manikürsüz saçında fonsuz gezmez
Evet ev ev ustune olmaz anliyorum sizi ama yaptiginiz tavir cok ayip sizde kv olacaksiniz ne ekerden onu bicersin..
Birakin Ayni seyi senin annene yapsalar ne hissederdin..
Lütfen gönlünü alin nasilsa bu saatten sonra eskisi gibi olamazsiniz.. Oda madem kizinin evine oglunun evine sigamiyor olmadi kendine yuva kursun.. böyle kadincagiza eziyet etmeyin yazik gunah..
Bizimde gelinimiz var annemden örnek vermissiniz biz senede 1 defa akşam oturmasına gideriz bayramda seyranda gelirse gelir gelmezse gelmez 1 kere tavır yapmayız el üstünde tutarız benim de oglum var doğru diyosunuz o yüzden vicdan yapıyorum ama çözüm bulamıyorum artık senelerdir eşimle konuşuyorum olmuyo bende biktim artık inanın zor sinirlerim yiprandi bi anda söyledim zaten ama çözüm yokEvet ev ev ustune olmaz anliyorum sizi ama yaptiginiz tavir cok ayip sizde kv olacaksiniz ne ekerden onu bicersin..
Birakin Ayni seyi senin annene yapsalar ne hissederdin..
Lütfen gönlünü alin nasilsa bu saatten sonra eskisi gibi olamazsiniz.. Oda madem kizinin evine oglunun evine sigamiyor olmadi kendine yuva kursun.. böyle kadincagiza eziyet etmeyin yazik gunah..
Eşim ev alıyım anne sana dedi 1+1 alcaktik istemiyo ben yalnız yaşayamam diyooooooooo teyzeye bak sen
eşinize yavaş yavaş söyleyin annelerine düzen kurulsun
Evlensin , sorun ne ki evlenmesinde ?Oda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo
Bence de evlensin benim için hiç sıkıntı yok ama eşim istemiyo bir erkek evlat olarak annesinin yanında başka birini görmek isteniyormuş kayinvalidemde bunu bildiği için sürekli tehtit ediyo eşim bisi dediği anda sizin gibi evladım var ben evlenmiyim de napiyim diyoEvlensin , sorun ne ki evlenmesinde ?
En azindan siginti gibi cocuklarinin evinde kalmaz , bir duzeni olur , evi barki olur
Aklında biri var galiba. Bırakın evlensin ya, eşinize söz hakkı düşmüyor bu konuda.Bence de evlensin benim için hiç sıkıntı yok ama eşim istemiyo bir erkek evlat olarak annesinin yanında başka birini görmek isteniyormuş kayinvalidemde bunu bildiği için sürekli tehtit ediyo eşim bisi dediği anda sizin gibi evladım var ben evlenmiyim de napiyim diyo
Yasli degil 50 yaşında daha öyle tonton yaşlılardan da değil gezer tozar yılbaşında ingiltereye gidiyo mesela manikürsüz saçında fonsuz gezmez
Ben destekliyorum zaten de evlencegini dusunmuyorum sadece tehtit ivin kullaniyo esim de halinden memnun olan bana ve oğluma oluyoEvlensin hayatini yasasin. Siginti gibi istenmeyen yerde duracagina. Destekleyin bu fikrini derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?