- Konu Sahibi goldstar535
-
Kv dem antepli değil elazigli görümcem işinden dolayı orda yaşıyor bende izmirde yaşıyorum ev alalım dedik eşimle ben tek başıma yaşayamam diyo cahil bi kadın da değil başbakanlıktan emekli memur maaşı var damat istiyo evinde çünkü maaşı onlara yediriyo eşim bisi dediğinde ben onlarla yaşıyorum tabi ki onlara yardım etcem diyo ama senenin yarısi bende
yok valla hıcte mecbur degılsınızYaa ben diyom heryeri demir yaptırırız yakında tutarız kalmam evde korkuyom diyo mecbursunuza getiriyo
Yanı bosan benden demiyo tabiyki ama ben birşey yapamam kadını sokağami atcaz benim sartlarim bunlar anlatiyorum haklisin ama birsey yapamam diyo bi gun bosancaz bu gidişle dedim istersen bugün boşanalım dedi zaten o günden beri aklımdan çıkmıyo boşanma düşüncesi çok kırgın ve yipranmisis hissediyorum kendimiŞimdi aklımdan geçeni yazsam ban yerim. Ama esinizin hakkında iyi birşey düşünmediğim kesin. Hepimizin annesi babası kıymetli. Bizde esimin annesini babasını bizim sehire getirmeyi planlıyoruz. Ama insanın muhakkak kendi evi olmali. Ha çok yaşlı olur, bakıma ihtiyacı olur durum bambaşka. Ama sizde böyle bir durum yok. Birde eklemek isterim: esim beni bosanmakla tehdit ettigi anda ben bitirirdim. En nefret ettiğim psikolojik baskı ve tehdit evliliklerde (fiziksel şiddetin zaten hiçbir yerde işi yok). Sabırlar dilerim. Ama oğlunuz kaç yaşında olsa olsun, kendinizi ezdirmeyin ve her çocuk mutlu bir anneyi de hak ediyor
bugun bosanalım ıstersen mı dedıYanı bosan benden demiyo tabiyki ama ben birşey yapamam kadını sokağami atcaz benim sartlarim bunlar anlatiyorum haklisin ama birsey yapamam diyo bi gun bosancaz bu gidişle dedim istersen bugün boşanalım dedi zaten o günden beri aklımdan çıkmıyo boşanma düşüncesi çok kırgın ve yipranmisis hissediyorum kendimi
Benim annem dul babamı çok küçük yaşta kaybettik yıllardır annemle birlikte yaşıyorum.Bende birgün evlenicem elbet yani bizim gelinde aynı evde istemedi bende anneme kızardım.Birgün annem şehir dışına gitti dedim Allahım tek kalmak ne zormuş o gün annemi daha iyi anladım.Tabiki oğluna gidip gelecek hazıra konduğuna nasıl bu kadar emin olup konuşabiliyorsunuz pes doğrusu.Doğru demiş yarın sizde kaynana olacaksınız.Bi anne karnına bir dünyayı sığdırırda 3-5 evlat bi anneye bakamaz diye boşuna dememişler.Sonuçta hep sizde kalmıyor burada psikolojik bir şiddet söz konusu değil ,sizde kaldığı kadar kızında da kalmış.Vallaha yengemin anneme böyle bir söz söylediğini duysam o evi başına yıkardım bu nasıl üslup diye.Benim abimde yeni evli hiçbir şeylerine karışmam ama annem onlarda gidio kalacak gelin başımın üstünde yeri var dedi.Kötü bir kaynana olsa anlarım.Ben kendi annemden örnek veriyorum faydası olur zararı olmaz o kadar sene tek başına okuttu memur etti çöpçülük yaptı.Bende de kalacak abimde de abimi bile siler böyle bir durumda annemi temelli yanıma alırdım.Eşimdi istemese boşanır anneme bakardım anne bulunmaz.Başına gelmeyende anlamaz siz tek kalmaktan korkmuyor olabilirsiniz benim yaşım 21 çok korkarım anneme çekmişim sanırım.Yıllar sonra annemi yalnızlığa terk edemem
Benim annem dul babamı çok küçük yaşta kaybettik yıllardır annemle birlikte yaşıyorum.Bende birgün evlenicem elbet yani bizim gelinde aynı evde istemedi bende anneme kızardım.Birgün annem şehir dışına gitti dedim Allahım tek kalmak ne zormuş o gün annemi daha iyi anladım.Tabiki oğluna gidip gelecek hazıra konduğuna nasıl bu kadar emin olup konuşabiliyorsunuz pes doğrusu.Doğru demiş yarın sizde kaynana olacaksınız.Bi anne karnına bir dünyayı sığdırırda 3-5 evlat bi anneye bakamaz diye boşuna dememişler.Sonuçta hep sizde kalmıyor burada psikolojik bir şiddet söz konusu değil ,sizde kaldığı kadar kızında da kalmış.Vallaha yengemin anneme böyle bir söz söylediğini duysam o evi başına yıkardım bu nasıl üslup diye.Benim abimde yeni evli hiçbir şeylerine karışmam ama annem onlarda gidio kalacak gelin başımın üstünde yeri var dedi.Kötü bir kaynana olsa anlarım.Ben kendi annemden örnek veriyorum faydası olur zararı olmaz o kadar sene tek başına okuttu memur etti çöpçülük yaptı.Bende de kalacak abimde de abimi bile siler böyle bir durumda annemi temelli yanıma alırdım.Eşimdi istemese boşanır anneme bakardım anne bulunmaz.Başına gelmeyende anlamaz siz tek kalmaktan korkmuyor olabilirsiniz benim yaşım 21 çok korkarım anneme çekmişim sanırım.Yıllar sonra annemi yalnızlığa terk edemem
Güzelim sen birgün evlen ondan sonra bu yorumu tekrar okU senin duygusallığını anlayabiliyorum zor zamanlar geçirmisin ailenle ama şöyle bir durum var ki kimse annen gibi olamiyo malesef sen annen acısından değerlendiriyosun eşimle evde birşey konuşamıyorum çocugum ağladığı anda gel babanem ben seni parka götüreyim eğitim yok sen şimdi bunları anlayamazsın ama ilerde beni anlicaksinAyrıca herkes bir bellemiş yurt dışına giderken korkmadımı belki hayaliydi yani tek kalmaktan korkuyor diye eve tıkılıp kalmasımı gerekirdi.Bence kaynananızdan özür dileyin çok ayıp etmişsiniz.Bir anne iyi olduğu sürece bu kadar dert olmamalı
Bu belki sizin için değil ama benim için boşanma sebebidir. Madem bu kadar düşkündün annene elin kızının başını neden yaktın diye sorarlar adama? Sizin Aileniz yok mu, onlar ne diyorlar bu duruma, fikir alışverişi yaptınız mı hiç?Yanı bosan benden demiyo tabiyki ama ben birşey yapamam kadını sokağami atcaz benim sartlarim bunlar anlatiyorum haklisin ama birsey yapamam diyo bi gun bosancaz bu gidişle dedim istersen bugün boşanalım dedi zaten o günden beri aklımdan çıkmıyo boşanma düşüncesi çok kırgın ve yipranmisis hissediyorum kendimi
Farkındaysan genç kardeşimiz "annemden ayrılmam birlikte yaşarım" mealinde yorum yapmış ...kayınvalidem ile omrumun geri kalanında aynı evde yaşamak istiyorum dememişGüzelim sen birgün evlen ondan sonra bu yorumu tekrar okU senin duygusallığını anlayabiliyorum zor zamanlar geçirmisin ailenle ama şöyle bir durum var ki kimse annen gibi olamiyo malesef sen annen acısından değerlendiriyosun eşimle evde birşey konuşamıyorum çocugum ağladığı anda gel babanem ben seni parka götüreyim eğitim yok sen şimdi bunları anlayamazsın ama ilerde beni anlicaksin
Benim ailem var ilk defa bugün anlattım onlarda farkında ama napsinlar annem herzaman der çekmek zorunda değilsin kapımız açık evin odan duruyo bende ona üzülüyorum oğlum babasına çok düşkün eşim iyi bir baba ama iyi bir eş değil malesefBu belki sizin için değil ama benim için boşanma sebebidir. Madem bu kadar düşkündün annene elin kızının başını neden yaktın diye sorarlar adama? Sizin Aileniz yok mu, onlar ne diyorlar bu duruma, fikir alışverişi yaptınız mı hiç?
Demi annemle bende yaşarım anlayamaz beni henüz bende ılımlı yaklaştım ellere karizmanın ne demek olduğunu tamamen kültür farkının ne demek olduğunu kocanın annesi gelince nasıl değiştiğini anlayamaz malesefBurada
Farkındaysan genç kardeşimiz "annemden ayrılmam birlikte yaşarım" mealinde yorum yapmış ...kayınvalidem ile omrumun geri kalanında aynı evde yaşamak istiyorum dememiş
Inşallah sorunlarınızı çözersiniz fakat oldu ki boşanma kararı aldınız esinizle siz bosanacaksiniz çocuğunuz değil, o onun ölesiye kadar babası kalacak. İnanın çok üzüldüm halinize. Hakkınizda hayırlısı olsun ama madem Aileniz durumu öğrendi bugün bence çağırın yanınıza ve ailecek duurm konuşulsun. Yazık size bu stresle ömür mü geçerBenim ailem var ilk defa bugün anlattım onlarda farkında ama napsinlar annem herzaman der çekmek zorunda değilsin kapımız açık evin odan duruyo bende ona üzülüyorum oğlum babasına çok düşkün eşim iyi bir baba ama iyi bir eş değil malesef
Böyle birşey yapmak için önce onun hayatından memnun olmaması lazım o böyle çok mutlu ama ben değilimMaddi durumu iyiymiş acaba yatılı bakıcı gibi bir bayanla mı anlaşsanız aksamları kayınvaliden ile kalır evin işlerini yemeği yapar. Yalnızda kalmamış olur.
Benim ailem var ilk defa bugün anlattım onlarda farkında ama napsinlar annem herzaman der çekmek zorunda değilsin kapımız açık evin odan duruyo bende ona üzülüyorum oğlum babasına çok düşkün eşim iyi bir baba ama iyi bir eş değil malesef
Yalnız kalamadığından böyle davrandığını söylüyor ya en iyisi ona şikayet edemeyeceği bahane bulamayacağı ortam yaratmak gibi geldi.Böyle birşey yapmak için önce onun hayatından memnun olmaması lazım o böyle çok mutlu ama ben değilim
Ben bu kararı 3 ay önce aldım ama çocugum var ani hareket edemem şuan iş arıyorum önce iş bulmam lazım ben aile mi çağırdığım gün bu evlilik biter prenses gibiydim baba evinde babam çok sert girer devreye o yüzden sabretmeliyimInşallah sorunlarınızı çözersiniz fakat oldu ki boşanma kararı aldınız esinizle siz bosanacaksiniz çocuğunuz değil, o onun ölesiye kadar babası kalacak. İnanın çok üzüldüm halinize. Hakkınizda hayırlısı olsun ama madem Aileniz durumu öğrendi bugün bence çağırın yanınıza ve ailecek duurm konuşulsun. Yazık size bu stresle ömür mü geçer
Evet bencede mantıklı ama kabul etmezlerYalnız kalamadığından böyle davrandığını söylüyor ya en iyisi ona şikayet edemeyeceği bahane bulamayacağı ortam yaratmak gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?