Sende haklısın fakat 10abin 10yengen 10ablan olsa da hatta annen dunyanın en ıyı annesı kayınvalıdesı olarak nıtelendırılsede belkı gelıne farklıdır bunu da dusundun mu hıc? Mesela annen,anne olarak harıkadır, komşu olarak harıkadır, hatta evlat olarak kendı aılesıne de mukemmeldır fakat bır kayınvalıde olarak kesınlıkle sınıfta kalır. Şöyle bir örnek vereyim size. Bekarken bır komsum vardı. Kadından öyle hoşnuttuk kı maaıle. Hatta kendı akrabaları, evlatları ve nıce cevresı. Gel gor kı gelını sureklı bana aglanırdı. Abla dayanamıyorum kımseye anlatamıyorum derdımı dıye hep aglamaklı. Kızım dıyordum ona aynı kadından bahsettıgımıze emın mısın. Bana hep laf sokuyor aglatana kadar derdı. Megerse oglu varken canım oglum kızıma (gelıne) ne alayım annem sız ugrasmayın yemegı yıyın evınıze gıdın sız yenı evlısınız dıyormus. Oglu gelmeden gelıne de burda saat 11e kadar oturmazsanız bak ben ne numaralar cekecem ogluma ınandıramıcaksın kendını huzurunu bozdugunla kalacaksın dıyormus. Gelınde cahıl el mahkum oturuyor tabı. En son kız ses kaydı aldı da oyle kurtardı kendını o manyak kaynanasından. Yanı demem o kı duyduguna ınanma gördüğünün bile yarısına inan