Vicdanim ve ben

Ben babamı yaklaşık 20 sene önce kaybettim. Simdi oturup beraber ağlayalım mi? Yoksa konu sahibinin durumuna mi odaklanalim? Size kimse birşey demiyor hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Kuzum ban yemeye değer mi ya boşver:dondurma::KK49:

Ben babamı yaklaşık 20 sene önce kaybettim. Simdi oturup beraber ağlayalım mi? Yoksa konu sahibinin durumuna mi odaklanalim? Size kimse birşey demiyor hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Ben onunla konuştum zaten bitti gitti of cidden uzatan sizsiniz hala dalga geçme dersindesiniz olgunluğunuz buradan belli allah sizlerin eline düşürmesin

Bence herkesin annenin sokağa atılamayacağını biliyor .Bu durumda eşinizin dediği gibi ya idare etmek ya boşanmak kalıyor ama bence yuvanızı dağıtmayın başta bana böyle dememiştiniz diyin neden şimdi değiştiniz farklı diyorsunuz diyin

Teyze değil babaaneyim ben evladım 😅 sinirlenme rica ederim, hiç yakışmıyor senin gibi cici ve akıllı bir kıza 😂
Hayır cehalete tahammül edemiyorum Allahtan konu sahibi vicdanıymış sizi dinlerse vay haline yuvası yıkılmasında sevgi saygı varsa bir yolu bulunur hallolur.Ama sizler buraya goy goy yapmaya girmişsiniz sanki yaşımla dalga geçiyorsunuz madem neden alıntılayıp duruyorsunuz herkesin şahsi düşüncesi farklı,yetiştirilme tarzı farklı bizde ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler.Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz.Şimdi yanınızda kocanız var ama sanmayın ki bu ebedi Allah kimseyi kınadığını yaşatmadan öldürmez. Madem burada akıllısınız aranızda dalga geçeceğinize düzgünce cevap verirdiniz.Daga fazlada yazmayacağım aranızda eğlenin siz allah akıl versin vicdan birde he birde empati duygusu

Hayır cehalete tahammül edemiyorum Allahtan konu sahibi vicdanıymış sizi dinlerse vay haline yuvası yıkılmasında sevgi saygı varsa bir yolu bulunur hallolur.Ama sizler buraya goy goy yapmaya girmişsiniz sanki yaşımla dalga geçiyorsunuz madem neden alıntılayıp duruyorsunuz herkesin şahsi düşüncesi farklı,yetiştirilme tarzı farklı bizde ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler.Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz.Şimdi yanınızda kocanız var ama sanmayın ki bu ebedi Allah kimseyi kınadığını yaşatmadan öldürmez. Madem burada akıllısınız aranızda dalga geçeceğinize düzgünce cevap verirdiniz.Daga fazlada yazmayacağım aranızda eğlenin siz allah akıl versin vicdan birde he birde empati duygusu
Mune Mune ne terbiyesizliktir bu ya

Bence yaşamadan yorum yapmayın hani yaşamayan bilemez diyorsunuz ya😂 ayrıca o kaynana yerleşşe hiç gitmezdi

İnsan kendini bilir. Asalak gibi ona buna sarmıcağımı bilecek kadar tanıyorum kendimi.
kendim gelinken nasıl düşündüğümü bildiğim için başkasına aynı duyguları yaşatmak istemem.Bunuda evlenince anlarsınız 😉

Anne baba hakkını da onlara gösterilecek hürmeti de senden öğrenecek değilim cici kız.

50 yaşında İngiltere'ye tatile giden ama yanlız yaşamayan kayinvalide ile sürekli birarada olmak zorunda değil gelini. Yakından ev tutalım teklifini bile kabul etmeyecek kadar da bencil üstelik. Oğluda karısına baskı yapıyor ya kabul edersin yada gidersin diye. Neyin vicdani? Genç bir kadının hayatıyla ilgili söz hakkı yok ama olsun anaların, kocaların gönlü hoş olsun sadece.

İnsan kendini bilir. Asalak gibi ona buna sarmıcağımı bilecek kadar tanıyorum kendimi.
kendim gelinken nasıl düşündüğümü bildiğim için başkasına aynı duyguları yaşatmak istemem.Bunuda evlenince anlarsınız 😉
Hanımefendi bir şeyi anlamak için empati lazım yaşamak değil madem öyle sizde yaşamadan hiçbir şeye emin olmazsınız 😅

Oda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo

Evlenmesi niye bir tehdit ki
Bırakın evlensin, 50 yaşında diye yazmışsınız, gayette evlenebilir, düzenini kursun, bir hayat arkadaşı olsun kadının

Akıl yaşta değil baştadır eğitim şart teyze herkesi kendin gibi görme

Üsluptan ötürü ban yediğinde, ders vermeye çalıştığın konuda ne kadar eksik olduğun tescillenmiş olur. Ayrıca büyüklere saygıdan bahsederken, senden büyük onca insana verdiğin cevaplar tutarlılığın konusunda yeterince bilgi veriyor. Akıl yaşta değil baştadır ama aklı da başa yaş getirir.

Hanımefendi bir şeyi anlamak için empati lazım yaşamak değil madem öyle sizde yaşamadan hiçbir şeye emin olmazsınız 😅

canım ya saat bayağı geç oldu. Git süttünü içte yat artık.
Yada makyaj, cilt bakımı gibi konuları oku yorum yap onlar senin yaşına daha uygun. Hadi byee 🙋🏻‍♀️

Anne baba hakkını da onlara gösterilecek hürmeti de senden öğrenecek değilim cici kız.

50 yaşında İngiltere'ye tatile giden ama yanlız yaşamayan kayinvalide ile sürekli birarada olmak zorunda değil gelini. Yakından ev tutalım teklifini bile kabul etmeyecek kadar da bencil üstelik. Oğluda karısına baskı yapıyor ya kabul edersin yada gidersin diye. Neyin vicdani? Genç bir kadının hayatıyla ilgili söz hakkı yok ama olsun anaların, kocaların gönlü hoş olsun sadece.

Aynen bende kimseden bir şey öğrenecek değilim.Herkesin beklentisi bakış açısı farklı cici ablam saygı duyarım dersiniz dalgaya almazsınız.Bu eşiyle arasında konuşması gerekir sorun illa kaynanaya kötü konuşmak gerekmez zaten bunu çoğu kişide üslubunz yanlış olmuş diye belirtmiş.Benimse tek yorum yaptığım yer orayken yok sen ne anların yok şöyle yok böyle.Başkasının fikrine saygılı olmayanlar burada kah yaşımla dalga geçmiş kah benim bekarlığımla birde bana terbiyesiz demişler terbiyesiz kim acaba .Allaha havale ediyorum dahada bir şey demiyorum çünkü siz hiç 21 yaşında olmadınız,çünkü siz hiç yaşamadığınız olaya yorum yapmadınız demi hepiniz sütten çıkma ak kaşıksınız

Back
X