Vicdanim ve ben

Konuyu soluksuz okudum:) Ben bosanma arefesindeyim kizlar vallahi bu konuya benzer sebepten dolayi.3 sene guzel uslup da kullandim,oturup konuştum da,elimden geleni de yaptim,anlayis da gosterdim olmayinca olmuyor.Karsi tarafin anlamaya ve gecinmeye niyeti olmayinca olmuyor.Biktirmayayim da kredim kalsin zor zamanlara olmuyor.Canı sıkkındır gelinimin anlayis gostereyim olmuyor.Karsindaki insan,insanlar anlamayacaksa ister evi yık basina,ister dunyayi ser önüne olmuyor.Kisaca bencil insanlarla olmuyor.Evden kovuldum ben guzel uslup ile konusmaya calisinca.Konu sahibi sakin geri adım atma tavrinda net ol eğilme.Dua et ki kocan gene evden kovmamis:) gülüyorum kusura bakmayin sinirlerim laçka oldu.Bunalimdayim,tedavi goruyorum ve kocam bunu gormuyor.Birakin allah aşkiniza asarim,keserim,evi yikarim,kovarim.Hey gidi heey.
hem esinizle hem onunla oturun konusun yaslaninca ihtiyaci olunca bakariz simdiden biktirmasin kendinden deyin

Allah im büyük konuşmaktan muhafaza eylesin de. Daha çok genç kv. Yaşlı olur ihtiyaç olur tamam.
Fakat sizinki çok genç yaşında size yük olmuş. Maalesef böyle yapınca yaşlanınca ortada kalıyor böyle kadınlar. Çünkü var olan sabri ve tolereyi vaktinden önce tüketiyorlar.

Allah eşinize merhamet nasip etsin. Konuşun iki tarafida konuşun. İhtiyaç halinde gidecek kapı bulamaz vs deyin. Benim anneannem aynen kv deniz gibi yaptı. Şimdi 80 yaşında. Kimse yüzünü bile görmek istemiyor. Çok acı.😔

Konuyu soluksuz okudum:) Ben bosanma arefesindeyim kizlar vallahi bu konuya benzer sebepten dolayi.3 sene guzel uslup da kullandim,oturup konuştum da,elimden geleni de yaptim,anlayis da gosterdim olmayinca olmuyor.Karsi tarafin anlamaya ve gecinmeye niyeti olmayinca olmuyor.Biktirmayayim da kredim kalsin zor zamanlara olmuyor.Canı sıkkındır gelinimin anlayis gostereyim olmuyor.Karsindaki insan,insanlar anlamayacaksa ister evi yık basina,ister dunyayi ser önüne olmuyor.Kisaca bencil insanlarla olmuyor.Evden kovuldum ben guzel uslup ile konusmaya calisinca.Konu sahibi sakin geri adım atma tavrinda net ol eğilme.Dua et ki kocan gene evden kovmamis:) gülüyorum kusura bakmayin sinirlerim laçka oldu.Bunalimdayim,tedavi goruyorum ve kocam bunu gormuyor.Birakin allah aşkiniza asarim,keserim,evi yikarim,kovarim.Hey gidi heey.
sizin icin de uzuldum Allah yardimciniz olsun. Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin. halden anlamaz, anlayissiz, insanliksizlarla muhatap olmak oyle zor ki..

Valla ben seni hakli buldum.50 yasinda kadinı da ,ayin yarısi misafir etmek zorunda degilsin.Eli ayagı tutuyormuş.İngiltere ye gidebiliyorsa epey de parası var.Derdi neymiş de,üzerinizden gitmiyor.Senin de oglun var deyince,ben 30 günün 15 i oglumda kalma niyetinde degilim ilerde.Ona güvenerek doğurmadım dersin.

Oda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo
Birakin evlensin o zaman.Kendine ait evi ve esyasi varsa korkuyorum bahane.Yoksulsa ayrı bir evi yoksa kizinda 15 gun oglunda 15 gun gecirmesi gidecek yeri yoksa çok doğal.

Kadın eriniyor temizlik yemekle falan uğraşmaya. Bir kızında bir oğlunda kalarak gününü gün ediyor. Gayet haklısınız istememekte. Herkesin kendi düzeni var birlikte yasamak zorunda değilsiniz. Korkusuyorsa da yakından ev tutabilir yada akşamdan lambaları açık tutsun , bir ev arkadaşı bulsun kendine kafa dengi. Ama bunları yapmak için üşengeç, mızmız biri olmaması gerekiyor. O kolayını bulmuş, temizlik yemek yapmadan iki evde takılırken neden zora sokacak kendini ? Umarım bir çözüm bulursunuz. Esiniz rest çekiyorsa sizde rest çekip ailenize gidin bakalım ne olacak. Belki kv niz boşanacağınızı öğrenirse insafa gelip sizde kısa süreli kalır bundan sonra.

Birde üsluba takılan arkadaşlar için de şunu söylemeden geçemedim; umarım bu tarz insanlara rast gelip salon kadını çizginizden kaymazsınız :KK55: Kimse durduk yere bu kadar ağır konuşmaz çünkü. İnsan bir yerden sonra kendini ne olursa olsun tutamıyor istese de. Konu sahibi o kadar şey demiş kadın hiçbir yere kıpırdamamış, çünkü dinlemiyor umursamıyor bile . Konu sahibini de bezdirmiş artık.

İngiltere gibi gidişin gelişin zor ve pahalı olduğu bir ülkeye gezmeye gidiyorsa maddiyatı iyidir. Neden yanına kalacak birini ayarlamıyor?
Yani bir ev tutulsun bir de kadın bulunsun, evişine yardımcı olup geceleri de kalacak. Herkesi rahatlatır bu durum

Kadın eriniyor temizlik yemekle falan uğraşmaya. Bir kızında bir oğlunda kalarak gününü gün ediyor. Gayet haklısınız istememekte. Herkesin kendi düzeni var birlikte yasamak zorunda değilsiniz. Korkusuyorsa da yakından ev tutabilir yada akşamdan lambaları açık tutsun , bir ev arkadaşı bulsun kendine kafa dengi. Ama bunları yapmak için üşengeç, mızmız biri olmaması gerekiyor. O kolayını bulmuş, temizlik yemek yapmadan iki evde takılırken neden zora sokacak kendini ? Umarım bir çözüm bulursunuz. Esiniz rest çekiyorsa sizde rest çekip ailenize gidin bakalım ne olacak. Belki kv niz boşanacağınızı öğrenirse insafa gelip sizde kısa süreli kalır bundan sonra.

Birde üsluba takılan arkadaşlar için de şunu söylemeden geçemedim; umarım bu tarz insanlara rast gelip salon kadını çizginizden kaymazsınız :KK55: Kimse durduk yere bu kadar ağır konuşmaz çünkü. İnsan bir yerden sonra kendini ne olursa olsun tutamıyor istese de. Konu sahibi o kadar şey demiş kadın hiçbir yere kıpırdamamış, çünkü dinlemiyor umursamıyor bile . Konu sahibini de bezdirmiş artık.
Konu sahibi olarak yorumunuzu çok beğendim salon kadını çizgisine de bayıldım bezdim cidden boşuna kırdım mi acaba diye düşünmüşüm değişen hiç birşey olmadı 😊

var mı gelisme konu sahibi ?
Merhaba değişen hiç bir şey yok sanki hiç öyle patlamamışım gibi güzelce gitti eşime de birşey söylemedi sanırım bende birşey demedim ama o bunu kullancak biliyorum zamanını bekliyo ocağın 13 de oğlumun doğum günü eşime demiş aaa ben 8 de dönüyorum ingiltereden direk size gelirim o zaman yani beni bi yerine takan yok ilginç şekilde 🤔 eşime dedim ben bizim kızlarla kutlucan annemleri de cagirmicam gelmesine gerek yok gelmek istiyo annem gelme mi dicem dedi ve gitti

Allahim yardımcınız olsun inan ki o kadar zorki beni ancak yasayan anlar nr yaparsan yap olmuyo patladım ama yine olmadı herzaman sadece kendi hayatını düşünen bir kv. Ile olmak ne kadar zor onun hayatina gore kendini ayarlamak ona gore yasamak ve dediginix gibi yuzsuz bencil ne diyim biraz daha sabir ama ne zamana kadar inanin bilmiyorum

Konu sahibi olarak yorumunuzu çok beğendim salon kadını çizgisine de bayıldım bezdim cidden boşuna kırdım mi acaba diye düşünmüşüm değişen hiç birşey olmadı 😊
Sizin eşinize ve annesine resti çekme zamanınız gelmiş de geçiyor. Ailenize gidin derim , bir tek başlarına kalsınlar anlasınlar eksikliğinizi. Normalde bende evden çıktım mı bir daha geri dönülmez fikrindeyim ama eşiniz sizin gitmeyeceğinizden o kadar emin ki annemi ya kabul edersin yada kapı orda diyor. Nasılsa gitmezsiniz diye düşünüyor çünkü. Kv nizi arayıp kendi ailemi de çağırmıyorum başka zaman gelirsin müsait değiliz de tavrını koy. Esiniz annesine bir şey diyemiyorsa siz kendi işinizi kendiniz halledin. Annesi oğluna dert yanarsa da bu sizin probleminiz deyip çekilirsiniz kenara. Kadın yüzsüz ve
Umursamaz bir tip bu çok belli, boşuna kırdım mı üzdüm diye kendinize dert etmeyin. Çocuğumun evliliğini mahvediyorum diye onun düşündüğünü hiç sanmıyorum. Onun yüzünden eşinizle sizin aranızda sürekli tartışma çıkıyor evliliğinizi yıpratmış resmen. O sizi düşünmüyorsa siz onu neden düşüneceksiniz?

Mevzunuzda hakli olmaniza ragmen uslupta sinifta kaldiniz. " 2 gun diye gelip 15 gun kaliyorsunuz" bu cumleyi nasi kurdunuz inanamadim. Hastayim, yorgunum, vs gibi turlu bahaneler varken bu cumle hic guzel degil.
Allahım herkese sağlik versin..Elden de ayaktan da dusurmesin.Elden ayaktan dusene kadar da allahim sen hepimize akıl ,fikir,kendini bilecek kadar kapasite nasib et.Kadinlara ekonomik ozgurluk kendi ayaklari ustunde duracak kadar guc nasib et.Hepimize,her insana, oncelikle kendine katlanabilme ogretisi nasib et.Engelli insanlarimiza da ekmek guç nasib et.Binbir turlu hastalik var yaslaninca.Normal koşullarda,normal bir insanin zaten 'hastalik,yorgunluk hatta bunlara gerek yok 'yalniz kalma' ihtiyacini anlayabilmesi,sınır kontrolünü yapabilmesi gerekir.Herkesin hayati zor!Herkesin zorluklari var kendine gore.Neden insanlar kivirma ihtiyaci duyar,neden binbir şekle girme durumunda kalir bilmiyorum.Ben evlenmeden once 10 sene kadar yalniz yasadim.Yanimda kimse yoktu.Ailem uzaktaydi da ben acaba manyakmiydim?ya da yalniz yasayan kadinlar manyak mi?Sevdigim icin evlilik yaptim ,gayet yalniz da yasayabilecekken.Ama esimin (cok uzuluyorum iyilesmesini cok isterim)aile bagimliligi,anne bagimliligi beni bunaltiyor.Oyle ugraştim ki anlatmaya kendimi.Annesine de anlatmaya calistim.Ama onlar birbiri ile evliymis.Evlilik cuzdaninda benim degil annesinin fotografi olmaliymis.Kovdu oğlu beni evden onun karşisinda.Neden kovuldum ?Haklarimi anlatmaya calisirken.Ben kendi benligimle mutluyken esimden mutluluk beklentim degil de dayanak,bir olma beklentisindeyken bir de ustune annesini mutlu etme gayesine dahil oldum?Eger bir insan ic dunyasinda mutlu degilse o insana gezegen bile bahşetsen o insan mutlu olamaz.Dunyayi ver yine mutlu olamaz.Mutluluk insanin icindedir.İç sömüren insanlari ,herseyde problem cikaran,kolayci insanlari sevmiyorum.Hayatinda emek nedir bilmeyen atip tutan insanlari sevmiyorum.Hergune nefes alarak uyaniyor muyuz alin mutluluk.Su icerken lezzet aliyor musun alin mutluluk.Elin ayagin tutuyor yuruyebiliyor musun alin mutluluk.Gorebiliyor muyuz alin mutluluk.Geri kalan herşey araçtır.

Mevzunuzda hakli olmaniza ragmen uslupta sinifta kaldiniz. " 2 gun diye gelip 15 gun kaliyorsunuz" bu cumleyi nasi kurdunuz inanamadim. Hastayim, yorgunum, vs gibi turlu bahaneler varken bu cumle hic guzel degil.
Allahım herkese sağlik versin..Elden de ayaktan da dusurmesin.Elden ayaktan dusene kadar da allahim sen hepimize akıl ,fikir,kendini bilecek kadar kapasite nasib et.Kadinlara ekonomik ozgurluk kendi ayaklari ustunde duracak kadar guc nasib et.Hepimize,her insana, oncelikle kendine katlanabilme ogretisi nasib et.Engelli insanlarimiza da ekmek guç nasib et.Binbir turlu hastalik var yaslaninca.Normal koşullarda,normal bir insanin zaten 'hastalik,yorgunluk hatta bunlara gerek yok 'yalniz kalma' ihtiyacini anlayabilmesi,sınır kontrolünü yapabilmesi gerekir.Herkesin hayati zor!Herkesin zorluklari var kendine gore.Neden insanlar kivirma ihtiyaci duyar,neden binbir şekle girme durumunda kalir bilmiyorum.Ben evlenmeden once 10 sene kadar yalniz yasadim.Yanimda kimse yoktu.Ailem uzaktaydi da ben acaba manyakmiydim?ya da yalniz yasayan kadinlar manyak mi?Sevdigim icin evlilik yaptim ,gayet yalniz da yasayabilecekken.Ama esimin (cok uzuluyorum iyilesmesini cok isterim)aile bagimliligi,anne bagimliligi beni bunaltiyor.Oyle ugraştim ki anlatmaya kendimi.Annesine de anlatmaya calistim.Ama onlar birbiri ile evliymis.Evlilik cuzdaninda benim degil annesinin fotografi olmaliymis.Kovdu oğlu beni evden onun karşisinda.Neden kovuldum ?Haklarimi anlatmaya calisirken.Ben kendi benligimle mutluyken esimden mutluluk beklentim degil de dayanak,bir olma beklentisindeyken bir de ustune annesini mutlu etme gayesine dahil oldum?Eger bir insan ic dunyasinda mutlu degilse o insana gezegen bile bahşetsen o insan mutlu olamaz.Dunyayi ver yine mutlu olamaz.Mutluluk insanin icindedir.İç sömüren insanlari ,herseyde problem cikaran,kolayci insanlari sevmiyorum.Hayatinda emek nedir bilmeyen atip tutan insanlari sevmiyorum.Hergune nefes alarak uyaniyor muyuz alin mutluluk.Su icerken lezzet aliyor musun alin mutluluk.Elin ayagin tutuyor yuruyebiliyor musun alin mutluluk.Gorebiliyor muyuz alin mutluluk.Geri kalan herşey araçtır.

Sizin diyebilmeniz ilginc, Istenmedigini bile bile gelmeye devam etmesi ilginc. Acaba evlenmek istiyor da bezdirme politikasi mi güdüyor dedim kendimce. Cok gencmis. Varsa kafasinda birisi evlensin. Aksilik olmazsa En az 25 senesi var canli kanli

Merhaba arkadaşlar
Benim kayinvalidem eşinden bosanmis kızıyla antepte yaşıyor kızı evli 6 yıllık evliyim bir oğlum var ama her ay bana geliyo 15 gün bende kaliyo benim artık sınırlarım bozuluyo bugün en sonunda patladım 2 günlüğüne gelip 15 günden önce gitmiyosun dedim benim sana ne zararım var diyo ( ne zararı olması lazım bilmiyorum ama sıkılıyorum sürekli evde olmasından) senin de oğlun var diyo inanin ki artik kendimi vicdansiz hisetmeye basladim bunlari soyledigim icin benim de oglum var ama ben gidip 15 gun kalmam oglumda hele ki ayda bir geliyo artik ne yapcagimi sasirdim nasil bir yol izlicegimi ben iyi oldukca daha da siklasti gelip gitmesi ben boyle biri olmak istrmiyorum diyorum oglunu ozluyodur torununu ozluyodur bizim adetimiz böyle denmesinden yoruldum kötü biri mi olmalıyım şimdi bana küstü böyle söyledim diye yarin gidicem diyo kötü mü yaptım bilmiyorum
Ayrica kizinda yasamiyor. Yari yariya bolusmusler.

Valla gezmeye fln yanlız taa ingiltereye gidebiliyor anladığım kadarıyla bu kayınvalide biraz nazlı. Siz sonuna kadar haklısınız bunu eşinize düzgünce anlatın evde oturmaya gelince korkuyor ama ingilterede korkmuyor buda ilginçmiş pes yani

Sizin diyebilmeniz ilginc, Istenmedigini bile bile gelmeye devam etmesi ilginc. Acaba evlenmek istiyor da bezdirme politikasi mi güdüyor dedim kendimce. Cok gencmis. Varsa kafasinda birisi evlensin. Aksilik olmazsa En az 25 senesi var canli kanli
Ne güldüm bu yoruma :) 25 sene az o beni öldürür hiç şüpheniz olmasın millet dr gitmez benim ki 6 ay da bir tüm testlerini yaptırır kanser taramalarini yaptırır erken tani çok önemli der

Back
X