Vicdanım..

Genç ve bekar olduğu için sizi anlayamaz evet. Vicdan yapmayın bence doğru yapmışsınız. Bende en sevdiğim arkadaşım bile olsa hergün hergün sıkılırdım yaa.

Akşam eve geldiğimde , ayakkabıyı çıkarıp kendimi atacağım koltuğun yolu bile gözümde büyüyor.
Kesinlikle haklısınız. Ama bunu açık açık soylemedikce hep böyle gider.

Ama öyle tatlılar ki..
Açık açık söylesem kırılır gibi geliyor.
Böyle böyle kendiliğinden anlasa azaltsa diyorum.. :S

Fazla rahatına düşkün olduğu sana her gün gelip saatlerce kalmasından belli
Sınavını düşünmeyeni sen mi düşüneceksin? 19 yaş nedir ki o erkek bana baktı o çocuk instada bana mesaj attı....
Zaten sana ya can sıkıntısından ya da ders çalışmama bahanesinden geliyordur sen de çok aman üzerim aman bunu diyemem deme bence kendi iyiliğin için....

Nomunomu eşin ne diyor bu işe?
Nebilim yaaani. Hani genc kiz sonucta akli fikri zikri duygusal ergenlik zirvede felan filan inter milan anladinmi beni. Cok fazla iyi niyetlisin.

Evet muhabbet tam öyle haklısın :)
Whatsapı görmedim diye mesaj attı şimdi.
Çok yorgunum uyuycam biraz mı desem acaba

valla ben benı cok whatsapp da tutan arkadasıma tatlı tatlı bahanelerle kacarak dınlenmek ıstedıgımı kabul ettırebıldım
cunku gercekten zor oluyordu eve gel elınde sureklı whatsapp bekle
cok ta sevdıgım bırıdır cok ıyılıgı dokunmustur
ama cok uzun sure konusmayı sevıyordu dolayısı ıle ben pert oluyordum
hıc kendıme vakıt ayıramıyordum
sımdı ıse daha rahatım ve kalp kırmadan yavas yavas kabul ettırdım
sımdı o yazmadan da bende yazıorum boylelıkle arkadaslıgımızı sevdıgımı ama aksamları dınlenmeye ıhtıyacım oldugunu da kabul etmıs oldu

onun enerjisiyle senin enerjin bir mi. çalışıyorsun hal mi kalıyor insanda. vicdan yapmana gerek yok çünkü onun zaten biraz daha duyarlı olması gerekirdi.
yavaş yavaş alıştır. ilk önce ne kadar yorgun geldiğinden vs. anlat ve hemen ardından sen kadar enerjim yok, sadece ayağımı uzatıp gözlerimi kapatıp uzanmak istiyorum de. anlarsa anlar anlamazsa müsait değilim mesajlarına geç. hala anlamazsa ne telefona ne kapıya bakma.

Nomunomu eşin ne diyor bu işe?
Nebilim yaaani. Hani genc kiz sonucta akli fikri zikri duygusal ergenlik zirvede felan filan inter milan anladinmi beni. Cok fazla iyi niyetlisin.

Eşim yokken geliyor.
Eşim evdeyse yok kesinlikle gelmem der mesela.
Kendi o varken rahatsız etmem diye düşünüyor.
Ama ben yalnızsam sorun yok.
Gelir ve uzun uzun oturur.

Eşim bana ses rahatsız olmuyor musun sık sık böyle diye sordu.
Şaşırdı açıkçası. Bilir çünkü rahatıma düşkünümdür.

Ben de sık sık olması bunaltıyor tabi ama bu apartmana gelirken bunları düşünmeliydik aslında dedim :S

cok yorgunum basim agriyo yatacagim yaz icin rahatlasin

Evet bu mantıklı bir sıralama olmuş.. :)
Teşekkür ederim.

küçük şeyleri kafanıza taktığınızı hep söylüyordunuz ama bu kadarını beklememiştim inanın :)

Aynen de bu kadar.
Şimdi içim içimi yiyor yazayım mı yorgunum bu akşam erken uyuyacağım başka akşam görüşelim canım diye
yoksa uyumuştum görmedim mi diyeyim diye düşünüyorum

Bir arkadaş sana düşman lazım değil demişti aynen öyle

Yorgunum. Uyumak istiyorum yazın tabii.

Nomunomu valla dovecem simdi bi msj at hemen musait degilim cnm yaz yeter yahu. Neden musait olmadiginida soracak degil heralde. At msji valla yoksa ben gelirim kapina basarim ziline her gun
eses'teymisin yeni gordumde ondan.

Valla da aynen böyle yazdım..
Umarım kırılmamıştır..

Herkes benim kadar hassas olsa dünya ne güzel bir yer olurdu dimi

Nomunomu valla dovecem simdi bi msj at hemen musait degilim cnm yaz yeter yahu. Neden musait olmadiginida soracak degil heralde. At msji valla yoksa ben gelirim kapina basarim ziline her gun
eses'teymisin yeni gordumde ondan.

O yanlış bilgi canım. :)
Orda değilim hiç de gitmek nasip olmadı he..:)

Yazdım yazdım yine açıklayıcı yazdım müsait değilim yazmadım ama..
Ben öyle çatır çatır yazamam kolay kolay o benim pis ters modumdur gören de gördüğüne pişman olur zaten

Hakikaten cok hassassin
Yada normal olan sensin de ben mi kotuyum :) nayirrrr boyle mi yuzlesecektim ahahha
Karsi komsum da arkadaslik kurdu benimle
Baktim bir degil, iki degil her aksam bizde.
Ben direk soyledim
Simdi beni gorunce yolunu degistiriyor
Ya acik acik soyle arkasindan el salla
Yada buna katlan.
Baska turlu otelemekle anlamiyorlar
Yada anlamak istemiyorlar.

Sanırım bende aynısını yapardım Hiç hoş değil ne olursa olsun biraz düşünmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…