Vicdanlı hayvanseverler..

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
herkese iyi akiamlar bayanlar,
Bugun istanbul Moda'da sokağın ordasında hasta miniminnacık bir kedicik buldum dünyalar tatlısı o kadar sıcak kanlı ve yazdıma muhtac ki.. bacağıma sürtündü durdu aldım bana öyle bir baktı ki içim parcalandı etrafta annesini aradım bir sürede o kediyle orada bekledim ama bulamadım. Kucagımda onunla yürürken bikaç bina ileride bir veteriner gördüm hemen içeri girdim yardım istedim. gözlerinden akan mikrobu temizledi serum taktı. Ama tedavinin devamını karşılayacak param cebimde yoktu.son paramı oraya verip cıktım.tedavide yarım kaldı :KK43: sadece bu işlemleri yaptırabildim oradan kediyle beraber cıktım.
Veteriner hanımında yardımcı olmaya niyeti yoktu sağolsun!!!
Yarın kendi şehrime dönüyorum akşam. Bu minnoşu cok acil sahiplendirmem yada istanbulda bakılabilecegi biryer bulmam lazım. Yarına kadar onu yanımdan ayırmayacagım. Cok minik oldugu için kıduz aşıları yok ve uçağa bindiremem onu..
Sokaga asla atamam.

Cok hızlı sonuc alabilmem için buraya yazıyorum. Vicdanlı yardımsever ve hayvansever istanbullu hanımlar cok acil yardım edin lütfen bu minnoşu sahiplendirmeme yardım eder misiniz?

Kedi en fazla iki haftalık. Şuanda çantamın içinde uyuyor. sokağa bırakırsam ölecek. yarın akşama kadar ona bir yer bulmalıyım.

hayvan hakları derneğinden yardım alabilirsiniz.bursadaki kısırlaştırma konusunda en azından yardım ediyor diye duydum.haysev in sayfasına yazabilirsiniz.başka vete sorun.

birde bir fikir bankaların peşin ödediğini taksitlendirme hizmeti var.işinize yarayabilir.

ben alırım ama avrupa yakasındayım.. çalıştığımız için oraya gelip almamız imkansız ne yazık ki.. serum takılacak kadar kötü mü durumu ki.. üzüldüm şimdi ben de

ben alırım ama avrupa yakasındayım.. çalıştığımız için oraya gelip almamız imkansız ne yazık ki.. serum takılacak kadar kötü mü durumu ki.. üzüldüm şimdi ben de
Cidden mi? Bende arkdasımda kalıyorum halkalıda. Arabamızda var. Eger isterseniz size getirebiliriz.

hayvan hakları derneğinden yardım alabilirsiniz.bursadaki kısırlaştırma konusunda en azından yardım ediyor diye duydum.haysev in sayfasına yazabilirsiniz.başka vete sorun.

birde bir fikir bankaların peşin ödediğini taksitlendirme hizmeti var.işinize yarayabilir.
İnternetten numaralarını buldum ama ulaşılamıyor yarın hemen orayıda arayacagım ama öncelikli tercih ona yuva bulmak

İnternetten numaralarını buldum ama ulaşılamıyor yarın hemen orayıda arayacagım ama öncelikli tercih ona yuva bulmak

hafta sonu bende ulaşamamıştım.facebook ve instagramda yuva için bir çok sayfa var.birazda acıtasyon yapmanız iyi olur ilanda.artı veteriner klinikleri sayfalarında da paylaşıyor bu tür ilanları.başka veterinerde bulabilirseniz yuvalandırmayı o da yapabilir.

Son durum nedir? Kediciğin tedavi masrafları için veteriner bir şey söyledi mi? Şu anda çok masraf karşılayabilecek durumda değilim ama yarın akşam kardeşlerim müsait olurlarsa gelip alabilirler.

Bu sabah belediyeyi aradım az önce gelip aldılar :KK61:inşallah orda iyi olur.
Yardımlarınız için cok teşekkür ederim

Back
X