son gunlerde ogluma karsi kendimi cok soguk hissediyorum .1 cocugum var ve 10 aylik.
neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama o agladigi zaman gidip kucagima almak icimden gelmiyor.
cocugum saatlerce bagira bagira agliyor ama ben elimi kolumu kipirdatmiyorum.
aglar aglar susar diyorum icimden.surekli dibimde birsuru oyuncagi var ama hicbiriyle oynamiyor .
rahatima cok duskunum cocuk icin fedakarliklar yapmak cok zor geliyor.onceleri ona ozel yemekler hazirliyordum yemiyordu bende artik ona ozel yemek yapmiyorum .hatta gun icinde sadece mamayla besleniyor cunku hicbirsey yemiyor bende hazirlamiyorum cok kotu bir anneyim cocugu hak etmiyorum ama geri donusude yok onu geri yollama sansim yok geldigi yere. ben seytan gibi dusuncelere giriyorum . bazen icimden keske olmasaydi neden allah sana cocuk verdi diyorum isyanlara giriyorum bunlar cok kotu dusunceler bunun farkindayim ama dusuncelerimdende birturlu siyrilamiyorum.anne olmayi hak etmiyorum.butun elestirilere acigim iyi kotu aci tatli yanlislarimi gormeme yardim edin neden boyle yapiyorum ben. cok bencilmiyim vicdansizmiyim.
bir insanin depresyonda oldugu nasil anlasilir ki ?sanmiyorum depresyonda degilim bunlari bile bile yapmak istemiyorum.keske depresyonda olsaydim o zaman belki bir mazaretim olurdu. dediginiz gibi onca insan var cocuk sahibi olmak isteyen diyorum ya ben hak etmiyorum neden benim cocuugum oldu.keske olmsaydi.
bir insanin depresyonda oldugu nasil anlasilir ki ?sanmiyorum depresyonda degilim bunlari bile bile yapmak istemiyorum.keske depresyonda olsaydim o zaman belki bir mazaretim olurdu. dediginiz gibi onca insan var cocuk sahibi olmak isteyen diyorum ya ben hak etmiyorum neden benim cocuugum oldu.keske olmsaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?