Vicdansiz bir anne miyim?

vicdansızsın,o kadar çocuk isteyen aile var diyen arkadaşların acımasızca yorum yaptığını düşünüyorum.Sonuçta bu durumda olmayı o da istemiyor,elinde olan bir şey değil.Onu suçlamanız çok yersiz..
Arkadaşım bence vicdansız değilsin ne güzel ki yaptığın şeyin yanlış olduğunun bilincindesin ve bir çözüm arıyorsun.Kendi başına üstesinden gelebileceğin bir durum gibi gelmiyor bana.Bence bir an önce bir doktora git,yazık çocuk yıpranmasın

Allah sizi ıslah etsin...
ben yuvama bir tane versin kokusunu hissedeyim evimin kalbi atsın diye inim inim yalvarıyorum rabbime..sizin düşüncelerinize bakın..
depresyon falan diil bu kesinlikle....adıda her ne ise bilmekte istemiyorum zaten..!!!!!

canım o kücücük bir bebek onun ne sucu var ki..o sen istediğin için bu dünyada..sakın saatlerce aglamasına izin verme bizim bi tanıdıgımızın cocugu fıtık oldu..sorumsuz bir anneydi..ona bir zarar gelmesini istemezsn dimi..inan daha sonra cok pişman olursun

dogum sonrası depresyona girmişsin sanırım..burda bizim yorumlarımızla olacak ya da halledilecek bir konu değil..bencede doktora git..mümkün oldugunca cabuk

niye olumlu bişeyler yazmıyosun bak bebegim olsun diye yalvarıyomuşsun ya olurda sende arkadaş gibi olmıcanın garantisimi var acımasız davranma bence kimin ne oluca hic belli olmaz

allah size insallah bir bebek nasip eder.

ben burda kimseye alinmam kirilmam onemli degil kimse beni acitmiyor benim cocuguma karsi gosterdigim bu davranislar kadar.acimasiz elestirilere karsi degilim cunku biliyorum bile bile bu yaptiklarim dogru seyler degil.baska bir anne yazsaydi bunlari bende kizabilirdim belki.

rabbim sizede bir evlat verir insallah.

siz sormuşsunuz ben cevap veriyorum..evet vicdansız bir annesiniz.

benim 3 yasında yeğenim var.doğduğunda 6 ay ablamın yanında kaldım.6 ay boyunca geceleri uyurken nefes alıyor mu diye düşünmekten uyuyamazdım.ki ben teyzeyim.anne yarısı gördüm kendimi.hastalandı ağladım bişey olacak diye.ablam bebeği olsun diye 6 yıl uğraştı.aşılama yöntemiyle oldu kızımız.ablam için kızının değeri çok başta çünkü çok zor oldu bebeğimiz.

siz bebeğinizi çok kolay bulmuşsunuz,belkide istemeden oldu bilemem.madem istemiyordunuz dünyaya getirmeyecektiniz.getirdiysenizde bakmak zorundasınız.

bunalıma girip çocuğuna zarar veren anneler çok.bence siz bi doktora gidin

kocam maalesef ne yazikki duzelmiyor ve duzelmicekte .bu konudada cok git gellerim var. bir yanim bosan kurtul desede diger yanim tek basina cocuk buyutemessin bu sorumlulugu yuklenme diyor. oglum babasiz buyusun istemiyorum.

Eşiniz belki düzelir düşüncesiyle yaptınız sanırım bu çocuğu herşey bi anda toz pembe olur sandınız baktınız aynı tas aynı hamam beklentilerinizin gerçkleşmemesi sizi bu duruma itmiş galiba..

o size muhtac
mutlu degilseniz esinizle bu bebegin sorunu degil
o bebegin sorumlulugu size ait
bir psikologa gorunun
kendinizi tembil hissediyor olabilirsiniz bu cok insani
ama cocugunu saatlerce aglamasina goz yumacak kadar
bikkinsaniz bu normal degil..

bebegin sizden baska kimi var?

bir dusunun eliniz kolunuz agziniz bagli
ve bir isteginiz var nasil dile getireceksiniz?
kiymayin bebeginize !

ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN...AMINUMARIM SENDE BU PSIKOLOJIDEN KURTULUR VE EVLADINA SIMSIKI SARILIP ONU HIC BIRAKMAZSIN...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN GONLUNE MERHAMET VERSIN...BI DOKTORA GITMEYI IHMAL ETME...

Canım senin ve tüm isteyenlerin kucağını Allah en yakın zamanda doldursun inşallah,bunu tüm kalbimle diliyorum..

Bebeğiniz ağlarken nasıl gidip almazsınız yazık küçücük bi yavru (( yemek yemiyorsa bi derdi var ki yemiyor belki dişi çıkıyor ondan yemiyor canı acıyor ağlıyor, sizse kalkıp bi çocuğunuzu almaya üşeniyorsunuz. Çok yazık.... Siz bi annesiniz ve yerinizde olmayı isteyen yüzlerce anne var

Ben de taşlama ekibi nerede kalmıştı diye merak ediyordum.

evlen benledüşüncemi okudun

konuya cevap ver yerine başka bir şey yazmalı orda, "bir taş da sen at"

hanzacım bak bebekine şimdi bi,sen ona bunları yapmışken o sana kızmayı aklına bile getiremez çünkü bildiğin kedi yavrusu, gülünce güler,kızınca ağlar...mincik bir şey.kocanla olup da psikopat bir çocuk yetiştirip psikopat olacağına.boşan kocandan nafakanı al,bir işte çalış,sen de mutlu ol buruk olsan da,bebekinde buruk olsa da mutlu olsun.o sana armağan.allah sana layık görmüş kısmet etmiş.yarından tezi yok ya bir doktora git, ya bir avukata lütfen

bazen o kadar cok agliyor ki cok yoruyor ozellikle son gunlerde sanirim disi cikiyor .bebek sorumlulugu cok zormus kaldiramiyorum rahatligimi ozluyorum.

evet vicdansız bir annesin.düşüncesiz,bencil anne olmayı haketmiyorsun bence. sen biliyor musun insanlar neler yapıyor o çocuğun kalp atışını duyabilmek için. bak güzelim ben bir bebeğimi kaybettim karnımdaydı daha.kalbi durdu ben kalbi atar diye bekledim 1 hafta bana zararı olacağın bile bile, ikincisi için çok uğraştım çokk,iğneler,hastaneler,doktorlar,şükür kızım çok sağlıklı şuan allahım bağışlasın 20 aylık. ama ne zor günler yaşadım anlatamam. doğmadan kalp atışları zayıfladı acil sezeryana aldılar.doğduğunda ağlamasını çok sonra duyduk. 2700 doğdu,kilo alsın diye neler yaptım. ve bizim aileler uzakta, ve benim eşim hep görevdeydi. ben tek başıma büyüttüm yavrumu. hala daha ona özel yemekler yaparım,bir gözyaşına kıyamam. sen doğurmadınmı o çocuğu? allah korusun ağlaması ölümüne bile yol açar haberin var mı? sen bir anönce tedavi ol bence. çocuğunu da bir süre annene falan emanet et,kendine gel.

bir tas da sen at derken siz resmen kaya parcasi firlattiniz kocandan bosan vs.arkadas tembelim uykumak yada tv izlemek istiyorumdiyor siz kocandan bosan calis diyorsunuz...kocasindan bosanirsa o bebek neden babasiz buyusun sizmi bakacaksinizda bosan diyorsunuz...burda once bebegiyle olan sorununu cozmeli kocasi suanda ikinci planda...

başkasının çocuğu yok diye arkadaşı neden suçluyosunuz
arkadaş belli ki depresyonda ve kendini kötü hissediyor
hakaret duymak için değil kendini biraz iyi hissetmek için açmış konuyu
herşeyden bıkmışsınız depresyondasınız muhtemelen
acil yardım alsanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…