Kızlar çok kötü oldum ya buraya yazıp vicdan mı tazeliyorum ama bı şeyler yapılsa keşke. Hatta ben kafamda düşünüyorum bı şeyler ama işte çok mu çocukça karar veremedim.
Bizim karşı tarafta bı apartman var aile apartmanı kayınvalide, gelin, en altta da kiracı oturuyor. Geçen bayramda kiracının eşi memleketine gitmiş adam da zaten bayramda çalışıyormuş. Zor durumdalar biraz. Adam asgari ücretle 3 çocuğa ve eşine bakıyor küçük çocuklar da. Eşi ondan çalışamıyor yani. İşte geçen bayram ev sahibi adam gece 1 gibi müziğin sesini açmış baya. Kiracı da çıkıp demiş işte yarın çalışacağım kısın biraz daha. Sonra ev sahibi olan abi kardeş kiracıyı dovmusler orda. Duyan birisi de polisi aramış ama polis bı şey yapmamış şikayetçi olmadı galiba kiracı.
Sonrasında kayınvalide kiracıya evden çıkın demiş. Evden çıktılar şimdi bugün. 800 TL'ye bı ev bulmuşlar. Bu durumlardan bende geçtiğim için belki aşırı canım sıkıldı. 1500 maaş 800 kira 3 çocuk çok feci ya.
Çok sinirlendim. Dovmek ne demek ya? Nasıl bı vicdan. Tek başına adamı 2 kişi dövmek nedir düzgünce konuşmak varken.
Kızlar bununla ilgili bı şey yapılabilir mi