Vicdansizlar

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar çok kötü oldum ya buraya yazıp vicdan mı tazeliyorum ama bı şeyler yapılsa keşke. Hatta ben kafamda düşünüyorum bı şeyler ama işte çok mu çocukça karar veremedim.

Bizim karşı tarafta bı apartman var aile apartmanı kayınvalide, gelin, en altta da kiracı oturuyor. Geçen bayramda kiracının eşi memleketine gitmiş adam da zaten bayramda çalışıyormuş. Zor durumdalar biraz. Adam asgari ücretle 3 çocuğa ve eşine bakıyor küçük çocuklar da. Eşi ondan çalışamıyor yani. İşte geçen bayram ev sahibi adam gece 1 gibi müziğin sesini açmış baya. Kiracı da çıkıp demiş işte yarın çalışacağım kısın biraz daha. Sonra ev sahibi olan abi kardeş kiracıyı dovmusler orda. Duyan birisi de polisi aramış ama polis bı şey yapmamış şikayetçi olmadı galiba kiracı.
Sonrasında kayınvalide kiracıya evden çıkın demiş. Evden çıktılar şimdi bugün. 800 TL'ye bı ev bulmuşlar. Bu durumlardan bende geçtiğim için belki aşırı canım sıkıldı. 1500 maaş 800 kira 3 çocuk çok feci ya.

Çok sinirlendim. Dovmek ne demek ya? Nasıl bı vicdan. Tek başına adamı 2 kişi dövmek nedir düzgünce konuşmak varken.

Kızlar bununla ilgili bı şey yapılabilir mi

Yazık :-( çok yazık. Adam en azından rapor alıp evden çıkınca şikayetçi olsaymış :-(

Yazık :-( çok yazık. Adam en azından rapor alıp evden çıkınca şikayetçi olsaymış :-(

Ya ev sahibinin arkadaşları biraz pis yapışkan insanlar korktu demek ki. 3 çocuğu var bı şey yaparlar diye. Ne biçim vicdan ya offfff

Neyse beddua etmeyeceğim. Ben dayanamıyorum böyle şeylere ya. Keşke okumasaydım :-(

Allah yardimisi olsun bende bazen asgari ucretle calisanlara bakip hayret ediyorum nasil aile gecindiriyorlar diye

Bekar memur arkadaslarim var o maas tek basima bana yetmiyor diyorlar birde onunla aile gecindirmek Allah yardim etsin

Bazılari mustesna ama ev sahiplerinin coguda sanki evlerle beraber vicdanlarinuda kiraya vermis gibiler kumes kadar evlere dudak ucuklatan rakamda kira isteyeni ki dersiniz kiracisina kendi evinin daminin karini supurteni mi dersiniz kiracidan kendi kullandigi bahcenin temizligini isteyeni mi dersiniz

Sanki bu insanlarin hiçbiri yokluk gormemis

Demin haberlerde izledim 80 yaşında teyzeyi sokağa atmış ev sahibi, kirayı ödemiyor diye. Adam Bir de ben merhametsiz biri değilim diyor. Haber spikeri filan yardımcı oldular, 183 ü ararsanız biz size yardım ederdik dedi telefonla görüştüğü kişi. Ev buldular teyzeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…