Bence konuyu en başından sonuna kadar temiz bir vicdan ve iyi niyetle okuyun anlayabilmek istiyorsanız.İyi niyetinizi, size gerçekleri söyleyen arkadaşı sevgisiz büyümekle yaftalarken sizden bir nebze olsun öğrendiğimi düşünmüştüm ama olmamış galiba.
Allah kolaylık versin , kaynana kayınpederiniz en kısa sürede evi satar siz de oturur bir güzel yersiniz umarım.. çocuğunuzu da 3 kuruş para için kreşe bırakıp sevgisiz büyüten vicdansız anne olmayın hiç. Sevgiyle kalın , hoşçakalın...
Yo hayir sizin KV yada kp hakkında soyleyeceginiz hiçbir şey soruna en ufak bir çözüm getirmeyecek. Sadece yazip rahatlamak ve öneri almak istemiştim ki aldim ben kreşi olan fabrikalar olduğunu bilmiyordum öğrendim arastiracagim. Evde çocuk bakma isini ve diğer küçük isleri de..Sizin haklı olduğunuz noktalar elbet vardır ama sanırım bizden istediğiniz kv nizi taşlamamız yuhalamamiz lanet okumamız vicdansizliklarina kahretmemiz falan. Ama bunlar size bişey kazandirmaz. Iciniz belki soğur ama gene ayda 500 liraya geçinmeye çalışırsınız arkadaşlar öneri sunmuş değerlendirmenizi tavsiye ederim.bu arada kimse çocuğunu isteyerek sabahın köründe işe gitmez hayat zor
Maddi yardim beklemiyoruz söz verip bir sure yardim ettiler ve sonrasinda vazgeçtiler. Esim ailesi istediği için okulu son senesinde birakip bahsi gecen ise baslamisti, sonrasında olanlar camimizi sikti falan. Anlattim ara ara cevap verirken. Benim ailemin sadece babamin aldiği emekli maasi var ve ellerinden gelenin fazlasini yapıyorlar sağ olsunlar.Ailelerden yardim bekliyorsunuz ama sadece esinizin ailesinden. Sizin aileniz maddi destekte bulunuyor mu?
Her gecenin sabahı vardir.bu zor zamanları atlatmak için sizde eşinizde ve hatta o ufacık yavrunuzda biraz daha fedakarlık yapacaksınız.yarim günlük iş bulabilesiniz mesela .çocukta yarim gün gider kreşe veya eşiniz ek iş bulur.arastirin ıllaki vardir bir seylerYo hayir sizin KV yada kp hakkında soyleyeceginiz hiçbir şey soruna en ufak bir çözüm getirmeyecek. Sadece yazip rahatlamak ve öneri almak istemiştim ki aldim ben kreşi olan fabrikalar olduğunu bilmiyordum öğrendim arastiracagim. Evde çocuk bakma isini ve diğer küçük isleri de..
En önemlisi ben de yasadim ve geçti diyen insanlari duymak istedim hepsi bu.
Anladim. Esiniz hata etmis ama okul birakilmaz ki. Bu devirde kimseye guven olmaz. Ben sizin yerinizde olsam calisirim mecburen. Veya satabileceginiz bir seyler varsa nakite cevirebilirsiniz. Babanizin tek maas olmasi da kotu olmus,insan acil durumda borc alabilir aslinda. Kolayliklar diliyorum insallah duze cikarsinizMaddi yardim beklemiyoruz söz verip bir sure yardim ettiler ve sonrasinda vazgeçtiler. Esim ailesi istediği için okulu son senesinde birakip bahsi gecen ise baslamisti, sonrasında olanlar camimizi sikti falan. Anlattim ara ara cevap verirken. Benim ailemin sadece babamin aldiği emekli maasi var ve ellerinden gelenin fazlasini yapıyorlar sağ olsunlar.
Herkes her şeye hayatin ona yasattigi şeyleri yanina alip o pencereden bakiyor. Arkadaslara da söyledim iyi niyet ve temiz bir şekilde okumak lazim ki arkadaşlar mevzuya bastan itham ederek girdiği için sadece onlara o tonda cevap verdim. Okuduysaniz gormussunuzdur.Herseyi anlayabilirim. 600tl ile nasil gecinebilsiginize hayret ederek çalışmayı tercih etmemenizi bile anlayabilirim.
ama bu nasıl bir enaniyet, nasıl bir kibirdir ki "yahu derdimi yanlış anlatmış olabilir mıyım?" diye bile düşünmeden kişileri anlayışsizlikla suçluyor daha da ileri giderek okumamadiklarini ima ediyorsunuz. bu dünyada tek kültürlü siz misiniz hanımefendi? üzgünüm ama bu tonda konusan bir insan bir dünya kitap okusa da hamdır.
Kendine güveneceksin, basit ve net!Ne bileyim insan ailesine de guvenemeyecekse kime guvensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?