Dudak Makyajı Vicks ile Dudaklarınızı Dolgunlaştırın!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bende yaptım akşam dolgunlaşmadı benimkiler sızladı ama bişe olmadı kafamçokkarıştı

vicksden sonra tatli glosslardan sürersek birsey olmaz sanirim :) dolgunlukta inmez umarimm..

:sm_cool: ben bizzat glossun içine doldurdum vicksi
Şöyle oluyorkii glossum çilekliydi ve yarıya gelmişti pek kullanmıyordum
Tam dolmayacak şekilde doldurdum içine vicksi sırnaşık şey
Bi alttan sıktım bi üstten karışsın diye
Anlatırken daha uzun oldu inanın 5 dk mı aldı
Artık direk sürüp çıkıyorum zemuszemus

ayy migrenm tuttumu başıma sürerim koklarım çok baş ağrısı oldumu bütn yüzüme sürmşlüğm vardır yüzüm şişmiş gibi olrdu sonraa dudaamada sürerm bundan sonraa ohh frah ferahhh =)))

angell canım eczanlerde bulabilirsin maksimum 4 tl flndır die bliorum yanlış sölemiyim ama

allah canınızı almasın yaaaa ... ben sırt agrım ıcın alıcaktım vıcks arada caktırmadan dudakımada surerım hauhahahha:))

Ayhhh babam bunu ağrılarına kullanırdı kaydirigubbakcemile3
Çekmeceleri karıştırıp buldum. deneyesim var ama bi vicks uğruna oruç gitmesin iiftarı bekliym, merak ettim şimdi..kaydirigubbakcemile5
Yakıyo mu yaa acaipte kokar oo :sinifsinif:
Ama deniycem :jeyyar:

kızlar ben eskiden avondan dudak dolgunlaştırıcı ruj almıştım..rujun ortasında beyaz bi krem var..belki kullananınız olmuştur..onu sürünce dudaklarım sızlıyodu..bugün vicks denedim..aynı yanma,aynı his...demekki rujda da aynı maddeyi kullanıyolar..fazla dolgunlaştırmıyo ama hafifi bi şişlik var gerçekten de a.s

ya tadı da acı...mazallah sevgilimi öpsem yaniiiiii bi daha öpmücek çocuk

kızlar bende denicem işe yarar sanki biraz çünkü bende oriflamedan bir ruj kullanıyorum su dolgunlastırıcı silikon ekisi olan onda da aynı vicks kokusu ve hafifte olsa tadı var yani bana mantıklı geldi deneyip görücez bakalım

Son düzenleme:
slmm kızlarrr ben yeni geldimm daha ilki gelmişim vicks olayına çok sevindimmm deniorumm hemen ne oluoo sölicemm sizee lülülülülülü

Aaa çok şaşırdım vicksin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum :uhm: :1shok:

ben de denedim şimdi henüz bir etki yok ama bu kullanılabilir bi yöntem değil sonuçta ne rahatça dudağınızı yalayabiliyosunuz ne de böyle buram buram vicky kokmak iyi bir durum

çoook ilginç aklımın bir köşesinde kalsın lazım olur neyim :)))

çok yakar ama ya.yakıcı olduğu için şişiyodur.ben acı bişey yiyince şişip kızarıyolar.sürekli onun acısıylada durulmazki

çok fazla yakmıyor öyle acı veren bir yakma deil ama vicks in belli bir ferahlık ve yakma hisse zaten ondan şişiyodur yani evet

cok kullanisli gibi gelmedi ban da... kokusu gozlerimi yasartir. Kimseye fazla yaklasmamak da gerekir.

Kızlar benim dudaklarım zaten dolgun en beğendiğim yerim dudaklarım :asigim: Gene de aklımda bulunsun bir ara denerim bakalım nasıl etki ediyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…