Dudak Makyajı Vicks ile Dudaklarınızı Dolgunlaştırın!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bu neden aklıma gelmedi yahu kaydirigubbakcemile5

ya medusa canım çok hoş olmuş cidden tek sorum şu fiyatı kaç birde emizren anneler için yan etkisi oluyormu???
doktor yazıyormu oeki yoksakendimizmi eczaneden alcağız???
şimdiden teşekkürler

ya medusa canım çok hoş olmuş cidden tek sorum şu fiyatı kaç birde emizren anneler için yan etkisi oluyormu???
doktor yazıyormu oeki yoksakendimizmi eczaneden alcağız???
şimdiden teşekkürler

Tatlım arkadaş fiyatını yazmış fakat emzirenler için yan etkisi olur mu bilmiyorum eczacıya sorabilirsinyerimseniben

acaba uzun vadede bi zararı olur mu? kimyasal ne de olsa. kaş yapayım derken göz çıkarmayın bir de.

kızlar yıllar önce fashıon tvde izlemiştim,manken kızlara fotograf çekimlerinden önce sürüyorlardı bu vick si,sonra çekime gidiyorlardı buyrunnnnnnnnn,yani dogru delikafadulden

bende bi kere kullandim ...dudagimin o kadar yanmasina ragmen bisi olmadi---

aldım,sürdüm bekliyorum,20 dk sonra bakalım yazıcam,ama resim eklemeyi bilmiyorum ben :1rolleyes:

Bende bir dolgunluk olmadı o kadar da sürmeme rağmen :sinifsinif:

bence denemeye deger heemen yarın alıcam.sonuçta burnu açmak ıcın hemen burnun altına dudagın ustunede surerdi annem ama asla cıldınde bır tahrış olmazdı. ben hemen denemek ıstıyorum ve sizede iletecegım ama en azından zararı yok ve ucuz. denemelı

Kzıalr tahrıs dısındazararını olacagını sanmıyorum vıcks in içindekiler dogal urunler buna esdeger okalıptus yagıda olur

Kızlar benim dikkatimi çekti bide size danışayım dedim aşk-ı memnudaki nihalin dudaklarıda(özellikle alt dudağı)sanki viks sürmüş gibi.Bana öyle geldi bide siz bakar mısınız?

ben blistex-med plus kullanıyorum.onunda kokusu vicks gibi..dudaklarım çok çabuk çatlıyodu.inanılmaz bi ürün.dolgunda göseriyo.onuda tavsiye ederim..

Bende bir dolgunluk olmadı o kadar da sürmeme rağmen :sinifsinif:

Arkadaşlar ben fikrimi değiştirdim dolgunluk oluyor ya kaydirigubbakcemile3 ama geçiçi bir dolgunluk. Acaba parlatıcılarımızın içine biraz Vicks mi katsak? Parlatıcının yapısı bozulur mu? Çünkü bayağı bir Vicks eklemek gerek beklenilen etkiyi yaratması için.

arkadaslar ben daha denemedim ama bir iki ufak arastırma yaptım...
vicks'in içine = badem yağı ve tuz da eklerseniz dudaklarınız için daha iyi olurmuş..
malum;badem yağı'nın her derde deva durusu,catlak onarıcılı e bitkisel bir yağ oluşu vicks kullanımından dolayı olusacak catlakları onleyebilir. tuz ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorum ama oluşabilecek yaraları yakarak geçirebilecegini uyduruyorum su an laelaelaelaelae

Bi heyecanla evde vicks var mı diye uzunca bir araştırma yaptım,ve buldumm derken bi de ne göriim son kullanım tarihi 2003 yuh diyorum başka bişi demiyorum :mymeka: yarın ilk iş viCks almak fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…