Dudak Makyajı Vicks ile Dudaklarınızı Dolgunlaştırın!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Kızlar hafif pembe tonlarında olan parlatıcımın içine bi kuru fasulye büyüklüğünde vicks kattım sositososito 3 gündür herhangi bi bozulma olmadı xD ayrıca şişiriyoda (;

kızlar hemen denedim üstelik son kullanma tarihi 2004 olduğu halde işe yaradı sempatiksalakcinni

bende hiç ama hiç etki etmedi ya hayret ettim fotoğrafları görünce. bir 5 - 10 dk karıncalanma yapıyor sonra geçiyor. şişme filan yok. oysa ki ne de ümitlenmiştim. ayrıca mantıklı da gelmişti işe yarar kesin diyordum.

bende denedim arkadaslar suan dudaklarim biriyle deli gibi öpüsmüsüm gibi sizliyor sismeden çok kipkirmizi olan rengi hosum gitti ohaoldumsmile

mrb arkadaşlar bu viks olayını bende denedim ama bir süre sonra dudaklarda kuruluk ve çatlama yaptı sizdede oldumu?

slm arkadaşlar veb vicksi gece yatarken sürmüştüm ertesi gün( öğleden sonra) erkek arkadaşım senin dudaklarında bi dolgunluk var dedi:)) söyleyeyim dedim umarım sizde de işe yarar...

ya muhteşem de yalnız onu sürünce tüm gün vicks kokarız ya çok ağır onun kokusu-tatlicadiarzu-

evett koksuuu cok agırr bı gun sewglım banaaa mactan donunceee surdugum ılac tarzında bıse kokuosun sen dedıııı bengaya benzettııı dusunun yanıııııııııııı bende kestımm surmeyıı

delikafaduldendelikafaduldenevet bengaya benziyo kokusu bende biliyorum o kokuyu babam ben küçükken futbol oynardı ayaüğı incilince sürerdi bengayı vicksle benziyolar

bende sürdüm çok yanıyorr yahuuu:roflol: daha neler öğrenicez bakalım şamar oğlana döndükk:jeyyar:

hemen deneyecğim sonra da ne oldu ne bitti yazarım size hadi bakalım

evet süreli tam 5 dk oldu gayet güzel dolgunlaştı dudaklarım ama kötü kokuyor, tadı da kötü, acayip ferah yaptı bide hafif bir karıncalanma var. Onun haricinde iyi birde sildikten sonra neler olcak ona bakayım böyle bir süre bekliyim de... ınşallah bunun yan etkisi yoktur. Dilim dudaklarıma değince iğrenç oluyo yaaa onu da şimdi farkettim.

bende deneyeceğim valla
bi yaşıma daha girdim durun bakalım daha neler sürecez oramıza buramızakaydirigubbakcemile3

bir müddet bekledikten sonra sildim viksi hemen indi şişliği normalde ağzımı açamadım tadı çok kötü ayrıca çok uyuşturdu dudaklarımı. Hafiften bi kırmızılık oldu. acayip kurudu hemen vazelin ve dudak koruyucu ile nem takviyesi yaptım ama iyi değilmiş bu viks işi. Ben beğenmedim.

kızlar gecen akşam evde vicks bulıup sürdüm yandı fakat hic bir değişiklik olmadı fotoğraflarını da cektim pc ye atınca koyarım istersenizz

Kızlarr geçenler de bi arkadaşımın dudakları çok şişmişti sordum, avondan mentollü ruj aldım demişti.Vicks çok mantıklı geldi.
Bende yaptım,şişirdi benimkini de zemuszemus
kurutuyo diyenler olmuş,her ihtimale karşı bundan sonra nivea'nın dudak koruyucularıyla yapcam

evet çok güzel şişiriyor ve dolgunlaştırıyor, ama etkisi geçtikten sonra biraz çatlak çatlak oluyo dudaklar

Ay bu süper bir fikirmiş:)Bende denemeliyim:)Golden rose ve avon da da böyle bir ruj vardı almış kullanmıştım onlarda mentollüydü.Ama bunu kesin denerim.Çok mersi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…