çok iyi olmuş gerçektende dolgunlaştırmış dudaklarını ya benim alt dudak dolagunda ust dudak ince kaydirigubbakcemile3 ben üst dudağa bir surem bakim bende çekip katarım bir ara teşekkürler canım
Köfte dudaklar için kullanıyor
NURGÜL Yeşilçay dan ilginç itiraf! atv de Berna Laçin in sunduğu Kadın Olmak adlı programa katılan Yeşilçay, kadınların tıbbi müdahaleye gerek kalmadan dudaklarını dolgun gösterebileceklerini söyledi. Kendisinin Eğreti Gelin adlı filmde, dudaklarının dolgun gözükmesi için Vicks sürdüğünü belirten Nurgül Yeşilçay, "Vicks sürdüğünüzde dudaklarınız şişiyor. Hatta dudaklarınızı kapatamaz hale geliyorsunuz" dedi.
Bende denedim ve sonuç gerçekten harikaaaa zemuszemus
Ben vicks sürmeden önce ve sürdükten sonra fotolarımı eklicem kızlar
denemek isteyenler olursa sizdende bekliyorum opuyorumnanaktan
Vicks'in fotosu büle
ben de birkaç ay önce yapıyordum bunu. bir arkadaşımdan duymuştum. Gece yatmadan önce sürüyordum. sabaha kadar duruyordu. sabah yıkıyordum bir de yumuşak bir fırçayla hafifçe fırçalıyordum dudaklarımı gün boyu kalıyordu. hergün yapıyordum. sonra nedense bıraktım. bu konu tekrar hatırlattı bu yöntemi bana. bugün tekrar başlayayım bari. hazır yeni bir aşkın arifesindeyken.
herhangi bir yan etkisi olmadı değilmi?zarar falan..denemişsin merak ettim..sonuçtan memnunmuydun hep..hani bıraktım demişsin ya düşündürdü yani zararımı vardı yada benzeri işte,uçuk falanmı yapıordu..
kullananların açıklamasını istiyorum çünkü denemişsiniz..zaten sivilce var azcık bide dudağım ve çevresi olmasın..aman zararı varsa bişi deyin arkadaşlar,bizde yapmayalım hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?