• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Victoria secret

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
selam ben victoria secret ürünlerine bayılyorum çok güzeller makyaj felan filan giyim çok hoş ben bu ürünleri nasıl alıcam yazın bangkoka gidicez orda varmı yokmu bilmıyorum hiç victoria secret sipariş veren veya nerden aldınızı yazarsanız sevinirim şimdiden tşk:39:

ben de cok istiyorum ya :((( bi ara istanbulafilan mağazası acılacak haberleri geziyordu. avmlere. umarım diğer şehirlerde de açılır yada bir an önce online türkiye için alısveriş sitesi yapılır

ben de cok istiyorum ya :((( bi ara istanbulafilan mağazası acılacak haberleri geziyordu. avmlere. umarım diğer şehirlerde de açılır yada bir an önce online türkiye için alısveriş sitesi yapılır

evet ya mersinde parfumu vardı pahlıya satıyolrdı int sipariş verdim daha ucuza ama int victoria secret fiyatı daha ucuzmus valla kendi sitesinden alıcaktım cesaret edemedim alıcağım 30dolarlık bişi 60 dolar olur gumrukte felan işl açılır ya

Slm kızlar ben de cok merak ediyorum alanlar nerden ve hangi siteden alıyorlar... eğer bu site tarafından yasak degilse yazabilirler mi... bütün ürünleri çok guzel... Victoria Secretin kendi sitesinden siparis veren var mı

kullanıp da memnun olan varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar? çok güzel görülüyor makyaj seti victorias secret ın...alıp almamakta kararsız kaldım.:3:

siz hangi şehirde oturuyorsunuz eğer nerde oturduğunuz söylerseniz size yardımcı olabilirim

Back
X