İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Victoria's Secret Gecelikleri...

Bu donlardan mı giyiyon sen sempatiksalakcinni

kız delüüüüüüüüüü bunlardan değil pijama takımı giyyiyom sen ne giyon yatarken:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Daha hava ısınmadı ondan seksü iç çamaşırlarımlan yatamıyom sempatiksalakcinni

Totom donar yatarsam zati sempatiksalakcinni

Şimdilik normal pijama takımlarınlan yatıyom aklinialirimsmile

Özel gecelerde bunlardan giyiyom sonra çıkarıyom devam etmiyim istersen sempatiksalakcinni

yok yok devam etme +18 giriyo sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisonra karnın şiş soluğu hastahanede alıyonsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız çeşit çeşit renk renk
ama benimkiler victorya sikretten deil
mahmutpaşa eminönü işi yavrum
zate l kadarlar onca parayı verdimi bilse adam
benden soğur bi işe yaramaz

Ben de eminönünden alıyom valla napim sempatiksalakcinni

Kız amonra gel senlen değişiklik yapak da şu modelden alalım birer dene çok değil fiyatı tırsma sadece 640 milyonmuş nolcak canım sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Ben de eminönünden alıyom valla napim sempatiksalakcinni

Kız amonra gel senlen değişiklik yapak da şu modelden alalım birer dene çok değil fiyatı tırsma sadece 640 milyonmuş nolcak canım sempatiksalakcinni

ne diyosuunn
benim maaşımın 4 de 3 ü be bu..
valla 780 lira maaşla ben onları alırsam
ben de ne heves kalır ne başka bişey
konsantre olamam ay sonunu düşünmekten
iyidir yerli malı boşver mahmutpaşaya devam

akannehirakannehirakannehirakannehir ohaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile n elinin kiri mi kız 640 lira

Bi kerecikten bişi olmaz aklinialirimsmile model güzel değil mi Allah için

Harbi kız senin maaşın güme gider bunlardan alırsan,artıkın enişte de sana ne der bilemiycem sempatiksalakcinni

kızlar bunlar çok güzelde hiç giyiyormusunuz ya ben o kadar geceliğim var hiç giymiyorum, 1-2 kere giydim yatakta çıplakmışım gibi geldi kalktım değiştirdim dahada giymedim bendemi bi gariplik var

akannehirakannehirakannehirakannehir ohaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile n elinin kiri mi kız 640 lira

Şaka yapıyom kız sen de alırmıyım ben 640 tl bunlardan hiç sempatiksalakcinni

Ben 640 milyona tanesi 25 den kaç tane alırım hesapla bakalım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…