Vijdan yapıyorum sizce??

Kıloda dusus vardı doktor baslattı ah sımdıkı aklım olsa uyarmıydım ona ama oldu bı kere
Malesef dr lar çok rahat öneriyor mamayı. Sanki anne sütü yerini tutarmış gibi. Hayırlısı olsun. Mamayı azaltmaya bakın bence. Çünkü daha çok emdikçe siz de farkı fark edeceksiniz

kardeşim sağlıklı beslenmek onemlı olan.dıyet rejım değil.sadece meyve nedır .bebek daha çok küçük.30 ay emzırdım bır gun kılomdan dem vurmadım.emzdırdıkçe gıder çünkü.yapma etme .

Cok asiri ac kalmadikca sut azalmaz. Bebekler donem donem daha az emer veya mama miktari artarsa sut ona gore azalir

Ya cok kafaya taktım bu kilo olayını cevrede cok kilo alıssın deyince baslamalıyım diye dusundum Sımdıde vercekmı yım diye dusunuyorum moral bozukluğu olunca sütte etkileniyor
Canım “ el alem “ kaygısından bi kurtul
Aslolan bebeğinin iyi mutlu sağlıklı olması en başta da senin tabii
Ben 3 kızımı toplam 6,5 yıl emzirdim ilk ikisi 2 yıl diğeri 2,5 yıl anne sütü aldı
Elbette kilolandım ama onlar memeden ayrılana dek asla diyet yapmadım nasılsa süreç geçici dedim
Kiloma laf edenlere de kibarca “ annelik böyle bir şey evvela yavrularım gelir benim için” demeyi bildim
5 ay çok küçük annesi henüz muhtaç o süte
Sen bilirsin ama en azından 1 yaşı bekle derim

Cok haklısınız peki süt yogunlugunuz nasıldı sızın ben mamada veriyorum

Cok haklısınız peki süt yogunlugunuz nasıldı sızın ben mamada veriyorum
Ben hiçbir zaman hiç birine mama vermedim içimden bir ses hep acaba içinde ne var bunların dedi güvenemedim bir de kurban olduğum rabbim yapmış koymuş göğsüme onun gıdasını diye düşündüm
Öyle kilolu boğum boğum kolu bacağı olan bir bebeğim de olmadı hiç ama Allah’ıma binlerce şükür ki sağlık problemleri hiç olmadı misal akranları sene de 5 defa doktora gidiyorsa biz 1 gittik

Süte takılmayın ben hiç süte takılmadım yani az mı çok mu aman azaldı mı kesildi mi hiç düşünmedim
6. Ayda ek gıdaya geçtik 1 yaşına geldiklerinde sofrada ne varsa bizle yerlerdi ayrı yemek vs olmadı hiç
6. Aydan 1 yaşa kadar özellikle sebze çorbasına çok ağırlık verdim sebze ağırlıklı beslendiler diyebilirim
Şu an 15/12/5 yaşındalar akranlarından uzunlar ve çok şükür sağlıklılar rabbim esirgesin cümlemizin evladını inşallah

Masllah Rabbım sızlere bagıslasın brnım bebegımın kılsou dusunce uc gunlukken doktor mama baslattk oyle yogun bı sutumdr olmadı ama hep emzırdım. Suandada azaldı gibi cok kafaya takıyorum

Masllah Rabbım sızlere bagıslasın brnım bebegımın kılsou dusunce uc gunlukken doktor mama baslattk oyle yogun bı sutumdr olmadı ama hep emzırdım. Suandada azaldı gibi cok kafaya takıyorum
Düşünmeyin başka şeylere odaklanın öyle düşünmek çağırmak gibi oluyor
Aksine sütüm var yetiyor doyuyor
Düşünceniz bu olsun

1.illa süt olsun diye tatlı yemenize gerek yok.Hem sütünüzün artmasını hem kilo vermek istiyorsanız sıkı sık emzirin.Şükür ben kilolarımı hem sık emzirerek hem yediklerime dikkat ederek yani ekmekten tatlıdan kaçarak verdim.Diyetisyen zaten emzirdiğiniz için fazladan kalori hesabı yapmıştır içiniz rahat olsun

Sütünüz diyettesiniz diye değil strese girmişsiniz ondan azalmış

Bebeğim 3 aylık olduğunda diyetisyen kontrolüyle diyete başladım. Sütüm etkilenmedi, mama verme ihtiyacı da duymadım sadece anne sütüyle beslendi.
Siz psikolojik olarak etkiliyorsunuz sütünüzü muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…