- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Malesef dr lar çok rahat öneriyor mamayı. Sanki anne sütü yerini tutarmış gibi. Hayırlısı olsun. Mamayı azaltmaya bakın bence. Çünkü daha çok emdikçe siz de farkı fark edeceksinizKıloda dusus vardı doktor baslattı ah sımdıkı aklım olsa uyarmıydım ona ama oldu bı kere
Tatli olarak sadece meyve diyorkardeşim sağlıklı beslenmek onemlı olan.dıyet rejım değil.sadece meyve nedır .bebek daha çok küçük.30 ay emzırdım bır gun kılomdan dem vurmadım.emzdırdıkçe gıder çünkü.yapma etme .
Takıla takıla buna mı takıldınız hayret bıseyVijdan değil vicdan
Sayenizde ogrenmiş oldum...vicdandir o.
Tatlı olarak meyvekardeşim sağlıklı beslenmek onemlı olan.dıyet rejım değil.sadece meyve nedır .bebek daha çok küçük.30 ay emzırdım bır gun kılomdan dem vurmadım.emzdırdıkçe gıder çünkü.yapma etme .
Canım “ el alem “ kaygısından bi kurtulYa cok kafaya taktım bu kilo olayını cevrede cok kilo alıssın deyince baslamalıyım diye dusundum Sımdıde vercekmı yım diye dusunuyorum moral bozukluğu olunca sütte etkileniyor
Cok haklısınız peki süt yogunlugunuz nasıldı sızın ben mamada veriyorumCanım “ el alem “ kaygısından bi kurtul
Aslolan bebeğinin iyi mutlu sağlıklı olması en başta da senin tabii
Ben 3 kızımı toplam 6,5 yıl emzirdim ilk ikisi 2 yıl diğeri 2,5 yıl anne sütü aldı
Elbette kilolandım ama onlar memeden ayrılana dek asla diyet yapmadım nasılsa süreç geçici dedim
Kiloma laf edenlere de kibarca “ annelik böyle bir şey evvela yavrularım gelir benim için” demeyi bildim
5 ay çok küçük annesi henüz muhtaç o süte
Sen bilirsin ama en azından 1 yaşı bekle derim
Ben hiçbir zaman hiç birine mama vermedim içimden bir ses hep acaba içinde ne var bunların dedi güvenemedim bir de kurban olduğum rabbim yapmış koymuş göğsüme onun gıdasını diye düşündümCok haklısınız peki süt yogunlugunuz nasıldı sızın ben mamada veriyorum
Masllah Rabbım sızlere bagıslasın brnım bebegımın kılsou dusunce uc gunlukken doktor mama baslattk oyle yogun bı sutumdr olmadı ama hep emzırdım. Suandada azaldı gibi cok kafaya takıyorumBen hiçbir zaman hiç birine mama vermedim içimden bir ses hep acaba içinde ne var bunların dedi güvenemedim bir de kurban olduğum rabbim yapmış koymuş göğsüme onun gıdasını diye düşündüm
Öyle kilolu boğum boğum kolu bacağı olan bir bebeğim de olmadı hiç ama Allah’ıma binlerce şükür ki sağlık problemleri hiç olmadı misal akranları sene de 5 defa doktora gidiyorsa biz 1 gittik
Süte takılmayın ben hiç süte takılmadım yani az mı çok mu aman azaldı mı kesildi mi hiç düşünmedim
6. Ayda ek gıdaya geçtik 1 yaşına geldiklerinde sofrada ne varsa bizle yerlerdi ayrı yemek vs olmadı hiç
6. Aydan 1 yaşa kadar özellikle sebze çorbasına çok ağırlık verdim sebze ağırlıklı beslendiler diyebilirim
Şu an 15/12/5 yaşındalar akranlarından uzunlar ve çok şükür sağlıklılar rabbim esirgesin cümlemizin evladını inşallah
Düşünmeyin başka şeylere odaklanın öyle düşünmek çağırmak gibi oluyorMasllah Rabbım sızlere bagıslasın brnım bebegımın kılsou dusunce uc gunlukken doktor mama baslattk oyle yogun bı sutumdr olmadı ama hep emzırdım. Suandada azaldı gibi cok kafaya takıyorum
Neden??ben hiç vijdan yapmayı denemedim
Kayınvalıdem bırak dıyo bırakmakta ıstemıyorum bebegı ona bırakıp yuruyuse cıkıyodum ama oda gönülsüzSütünüz diyettesiniz diye değil strese girmişsiniz ondan azalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?