Vijdan yapıyorum sizce??

Gercekten azaldığına eminsen bırak canim diyeti, 1 sene ertelemekten bişey olmaz. Şu an bebeğin daha önemli, hem yeni doğum yapmışsın zamanla verirsin acele etmene gerek yok. 1 sene dolduktan sonra sporla diyetle toplarsın .

saglıklı beslendıgınız zaman tam tersı sutunuz kalıtelı olur
sut olması ıcın bol su ıcmenız lazım

Stres te sütü etkiler.
Sık sık emzir, bol bol su iç,ayrıca emzirmek te zayıflatıyor

Bence acele etme.. 1 sene bedirji? Daha cok kucuk bebegin. Su sut yapar deniyor dogru ama hadi gunlerce sadece su ic.. herseyden yiyefeksin ama olculu.. tahin pekmez mesela kahvaltida..

Bende bebeğim 4 aylıkken diyet yaptim aksine saglıklı ve boooll boooll bi listem oldugu icin veee fazla fazla su ictigim icin sütüm ilk zaman artmış gibiydi.. ama normalde saglıksız beslenen hatta beslenmeyen su icmeyen biriydim.. ama emzirmek kesinlikle su tüketimi ve bol emzirmekle alakali

Sütünü niye azalsın ki. Ben bir günde 2 litre meyve suyu içtim şakır şakır geldi fakat suyu veya meyvesuyunu az içtiğimde gelmedi o kadar. Sıvı alımını arttırmak lazım yani.

Şuan hem spor yapıyorum hem de tek öğün besleniyorum geri kalanı meyve vs. 1 haftada emzirince de 2 kilo gitmiş. Emzirirken gayet güzel kilo veriliyor. Bunu degerlendirin. Şuan mamaya ek gıdaya dahi geçmedim sıvıyı arttırınca.(Bebegim 6.5 aylık)

Evet diyetisyen biliyor bebek oldugunu emdıgını ona gore fazladan yazdı bazı seylerı ama farkettım ben azaldı emerken sinirleniyor süt gelmiyor. Sızın bebek mama alıyomu acaba?? Birde kac dakika emziriyorsunuz?

Bol su tüketirsen ve sürekli emzirirsen sütünde azalma olmaz canim. Mama takviyesi Dr mu istedi kızım 4 aylık ilk bir ay ben almıştım mama kullandım daha sonraki aylar emsin diye vermedim.

Şu an gayet güzel gidiyor kilosu ve emiyorda önce sütüm yetmiyor diye düşünmekten vazgeç gün icinde bol bol dinlen ve 3, 3,5 litreye yakın su iç.

Zaten daha çok minik bebeğiniz, şuan kilolarınızı dert etmeniz için çok erken, bol bol emzirin kuzuyu, kilolar bir şekilde verilir, ama ona şuanda verebileceğiniz en değerli şey olan anne sütünü bir daha verme şansınız olmaz

Diyete harfiyen uymak yerine besin değeri yüksek ve süt yapıcı şeyleri de ekleyin. Ekmeksiz tahin pekmez yiyin mesela. Bulgur pilavı soğan.. Bol suyu zaten biliyorsunuz. Bir de mamayı neden verdiniz. Sütünüzü azaltan bir etken de çocuğun mama dolayısıyla az emmesi

Cok yemek degilde cıkolata kek bu tur seylerı cok yiyordum onlarda tatlı oldugu ıcın sütüm iyiydi o bakımdan birden kesıncede sütte de azalma oldu

Cikolata kekin süt yaptiğinimi saniyorsun? Yani evet annesin, lohusasin birşey demek istemiyorum ama lütfen biraz mantikli düsünmeye davet ediyorum seni.

Diyete ek gidaya gecince baslayin deniyor. Bende emzirenlere ozel bir diyet programina katildim direk azaldi sütüm. Diyet boyunca hurma ve bulgur pilaviyla degistirdi diyetisyen bazi seyleri boylece artti sutum bol bol aktardan alinmis rezene cayi fazlaca hurma yiyerek diyeti pek takmayarak sutumu korudum sonucta sut daha onemli. Etkilenmez diyenler yasamadan bilemez hemen etkileniyor bunun seker tatli yemekle alakasi yok ben normaldede yemiyorum ama diyet programinda azicik yemek yedigin icin vucutta dayaniklilikta dusuyor sutte etkileniyor.

Psikolojiktir. Sütünüzü etkileyecek bir durum yok. Hatta sütünüzün kalitesi artar. Boş karbonhidrat ve şekerin size de bebeginize de zararı var. Sütünüzün zamanla azalması doğal bir durum. Diyetle alakası yok.

Sütünün azaldığını söyleyen kadınlar nereden anlıyorsunuz? Bunu merak ediyorum gerçekten. 8 aylık bebeğim var hep anne sütüyle geldik. Ek gıda alımı bile çok az. Göğüslerimde nerdeyse hiç o dolu doluluk olmadı, hiç sütüm sızmadı, ilk 2buçuk ay memeden inmedi, yatağına koyduğumda uyandı hemen,bazen meme de huysuzlandı, kendini attı atıyor ama hiç sütüm Yok diye düşünmedim. Sütün hiç depolandığını düşünmedim. Bebek çektikçe üretilmiyor mu bu süt

Arastırıcam sagolun

Evet uc gunlukken doktor baslattı mamaya sonrasında azalt falan demedı bızımkı bırazda ıstahlı yedıkce yer. Bes aydır sukur emzırdım gece gunduz ama suan azaldıgının farkındayım emzırme kampıda yapamam durmaz aglar evde bı oglum daha var cok zor yanı brnde bpl su ıcıyorum

İnanmasanız da çok sütüm var deyin sürekli. Beyin kanıyor.

Bu durumda neden mama verdiniz acaba? Benim kızım 5.5 aylıkken 6.400 gramdı. Mama vermedim. Ek gıdaya geçtim. Sütümü artırmaya çalışıyorum. Gereksiz şişirmeyin bebeleri
Bana kalsa sütumle devam ederdım ama doktor baslattı uc gunluktu kılo kaybı olmustu o gun o kadar moralımı bozdukı anlatamam halıylr devam ettık zaten cok bı sütüm olmadı ama bes aydır hep emzırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…