Vijdan yapıyorum sizce??

Ne güzel aslında bendede fazla bı degısım yok daha saglıklı beslenıyorum ve abur cuburu kestım ve beyaz ekmeği bunlar süt yapıyo olamazlar sımdı yuruyuse basladım yavastanda olsa vermek ıstedım ama bakalım

Haklısnız bu sabah yedım bırdr kac tane yemelıyım gunde acaba dort tane yedım ben

Haklısnız bu sabah yedım bırdr kac tane yemelıyım gunde acaba dort tane yedım ben

Bebde ılk baslarda hatta ıkı ay flan sütüm akardı kendılıgınden sureklı ust degıstırırdım. Gece bı bakmısım sırılsıklam olmusum. Gece gunduz farketmez sütüm dolar bı memeyı emzırırken dıgerının ucuna bastırırm sütüm akar tutunca kanallar doluyo ve agrı yapıyo hafıften bes aydır boyleydı ama dıyete basladım o seylerde gıttı ha yıne emıyo ama o yogubluk kalmadı

Bebde ılk baslarda hatta ıkı ay flan sütüm akardı kendılıgınden sureklı ust degıstırırdım. Gece bı bakmısım sırılsıklam olmusum. Gece gunduz farketmez sütüm dolar bı memeyı emzırırken dıgerının ucuna bastırırm sütüm akar tutunca kanallar doluyo ve agrı yapıyo hafıften bes aydır boyleydı ama dıyete basladım o seylerde gıttı ha yıne emıyo ama o yogubluk kalmadı

Ya bunları duymaya o kadar ıhtıyacım varkı cok sagolun saglıksız beslenıyordum sureklı cıkolata turu yıyordum yanı bunlar mı yapıyormus sütü anlayamadım kı umatım psıkolojıktır durumum.

Cikolata kekin süt yaptiğinimi saniyorsun? Yani evet annesin, lohusasin birşey demek istemiyorum ama lütfen biraz mantikli düsünmeye davet ediyorum seni.
Ya hayır oyle bı dusuncem yok ama tatlı oldugu ıcın sütüm daha ıyıydı saglıksız beslenıyordum ötesi yok belkı de vucud dengem sastı. Umarum duzene gırer sütüm artar.

Meyve ne alaka ki? Meyve ile diyet mi olur? Çoğu meyvenin şeker oranı çok yüksek, ve tokluk hissi vermez zaten.

Bol sebze, et, salata, yoğurt, yumurta gibi şeyler yiyor olmanız lazım, meyve değil...bunlarla da sizin sütünüzü azaltmaz

Malesef uc gunlukken kıloda dusus olunca doktor baslatmıstı ve oylede devam ettık vermemeyı denedım agladı doymadı kıyamadım. Suda ıcıyorum umarım artar daha cok

Malesef uc gunlukken kıloda dusus olunca doktor baslatmıstı ve oylede devam ettık vermemeyı denedım agladı doymadı kıyamadım. Suda ıcıyorum umarım artar daha cok

Yanlıs anlamıssınız tabıkı meyve ıle dıyet yapmıyorum ve soyledıklerınızın hepsını yıyorum sadece vucuduma seker olarak meyve alıyorum dıyet oncesı cıkolata tatlı turu seyler yedım ve sütümde ıyıydı suan onları kesince sadece meyveden vucuduma seker gırıyo demek ıstedım.

Kıloda dusus vardı doktor baslattı ah sımdıkı aklım olsa uyarmıydım ona ama oldu bı kere

Cok haklısınız eger boyle gıderse bırakıcam zaten ogluma bunu yapamam vıjdanım rahat etmez.

Hepsı var dıyetımde ama snaırım ben kafaya takıp rahat olmadgım ıcın sütüm etkilendi

Memede dolgunluk hissi ilk başlarda olur artık kalmaz ki. Bu süt olmadığı anlamına gelmez. Sağlık ocağına gidin. Memeye baksınlar süt geliyor mu diye. Siz ikilemde kalmışsınız. Kaç cc mama veriyorsunuz ona göre plan yapın.

Gece bı kere sabaha karsı emıyor o zman baya doluyor goguslrrım saglık ocagına da gıttım bol bol emzır dedıler.

Bana kalsa sütumle devam ederdım ama doktor baslattı uc gunluktu kılo kaybı olmustu o gun o kadar moralımı bozdukı anlatamam halıylr devam ettık zaten cok bı sütüm olmadı ama bes aydır hep emzırdım
Doktorlara da güven olmuyor. 3 günlük çocuğun kilo kaybı normal yani şişliği inmiş işte.

Artar canım sütüm yetmiyor diye stres yapma o daha çok yıpratıyor insanı hep yetiyor diye düşün geceleri mama yerine bol bol emzir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…