Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Günaydın

vikvik
Bir-Dost akşam ne oldu. kocayla delirmeceler
Ne olsun araba dandik
Sabah yolda kalmıştık, demiştim size
Öğlen almış tamirciden ama ikidir aynısı oluyo
Bi yere götürecekti gitmeyelim dedim otobanda kalırsa zincirleme kaza olur
Yakın yere gidelim o zaman dedi, benim sevdiğim bi yemek var. Orda o yemekten de var hem ben netten baktım dedi
Oraya gittik
Hediyeni de beraber seçelim dedi de ben almadım, anneler gününde aldınız bi aya 2 hediye çok dedim saf mıyım neyim
Eve gidesim vardı, minderlerimin siftahını yapmak için
Ve işyerindeki abladan aldığım çiçekleri dikmek için
Pastayı evde kestik
Oldu bitti
Allah sağlık versin üçümüze gerisi boş

ya ben safmıyım neyim hala anlamadım vik viklemek ne bikaç cümlede kullansanıza şu vik viklemeyı anlayım bende
Mesela kocan işten geldi
Nasılsın demeyeceksin
Nasılsın vik vik geç kaldın vik vik nereye takıldın vik vik tam 5 dk rötar var benim gibi dönyanın en gözzel garısı tek bırakılır mı vik vik ben yemekle uğraştım durdum vik vik vik filan

anladım canım sağol vik vik bizim sansürümüz

Y yesil_zeytin_ balkonda yer kalmadı ya
Bunları salon camının önüne diktim
Birinde kalanşolar var
Diğerinde sardunyalar
Ay bi açsalar, heyecanla bekliyorum :) Dün akşam diktim daha

Son düzenleme:
Gelen giden Souvvenir'in annesine kızıyo
Valla burdan bile girişesim var hepsine
Bari annene söyle şunlarla muhatap olmasın
Aynen öyle söylüyorum da ne kadar dinliyor, benim de annem fazla niyetli ben ne yapayım anlamadım ki.
Kadını uzaklaştırdım, artık ben yokken gelmiyor eve, fakat çok heyecanlanmış hamile olduğumu duyunca, dayanamamış.
Hem oğlumu çok merak edip özlemiş "ben sana gidiyorum" diye beni aradı.
Bende benim gelişime erken git bari dedim ama o duramamış sanırım, hemen gitmiş bize.

O zaman o kadar da bozulmuyo demek
Ben sen yokken o eve adım atmam annenin yerinde olsam
Seni çağırırım hatta torunumu da al gel oturalım derim
Belki de artık jetonları düşmüştür diye düşünmüştür, artık o da tek görüşmez sanırım bunlarla

Yani bende onu diyorum, zannedersin yıllardır bakıyor çocuğuma, saçmalıyor işte ne diyeyim...
Ben de aynı şeyi düşünüyorum da, şurada hepi topu çalışacağım zaman belli 6 ay maksimum, hadi olsun 7 ay.
Bu kadarda idare etsin artık ya... Hakikaten kal geldi.

Ben bebekbezi firmasında çalışıyorum, o yüzden bana avantajı çok.
Biraz kenarıma köşeme gelecek çocuğun da ihtiyaçlarını ayarlayayım da ondan sonra işi bırakayım diye bir düşünce var.
O yüzden işten zaten çıkacağım için sonuç itibariyle, bari diyorum biraz daha sıkayım dişimi.
ama bu kadın hiç iyilikten güzellikten anlamıyor ki...

İdare eder belki ama gönülsüz olunca hergün sinir stres olup ta emanet ediyorsun
Sen daha iyi bilirsin tabi

Valla sorma...
Ne diyeyim ne yapayım bende şaşırdım ama dün akşam babam aradı evi, eşimi baya bir payladı.
İnşallah etkisini görürüz de bakalım...

Ben de dedim babama sen de kendi dünürünü ara söyle ben artık baş edemiyorum.
Akşam gittiğimde eltim bendeydi şok oldum...

Başım döndü valla taa burdan
O elti dün kıskandım diye giden sana bozulan elti değil mi

afiyet bal olsun saf değilsin doğru olanı yapıyorsun. ne mutlu sana ki karşında bunu anlayan biri var

Annemi ben muhattap etmiyorum ki zaten, ben gelme diyorum o heyecanından duramamış kadın.
Ama bundan sonra geleceğini sanmıyorum, senin dediğin gibi ancak ben alır çocuğumu giderim anneme artık.
Bende üzülüyorum anneme.

Eşime gelince ağzı kulaklarında çok memnun hayatından.
Ama sağolsun bir de ağzını açıp "sana ne anne, biz neye karar verdiysek o dur, uçkurumun hesabını sana mı vericem" demişliği yok. Bende buna hayret ediyorum.

Dün akşam küp gibi gittim eve sinirden, fakat baktım eltim bende, özür diledi falan.
Ben yine soğuk davrandım içimden gelmedi samimi davranmak, fakat bir adım geri durmakta fayda var.
Bunu ilk kez yapmıyor çünkü...

Taşınıcam kısmetse Bir-Dost. Anladım artık.
Ben masraf olmasın diye didindikçe, kendim ailemi düşündükçe görüyorum ki eşim oralı değil.
Paraya sözü geçiyor bazen insanın, o düşünsün ne diyeyim.
Huzurlu ortamı o sağlamayacaksa, ben direterek sağlayacağım artık, başka çözümü yok bu işin...

Başım döndü valla taa burdan
O elti dün kıskandım diye giden sana bozulan elti değil mi
Aynen öyle canım...
Aman boşver neyse...

Dün senin doğum günündü... Nasıl geçti günün bakalım?
Geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada.
İnşallah yeni yaşın senin için daha hayırlı, daha bereketli ve daha sağlıklı geçer...

afiyet bal olsun saf değilsin doğru olanı yapıyorsun. ne mutlu sana ki karşında bunu anlayan biri var
Anlar mı bilmem
Annem de ben gibiydi bence çok ta kıymeti bilinmedi
Az çemkireceksin adamın keseyi zorlayacaksın galiba da benim huyum değil

Çok sağ ol Souv..
Güzel geçti şükür
İşyerinde bi kutlama oldu
Annemde çiçek almış bana
Eşim ve kızımla da dışarda yemek yedik
Çok şükür sağlığımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…