- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
benimde hiç huyum değil.. anneannemde, annemde böyle. onlara çekmişim.. çok şükür memnunum halimden deAnlar mı bilmem
Annem de ben gibiydi bence çok ta kıymeti bilinmedi
Az çemkireceksin adamın keseyi zorlayacaksın galiba da benim huyum değil
İki de bir koltuk yenileyelim filan diyen hanımlar daha değerli gibibenimde hiç huyum değil.. anneannemde, annemde böyle. onlara çekmişim.. çok şükür memnunum halimden deama şunu gördüm cidden öyleleri kıymetli oluyor nedir formülü bilen varmidur
öyle walla kuzenim evleniyor. evi var. hani kv ile altlı üstü lüde değil..İki de bir koltuk yenileyelim filan diyen hanımlar daha değerli gibi
Bence işte onlar vikviklemeyi beceren tipler
Zaten ilk taşının demiştim benAnnemi ben muhattap etmiyorum ki zaten, ben gelme diyorum o heyecanından duramamış kadın.
Ama bundan sonra geleceğini sanmıyorum, senin dediğin gibi ancak ben alır çocuğumu giderim anneme artık.
Bende üzülüyorum anneme.
Eşime gelince ağzı kulaklarında çok memnun hayatından.
Ama sağolsun bir de ağzını açıp "sana ne anne, biz neye karar verdiysek o dur, uçkurumun hesabını sana mı vericem" demişliği yok. Bende buna hayret ediyorum.
Dün akşam küp gibi gittim eve sinirden, fakat baktım eltim bende, özür diledi falan.
Ben yine soğuk davrandım içimden gelmedi samimi davranmak, fakat bir adım geri durmakta fayda var.
Bunu ilk kez yapmıyor çünkü...
Taşınıcam kısmetse Bir-Dost. Anladım artık.
Ben masraf olmasın diye didindikçe, kendim ailemi düşündükçe görüyorum ki eşim oralı değil.
Paraya sözü geçiyor bazen insanın, o düşünsün ne diyeyim.
Huzurlu ortamı o sağlamayacaksa, ben direterek sağlayacağım artık, başka çözümü yok bu işin...
Allah vikvik şansı versin mademöyle walla kuzenim evleniyor. evi var. hani kv ile altlı üstü lüde değil..
kız illa ablamın oradan istiyorum demiş.. yani ben insanlarda ki mantığı anlamıyorum.. gerek varmı böyle bir şeye?
diğer kuzende evlendi, eşi vikvikçi.. somurtkan kaba terbiyesiz kuzenim gitmiş, kvsine karısına baldızına tapan kişi olmuş..
rabbim iki cihanda da mutlu etsin.. ama şaşırıp kalıyorum.. nasıl oluyor bu işler
Çok sağ ol Souv..
Güzel geçti şükür
İşyerinde bi kutlama oldu
Annemde çiçek almış bana
Eşim ve kızımla da dışarda yemek yedik
Çok şükür sağlığımıza
Raf çok güzel olmuş canım ya...
Çok güzel bi haber bu hemde 3+1 süpermişÇok sevindim canım.
Bende annemin orada tam istediğim gibi bir daire buldum 3+1
Bu akşam gidip göreceğiz, bana şans dileyin...
Benimde yerim yok ondan duvara raf yaptım çivi bile tutmuyodu da mobilya yapıştırıcıyla yapıştırdımRaf çok güzel olmuş canım ya...
Benim balkonumda keşke böyle şeylere imkan olsa, ama balkonum çok geniş değil...
Eskiden çok çiçek bakardım hepsi kurudular oğlum doğduktan sonra.
Bende bi daha bitki yetiştirmeye elim gitmedi.
Bazen yapaylarından alsam koysam diyorum, sonra da onun tozu pası ile mi uğraşıcam diyerek vazgeçiyorum...
Çok güzel bi haber bu hemde 3+1 süpermiş
İnşallah anlaşırsınız
Benimde yerim yok ondan duvara raf yaptım çivi bile tutmuyodu da mobilya yapıştırıcıyla yapıştırdım
Cam önüne bile çiçek koydum
Neye göre seçiyomuşİnşallah canım ya, umudum benim de bu yönde hem anneme çok yakın hem merkezi hem de ev yayla gibi fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile. Fakat ev sahibi seçiciymiş biraz, öyle bir sıkıntı var. Bakalım nolacak...
Kalanşo al ona herkes bakarBende çok seviyorum çiçekleri ama dediğim gibi bakım olmuyor bir türlü.
Bakamayınca da zor malesef. Üzülüyorum sonra onların da canı var.
Neyse bakalım bu dediğim ev olursa, kısmet... Çiçek koyarım bol bol belki
aile olsun istiyormuş adam zaten, zannedersem seçtiği mevzu kirasını ödeyebilecek tipler olsun.Neye göre seçiyomuş
Belki çocuğu bahane eder ama 3+1 eve de 2 kişi gitmez İstanbul şartlarında ki ille çocuk olcak
Hmm bir araştırayım...Kalanşo al ona herkes bakarsuyunu bile unutsan solmuyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?