Tamam sardunyaları dışarı aldım zatenGüneşi seviyor gölgede açmaz çiçek. Açık hava olacak bide
Tamam sardunyaları dışarı aldım zaten
Ama kalanşo da rüzgar sevmiyo bence kalonşolar dışarda olmayacak ama denedim, çoğaltıyoken
İşyerindeki balkonda açıkSardunyayı balkona koymştm hiç çiçek açmadı. Balkon kapalı camla. Dışarı koydum hemen çiçekler tomurcuklandı.
Bizdeya ben safmıyım neyim hala anlamadım vik viklemek nebikaç cümlede kullansanıza şu vik viklemeyı anlayım bende
Ben de evde öyleyim. Hiç iş yspasım yok :/ evi dip köşe süpürmeyeli belki 1 ay olmuştur. Pratik süpürgeyle yapıyorm hepBu aralar hiç iş yapasım yok
İşe geliyorum ama normalde çıkmam hep sigara içenlerin yanına balkona çıkıyorum
Burası da boş vikvikleyecek kimse yok
İşlerde birikti sayılır ama istek kalmadı
Havalardan mı ne
Üfff ev işine hiç girmeyelimBen de evde öyleyim. Hiç iş yspasım yok :/ evi dip köşe süpürmeyeli belki 1 ay olmuştur. Pratik süpürgeyle yapıyorm hep
Üfff ev işine hiç girmeyelim
Onu es geçeli baya oldu benimBi haftasonu evi topla düzenle yerleştir derken kızım diğer odayı bozuyo
Süpürüyoruz ama dip köşe pek yapamıyoruz
Ya bi de bizim bi duvar su çekmişti kışın, nerden geldi anlamadık meğer çatıda sorun varmış yaptılarda
Duvar şişti tabi, bu ara sigortaya başvurduk badana yapcaklar onu bekliyorum
Gelsin gitsinlerde badanadan sonra tam bi temizlik şart
Halıları yıkamaya vercem, camları silcem filan ohooo çok çalışman lazım Çekirgee çok , pardon Bir-dost dicektim
Düşman nerden çıktı beBenim de ramazan gelmeden bi camları falan halletmem lazım. Sana da dost mu diycez düşman mı aman çeko mu bilemedim
Düşman nerden çıktı be
Bir-Dost deyiniz lütfen hıh
Üff onca şeyi halledersem işte sırada iftarlar var
Bi benim ailem
Bi eşimin ailesi
Bi de arkadaşları alsam yeter
Ben hamileykende aldımÇocukla zor olur bu yıl
Ben hamileykende aldım
Geçen senede zaten 5 aylık filandı kızım, yine aldım
Normalde almıyorum bari ramazanda alıyım ya iftar iyidir
Seninkiler fazla gudubetBnm kaynanagil daha oturdğm eve gelmediler bile
Seninkiler fazla gudubet
Benimkiler de fazla gel gite bayılırlar
Ortasını bulaydık iyiydi
Nasip.
Ben evde olsam daha çok gelirlerBöyle süper oluyor ama kafa rahat oh mis :)
Ben evde olsam daha çok gelirler
İşyeri candır puhaha
Yok kapalı balkondaydı ama ora pimapen , camı genelde aralıklı oluyoduMesafe iyidir böyle. Sen şu kırmızı kalanşoooğğyu camın önüne mi koydnda öyle çiçeklendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?