Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Sardunyayı balkona koymştm hiç çiçek açmadı. Balkon kapalı camla. Dışarı koydum hemen çiçekler tomurcuklandı.

Sardunyayı balkona koymştm hiç çiçek açmadı. Balkon kapalı camla. Dışarı koydum hemen çiçekler tomurcuklandı.
İşyerindeki balkonda açık
Yaz kış saksılar dışarda
Bu camın önündekilerle uğraşamam zaten dangoz gibi ağırlar ve zırt pırt açamam o camları, birinin önünde L koltuk var zaten
Kalır orda

Bu aralar hiç iş yapasım yok
İşe geliyorum ama normalde çıkmam hep sigara içenlerin yanına balkona çıkıyorum
Burası da boş vikvikleyecek kimse yok
İşlerde birikti sayılır ama istek kalmadı
Havalardan mı ne

Ben de evde öyleyim. Hiç iş yspasım yok :/ evi dip köşe süpürmeyeli belki 1 ay olmuştur. Pratik süpürgeyle yapıyorm hep

Ben de evde öyleyim. Hiç iş yspasım yok :/ evi dip köşe süpürmeyeli belki 1 ay olmuştur. Pratik süpürgeyle yapıyorm hep
Üfff ev işine hiç girmeyelim
Onu es geçeli baya oldu benim Bi haftasonu evi topla düzenle yerleştir derken kızım diğer odayı bozuyo
Süpürüyoruz ama dip köşe pek yapamıyoruz
Ya bi de bizim bi duvar su çekmişti kışın, nerden geldi anlamadık meğer çatıda sorun varmış yaptılarda
Duvar şişti tabi, bu ara sigortaya başvurduk badana yapcaklar onu bekliyorum
Gelsin gitsinlerde badanadan sonra tam bi temizlik şart
Halıları yıkamaya vercem, camları silcem filan ohooo çok çalışman lazım Çekirgee çok , pardon Bir-dost dicektim

Benim de ramazan gelmeden bi camları falan halletmem lazım. Sana da dost mu diycez düşman mı aman çeko mu bilemedim

Benim de ramazan gelmeden bi camları falan halletmem lazım. Sana da dost mu diycez düşman mı aman çeko mu bilemedim
Düşman nerden çıktı be
Bir-Dost deyiniz lütfen hıh

Üff onca şeyi halledersem işte sırada iftarlar var
Bi benim ailem
Bi eşimin ailesi
Bi de arkadaşları alsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…