Maşallah10 aylık biri kız biri erkek
anne babamıza sorsak derdimiz hala bitmemiştir onlar için. şimdi benim içinde aynı ha bu olsun ha yürüsün koşsun derken ömrüm bitecekMaşallah
Büyümüşler az kalmış yürüdüler mi biraz daha rahat edersin ama bu kezde etrafı karıştırıp koşturup düşürüyolar ( :
Benim annem yakındı sağ olsun 5,5 aylıkken işe döndüm o bakıyoranne babamıza sorsak derdimiz hala bitmemiştir onlar için. şimdi benim içinde aynı ha bu olsun ha yürüsün koşsun derken ömrüm bitecek2 yaşına girdiklerinde vericem kreşe ama evde durmak bana göre hiç değil. cezaevinde gibi hissediyorm kendimi
Tek olmak çok zor öyle durumlardaAllah razı olsun. inan ben gibi gezen rahat olan biri bu durumda çok zor. başka anneleri görüyorum yada duyuyorum çocuklarını bebeklerini kardeşine bırakmaya esirgiyorlar. bende aman biri olsa da yarım saat baksa en azından yürüyüş yapabileyim diyorum. annemde çalışıyor iki üç haftada bir gelebilirse ancak
Ay kimse de yokama çocuklardan bahsederek kafa dağılmaz yaniaç bir vikvik konusu
benm aklımda birşey var lazer epilasyonla ilgili ama bunu hangi platforma yazağımı bilmiyorum
Vardır illa kibrde burdakiler birbirilerinden özelden görüşen falan varmı yani iletişim bilgilerini paylaşan?
peki sen neler yapıyosu n? neler yapamıyorsun ?
store den mi yükleniyorUC BROWSER kullanıyorum reklam engelleyen eklentisi var. Etik değil ama telefonumdan kkya normal şartlarda giremiyorum
Ne konuda ?peki sen neler yapıyosu n? neler yapamıyorsun ?
İnşallah rutinler dışında heyecan yaşayacağınız güzelliklerde olur hayatınızda :) sohbet olsun konu açılsın diye sordum. Genel soru yaniNe konuda ?
Rutin şeyleri mi soruyosun
Uyanıyorum kızımı anneme bırakıp işe geliyoruz
Akşam işten dönerken kızımı alıp eve geçiyoruz
Benim ki 17 aylık oldu şimdi biraz daha bişeylerden çakıyo
Mama sandalyesi oldu mu her yere gidebilirim
Haftasonu da hava güzelse pikniğe vakit ayırmaya çalışırım
Öyle işte
Evetstore den mi yükleniyor
Benimki de 27 aylık oldu :)Ne konuda ?
Rutin şeyleri mi soruyosun
Uyanıyorum kızımı anneme bırakıp işe geliyoruz
Akşam işten dönerken kızımı alıp eve geçiyoruz
Benim ki 17 aylık oldu şimdi biraz daha bişeylerden çakıyo
Mama sandalyesi oldu mu her yere gidebilirim
Haftasonu da hava güzelse pikniğe vakit ayırmaya çalışırım
Öyle işte
N NickimTam13Harf reklam kapatmayı filan anlatınca öyle bişey soruyosun sandımİnşallah rutinler dışında heyecan yaşayacağınız güzelliklerde olur hayatınızda :) sohbet olsun konu açılsın diye sordum. Genel soru yani
Ooo maşallah sen paçayı kurtarmışsın : )Benimki de 27 aylık oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?