Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Maşallah
Büyümüşler az kalmış yürüdüler mi biraz daha rahat edersin ama bu kezde etrafı karıştırıp koşturup düşürüyolar ( :
anne babamıza sorsak derdimiz hala bitmemiştir onlar için. şimdi benim içinde aynı ha bu olsun ha yürüsün koşsun derken ömrüm bitecek 2 yaşına girdiklerinde vericem kreşe ama evde durmak bana göre hiç değil. cezaevinde gibi hissediyorm kendimi

Benim annem yakındı sağ olsun 5,5 aylıkken işe döndüm o bakıyor
Bende 5,5 ayda çok bunalmıştım evde
Senin bi de 2 tane Allah sabır versin

Allah razı olsun. inan ben gibi gezen rahat olan biri bu durumda çok zor. başka anneleri görüyorum yada duyuyorum çocuklarını bebeklerini kardeşine bırakmaya esirgiyorlar. bende aman biri olsa da yarım saat baksa en azından yürüyüş yapabileyim diyorum. annemde çalışıyor iki üç haftada bir gelebilirse ancak

Tek olmak çok zor öyle durumlarda
Uyuyamayınca zaten bi türlü kendine gelemiyorsun çocuğun maması gazı da tekrarlanıp duruyo

peki sen neler yapıyosu n? neler yapamıyorsun ?
Ne konuda ?
Rutin şeyleri mi soruyosun

Uyanıyorum kızımı anneme bırakıp işe geliyoruz
Akşam işten dönerken kızımı alıp eve geçiyoruz
Benim ki 17 aylık oldu şimdi biraz daha bişeylerden çakıyo
Mama sandalyesi oldu mu her yere gidebilirim
Haftasonu da hava güzelse pikniğe vakit ayırmaya çalışırım
Öyle işte

İnşallah rutinler dışında heyecan yaşayacağınız güzelliklerde olur hayatınızda :) sohbet olsun konu açılsın diye sordum. Genel soru yani

Benimki de 27 aylık oldu :)

İnşallah rutinler dışında heyecan yaşayacağınız güzelliklerde olur hayatınızda :) sohbet olsun konu açılsın diye sordum. Genel soru yani
N NickimTam13Harf reklam kapatmayı filan anlatınca öyle bişey soruyosun sandım ben işyerindeyim pc den giriyorum
Teşekkürler inşallah ama ben bu rutinden de memnunum Allah sağlık sıhhat versin de şükür herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…