- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Ooo maşallah sen paçayı kurtarmışsın : )
AminO zaman sorun yok sizin için. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Çok zor asıl o dermansız dert vermesin rabbim
Amin. Gerçekten sağlık bi başkaO zaman sorun yok sizin için. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Çok zor asıl o dermansız dert vermesin rabbim
Cin gibi maşallah : ) Bazı çocuk geç konuşurSürekli puzzle yapıyor adam. Konuşmuyor daha o can sıkıcı. 12 ve 15 parçalı puzzleları yardımsız kendi yapıyor maşallah.
Cin gibi maşallah : ) Bazı çocuk geç konuşur
Bi arkadaşa gittik dün onun oğluda 24 aylık
Şimdiye kadar arapça gibi bişeyler diyodu anlamıyodukşimdi biraz daha anlaşılır, zamanla tam düzelir
Senin ki de bir konuşacak hiç susmayacak bence
Tek tük diyo ama bişeyler di miİnşallah ya inşallah gerçekten o günleri görmek istiyorum artık
Tabi. Kelimeler var da cümle yokTek tük diyo ama bişeyler di mi
Bilmiyorum bende şaşıyorum tanıdık mı ne bunlar5 ziyaretçi var Ekşın nı var burda ne
Gitmişler. Niye geldilerse :)Bilmiyorum bende şaşıyorum tanıdık mı ne bunlar
Araniza bir fakir daha katılmış sanki. Yalniz degilim artik.
O günleri göreceğim diyin bence yakın olur :)İnşallah ya inşallah gerçekten o günleri görmek istiyorum artık
O günleri göreceğim diyin bence yakın olur :)
Hangi günler?O günleri göreceğim diyin bence yakın olur :)
Aynen. Söylediklerimiz bile çok önemli. Ağzımızdan çıkan her cümle olumlu olmalıPozitif düşünmek lazım dimi doğru diyorsun
kızlar bugün yazmayı unuttum sahi.
gece kabus gördüm, benim pis koca beni böyle aldatır gibi bir şey yapmış, BDV stili aldatma, hani arkadaş ayağına.
ya var ya deli oldum tüm gece uyuyamadım, arada da kocişi tekmeledim falan,
ya bir de baya uğraştım yani, boşanmaya karar verdim boşanıcam falan, hamileyim diye doğumu mu beklesem planları yapıyorum.
neticede boşamadım ya adamı, affettim ya sabaha karşı,
saf mıyım neyim...
ya da bu BDV benim ayarları bozdu yeminlen.
kızlar bugün yazmayı unuttum sahi.
gece kabus gördüm, benim pis koca beni böyle aldatır gibi bir şey yapmış, BDV stili aldatma, hani arkadaş ayağına.
ya var ya deli oldum tüm gece uyuyamadım, arada da kocişi tekmeledim falan,
ya bir de baya uğraştım yani, boşanmaya karar verdim boşanıcam falan, hamileyim diye doğumu mu beklesem planları yapıyorum.
neticede boşamadım ya adamı, affettim ya sabaha karşı,
saf mıyım neyim...
ya da bu BDV benim ayarları bozdu yeminlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?