Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Takma canim ya
Bak bir de soyle dusun, hersey adamina gore. Senin ozene bezene kurdugun evin, sana da her anlamda uygun bir kocan var. O kocaya yapilan yemek,utu,temizlik zor gelmez hersey parayla guzel. Canin istese butun isleri yardimci hanim alir yaptirirsin da. Ama bu kiz bu isleri mecburiyetten yapiyor cunku para yok durumu yok yani:) zorunlulukta hersey zor gelir. O yuzden onun yapmak zorunda oldugu sey hizmetcilik,ama senin yaptigin sey zevkle yapilan bir eylem.umarim incitmeden anlatabilmisimdir. Yoksa elbette haklisin.

Girme boşver ben epeydir burdayım
Bansız hava sahası resmen sevdim

Bugün zaten işlerim yoğun, bir müvekkilim dün akşam bir kavgaya karışmış, ifadesine göre adamın çenesine yumruk atmış fakat adam ölmüş...Günün koşturmacası yoğun olacak

Bugün zaten işlerim yoğun, bir müvekkilim dün akşam bir kavgaya karışmış, ifadesine göre adamın çenesine yumruk atmış fakat adam ölmüş...Günün koşturmacası yoğun olacak
Sana onca ekşın yeter de artar zaten iyi yine kafan BDV yi çekiyo
Adam Cüneyt Arkın mübarek tek yumrukla öldürüyo töbe töbe

Sana onca ekşın yeter de artar zaten iyi yine kafan BDV yi çekiyo
Adam Cüneyt Arkın mübarek tek yumrukla öldürüyo töbe töbe

İlk ifadesinde öyle konuşmuş, bakalım gidicem birazdan görüşeceğim bana ne diyecek. Sonrada savcılık vs..Aman ne bileyim bir sardım bdv'ye girdin mi çıkamıyorsun gerçekten...

Gunaydin vikvikler
Gece evde oglanla yalnizdik ne o uyudu ne ben:)
Herhalde bugun leyla gibi dolaniriz ortalikta
Bende yerimde sızmışım
Kızım kafama oturdu arada saçımı yoldu ama bana mısın demedim kaç günün yorguluğu var
Sonra pes etmiş olmalı yanıma yatmış
Eşim uyandırdı yerimize geçtik

Bende yerimde sızmışım
Kızım kafama oturdu arada saçımı yoldu ama bana mısın demedim kaç günün yorguluğu var
Sonra pes etmiş olmalı yanıma yatmış
Eşim uyandırdı yerimize geçtik
Minik cakil benim oglan da bambam zaten.
Bu aralar vurmayi ogrenmis nerden ogrendiyse, ritmik bir sekilde bam bam diye vuruyor onunde masa varsa komik cocuk

Minik cakil benim oglan da bambam zaten.
Bu aralar vurmayi ogrenmis nerden ogrendiyse, ritmik bir sekilde bam bam diye vuruyor onunde masa varsa komik cocuk
Biz haftasonu bi arkadaşa gittik
Oğlu 2 yaşında, pat diye vurdu kızıma ağladı
Sonra bana vurdu
Hemen öğreniyorlar ama güçleri bize yetiyo

Biz haftasonu bi arkadaşa gittik
Oğlu 2 yaşında, pat diye vurdu kızıma ağladı
Sonra bana vurdu
Hemen öğreniyorlar ama güçleri bize yetiyo
Bakalim simdilik bizimki sadece masaya ve babasina vuruyor beni daha ogrenemedi
Babasi kucagina aliyor cat cat geciriyor adamin suratina bir de nasil mutlu oluyor vururken anlatamam cok komik ya

Bakalim simdilik bizimki sadece masaya ve babasina vuruyor beni daha ogrenemedi
Babasi kucagina aliyor cat cat geciriyor adamin suratina bir de nasil mutlu oluyor vururken anlatamam cok komik ya
Kızımda bana hiç vurmazdı o çocuğa sinirlendi de o an vurdu
Ama eşimi ve annemi yoluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…