Bozuk saat gibidir belki günde 2 kez doğrusuna denk gelmişsindirValla ya, bazi konularda gercekten cok dogru yaziyor bana cok samimi geliyor yazik kiza
Takma canim yaBen insanların kurdukları hayallerle, başkalarının gerçeklerini ezmesinden nefret ediyorum...Ben evimin mutfağında seve seve , sevdiğim adama yemekler yapıyorum. Evet yardımcım var ama , evimin her köşesini temizlemek bana ayrı bir zevk verir. Şimdi birinin kalkıpta buna hizmetçilik diyerek aklınca küçümsemesi, beni delirtti. Ben hoşlanmıyorum ev işlerinden denebilir, fakat tüm bunları hizmetçilik adı altında toplamak çok yanlış.
Bilgece 'nin yazdığını gördüm evet, takdire şayan bir cevaptı, tabi anlayana.
Ahahahaha valla olabilir. Bence tipik Turk kadini bu yaaaa.Bozuk saat gibidir belki günde 2 kez doğrusuna denk gelmişsindir
Selam vikvikler ayıldınız mı
Girme boşver ben epeydir burdayımGünaydınnnnBen kendi adıma ayıldım, lakin sabah sabah bdv yine beni gerdi..
Girme boşver ben epeydir burdayım
Bansız hava sahası resmensevdim
Sana onca ekşın yeter de artar zatenBugün zaten işlerim yoğun, bir müvekkilim dün akşam bir kavgaya karışmış, ifadesine göre adamın çenesine yumruk atmış fakat adam ölmüş...Günün koşturmacası yoğun olacak
Sana onca ekşın yeter de artar zateniyi yine kafan BDV yi çekiyo
Adam Cüneyt Arkın mübarek tek yumrukla öldürüyotöbe töbe
Evet eskiden bende tiryakisiydimİlk ifadesinde öyle konuşmuş, bakalım gidicem birazdan görüşeceğim bana ne diyecek. Sonrada savcılık vs..Aman ne bileyim bir sardım bdv'ye girdin mi çıkamıyorsun gerçekten...
Bende yerimde sızmışımGunaydin vikvikler
Gece evde oglanla yalnizdik ne o uyudu ne ben:)
Herhalde bugun leyla gibi dolaniriz ortalikta
Minik cakilBende yerimde sızmışım
Kızım kafama oturdu arada saçımı yoldu ama bana mısın demedim kaç günün yorguluğu var
Sonra pes etmiş olmalı yanıma yatmış
Eşim uyandırdı yerimize geçtik
Biz haftasonu bi arkadaşa gittikMinik cakilbenim oglan da bambam zaten.
Bu aralar vurmayi ogrenmis nerden ogrendiyse, ritmik bir sekilde bam bam diye vuruyor onunde masa varsakomik cocuk
Bakalim simdilik bizimki sadece masaya ve babasina vuruyorBiz haftasonu bi arkadaşa gittik
Oğlu 2 yaşında, pat diye vurdu kızıma ağladı
Sonra bana vurdu
Hemen öğreniyorlar ama güçleri bize yetiyo
Kızımda bana hiç vurmazdı o çocuğa sinirlendi de o an vurduBakalim simdilik bizimki sadece masaya ve babasina vuruyorbeni daha ogrenemedi
Babasi kucagina aliyor cat cat geciriyor adamin suratina bir de nasil mutlu oluyor vururken anlatamam cok komik ya
BDV zor ya hemen banlıyolar burası iyi : )huhhuuu büyük bi zevkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?