İyiyiz şükür sen nasılsınSelam kızlar. Kaç gündür yokum fazla yoğundum. Arada girdim tam okumaya başlıyorum çıkıyorum falan.
Kaç gündür işyerinde böyleyim.
Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Ben yokken ne vikviklediniz bir okuyup geleyim.
Günaydın vikvikTelefon almayı düşünüyorum gençler
S6 ve Note 4 ü nasıl bilirsiniz ?
İkisi arasında kaldım
Instagram açıp keçe satacam inşallah
Üff note 5 çok pahalı yaGünaydın vikvik
Note4 ü iyi bilirim,ilk çıktığında kapmıştım hala da kullanıyorum ama üst modelini eşim kullanıyor,o benimkine bin basar,kamerası çok iyi çekiyor.O da aklında olsun :) S6yı bilmiyorum tatlım
Eşiminki plus mıdır nedir ondan. Senin baktığın o mu canım? Biz aldığımızda 3bine yakındı,note4 de 2300 dü. Şuan çok çok indirimliymiş. Daha da üstü çıkmış ondanNote 5 Samsung Türkiye garantili 2500
İthalatçı firma garantili 1900
Ben ithalatçı firmaya güvenemem mesela ? 2500 de çok
Gidip bakma fırsatım olmadı nete yazdım bu çıktıEşiminki plus mıdır nedir ondan. Senin baktığın o mu canım? Biz aldığımızda 3bine yakındı,note4 de 2300 dü. Şuan çok çok indirimliymiş. Daha da üstü çıkmış ondan
Üff note 5 çok pahalı ya
En son model takıntım yok bari 4 olsun dedim ama 1800 filan sanırım bu da
Note 5 kaçtı bi daha bakayım sağ ol
yok tatlım bu değil, ekranın kenarları oval olandanGidip bakma fırsatım olmadı nete yazdım bu çıktı
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-n920-note-5-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMN920-GD?magaza=İyifiyat&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CM-1xoyj98wCFQ-3GwodGJ0LLQ
Plus yazmıyo galiba
İphone hiç kullanmadım samsungu seviyorum alışkınımcanım ben de iphone aldım, 6 lar çıktığında iphone 5s aldım, eski model olduğu için ucuzladı.
sen de 7 ler çıkarken 6 lara bakabilirsin.
iphone sağlam bence ya, değer.
note ları ben de beğeniyorum ama en son çıkan modeller her zaman gereksiz pahalı oluyor.
2500 verebiliyorsan iphone6 al benceGidip bakma fırsatım olmadı nete yazdım bu çıktı
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-n920-note-5-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMN920-GD?magaza=İyifiyat&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CM-1xoyj98wCFQ-3GwodGJ0LLQ
Plus yazmıyo galiba
1800 e note 4 düşünüyorum ben , ya da s6 o da 1700 mü neydi2500 verebiliyorsan iphone6 al bencebende var çok memnunum
İyiyiz şükür sen nasılsın
Bende sandım kaynananın evinde gelin görmesi yapmaya gittinizpiyasada olmayınca
Ne demek tatlım :) Ama bak plusın çok iyi kamerası var sonra pişman olma:))s6 1900 s6 plus 2500 e yakın ya
s6 yeter bana plus olmayıversin
Teşekkür ederim Ceyz sordun yazdın sağ ol
nekadar vikvikliyebiliriz ki o konudakızlar konumu taşıdılar ya,
vikvikleyeceğinize konuma yazın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tesetture-yakin-mayo.929876/
İphone hiç kullanmadım samsungu seviyorum alışkınım
O yüzden direk samsung baktım
S6 ya da note4 fena değil, bunları düşünüyorum
S7 ile note 5 pahalı şu an
Tamzinat için mantıklı nikah olayıBende iyiyim.
Gelin görmesine gitmedik. O bayramdan sonraya kalacak galiba. Benim iş yerinde aksiyon var bu aralar. Her an şutlanadabilirim. Yeni IKcıları gözüm tutmadı. Bazı hoş olmayan çıkartmalar yaptılar. Kulp uydurup tazminatsız şutlamak istemelerinden korkuyorum. Nikahı erkene çekeceğim. Babam tamam derse haftaya sade bir nikah yapacağım. İhbar süremi başlatacağım. İşte bir sürü evrak ıvır zıvırıyla uğraşıyorum.
İşyeride nevi değişikliği olduğu A.ş. olduk şimdi bir şirket kapaması bir şirket açılışı ve diğer tüm işlemleri düşün
Öyle işte.
Senin el işlerin için bence hemen site olayına girme. Markanı oluşturdun. Belli bir gelir elde ettikten sonra işi büyütmeye bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?