Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Selam kızlar. Kaç gündür yokum fazla yoğundum. Arada girdim tam okumaya başlıyorum çıkıyorum falan.
Kaç gündür işyerinde böyleyim.
Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Ben yokken ne vikviklediniz bir okuyup geleyim.

İyiyiz şükür sen nasılsın
Bende sandım kaynananın evinde gelin görmesi yapmaya gittiniz piyasada olmayınca

Telefon almayı düşünüyorum gençler
S6 ve Note 4 ü nasıl bilirsiniz ?
İkisi arasında kaldım
Instagram açıp keçe satacam inşallah
Günaydın vikvik
Note4 ü iyi bilirim,ilk çıktığında kapmıştım hala da kullanıyorum ama üst modelini eşim kullanıyor,o benimkine bin basar,kamerası çok iyi çekiyor.O da aklında olsun :) S6yı bilmiyorum tatlım

Üff note 5 çok pahalı ya
En son model takıntım yok bari 4 olsun dedim ama 1800 filan sanırım bu da
Note 5 kaçtı bi daha bakayım sağ ol

Note 5 Samsung Türkiye garantili 2500
İthalatçı firma garantili 1900

Ben ithalatçı firmaya güvenemem mesela ? 2500 de çok

Note 5 Samsung Türkiye garantili 2500
İthalatçı firma garantili 1900

Ben ithalatçı firmaya güvenemem mesela ? 2500 de çok
Eşiminki plus mıdır nedir ondan. Senin baktığın o mu canım? Biz aldığımızda 3bine yakındı,note4 de 2300 dü. Şuan çok çok indirimliymiş. Daha da üstü çıkmış ondan

Üff note 5 çok pahalı ya
En son model takıntım yok bari 4 olsun dedim ama 1800 filan sanırım bu da
Note 5 kaçtı bi daha bakayım sağ ol

canım ben de iphone aldım, 6 lar çıktığında iphone 5s aldım, eski model olduğu için ucuzladı.
sen de 7 ler çıkarken 6 lara bakabilirsin.
iphone sağlam bence ya, değer.

note ları ben de beğeniyorum ama en son çıkan modeller her zaman gereksiz pahalı oluyor.

İphone hiç kullanmadım samsungu seviyorum alışkınım
O yüzden direk samsung baktım
S6 ya da note4 fena değil, bunları düşünüyorum
S7 ile note 5 pahalı şu an

İyiyiz şükür sen nasılsın
Bende sandım kaynananın evinde gelin görmesi yapmaya gittiniz piyasada olmayınca

Bende iyiyim.
Gelin görmesine gitmedik. O bayramdan sonraya kalacak galiba. Benim iş yerinde aksiyon var bu aralar. Her an şutlanadabilirim. Yeni IKcıları gözüm tutmadı. Bazı hoş olmayan çıkartmalar yaptılar. Kulp uydurup tazminatsız şutlamak istemelerinden korkuyorum. Nikahı erkene çekeceğim. Babam tamam derse haftaya sade bir nikah yapacağım. İhbar süremi başlatacağım. İşte bir sürü evrak ıvır zıvırıyla uğraşıyorum.

İşyeride nevi değişikliği olduğu A.ş. olduk şimdi bir şirket kapaması bir şirket açılışı ve diğer tüm işlemleri düşün

Öyle işte.

Senin el işlerin için bence hemen site olayına girme. Markanı oluşturdun. Belli bir gelir elde ettikten sonra işi büyütmeye bak derim.

İphone hiç kullanmadım samsungu seviyorum alışkınım
O yüzden direk samsung baktım
S6 ya da note4 fena değil, bunları düşünüyorum
S7 ile note 5 pahalı şu an

Samsungu sevemiyorum pekte bilmiyorum ama Note'un kamerasının çok iyi olduğunu biliyorum.
Ben sony kullanıyorum. Taş gibi telefon ama kamera performansı maalesef iyi değil.

Tamzinat için mantıklı nikah olayı
Herşey gönlünce olur inşallah

Bende ınstagramda deneyeceğim keçeleri, acemiyim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…