- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Size bir şey sorayım hazır böyle açılıp saçıldık
Çıplaklık beni utandırıyor. Çıplakken kendime bakmak dahi utandırıyor. Bende bir anormallik mi var
Size bir şey sorayım hazır böyle açılıp saçıldık
Çıplaklık beni utandırıyor. Çıplakken kendime bakmak dahi utandırıyor. Bende bir anormallik mi var
canım aynen ünlüler açıklama yapıyorlar ya,
işte evde çıplak dolaşmayı çok seviyorum falan diye.
ay ben hayal bile edemiyorum kendimi gerçekten.
O kadar da ferah olunmamalı yani tövbe tövbe
Allah kolaylik versinGöründüm ve gidiyorum ders çalışmaya :)
Hahaha yok yav gayet normalsiniz bence anormal oLan benim
Hahaha yok yav gayet normalsiniz bence anormal oLan benim
Ben kimseyokken ciplak dolasabilirim evde, odamda soyunur banyoya ciplak giderim mesela
Aynada kendime bakarim ciplakken
Sagimda solumda bisi var mi diye kontrol ediyorumyok bence sen normalsin ya,
kimse yokken de çekinmek çok normal olmasa gerek.
@WanHeda bunu aşmamız lazım :)
Sagimda solumda bisi var mi diye kontrol ediyorumeksik gedik bise falan hahahaha
Simdi oglan dogdu onun da otesine berisine bakiyorum arada. Gozumden kacar bise cikar diye odum kopuyor, bence normal degilim ya
Ayrica fizik guzelse severim ben ciplakligi, sakincasi yok yani.
Arada gümbürtüye gidiyo insana, bana da oluyo bilmiyorum ama 4 gün bekleyince sinirim geçiyo ilk anda yazabilsem kesin IP ban yerim süresiz ban yaniBan yemişim 4 koca gün, sırf bi konuya fake dedim diye. Bu neydi şimdi
Lohusalığımın son günlerini banlı banlı geçirdim yazık değil mi bana zalımsın kkArada gümbürtüye gidiyo insana, bana da oluyo bilmiyorum ama 4 gün bekleyince sinirim geçiyo ilk anda yazabilsem kesin IP ban yerim süresiz ban yani
Lohusalığımın son günlerini banlı banlı geçirdim yazık değil mi bana zalımsın kk
Lohusalığımın son günlerini banlı banlı geçirdim yazık değil mi bana zalımsın kk
Çiçeklerini yerim çok güzellerrrrLohusa sendromu yaşıyodum ondan öyle şeyler yazdım diye mail atsan belki af çıkarırlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?