Vikviklemek Hakkında Herşey :)

annelere hedıye almak daha kolay oluyor ya
secenek cok
babaya hep gomlek tshırt pıjama takımı sort takımı
aaa ayakkabı olabılır bak yazlık ayakkabı

bu zamana kadar aldığımız hiiç bir şeyi beğenmedi ve kullanmadı. Hiç içimden gelmiyor. Zaten aramız iyi değil. Evde merhaba merhabayız. Hani şu aralar iyi geçinmeye çalışıyorum yoksa umrumda değil.

hadı ya
duzelır ınsallah bı an evvel hersey yoluna gırer

ne diyeceğimi bilemedim zaten sessiz anlaşma yapmışlar ya
iyi akşamlar

Benimki kudurmustu onu emzirdim simdi gazini cikarayim banyo yaptiricam
tok karnına banyo yaptırınca kusmuyor mu
benn hep emzırme vaktıne yakın yıkıyorum hemen akabındede emzırıp uyutuyorum zuzuyu :)

Bir kac kere yikadim kusmadi. Unutuyorum bazen oyle yapmayi Emzirdikten sonra dizimin ustune yatirarak yikamadigim icin kusmuyor :)
oyy kuzu yaaa
sevıyormu yıkanmayı
ben kızımı ayaklı kuvetde yıkıyorum esım ses cıkaran ısıklı renklı seylerle oynatıyor bende bı yandan yıkıyorum suyla oynatıyorum elını su dolu masrapaya vurup su sesı cıkartırıyorm bı kahkahalar atıyor zilli

Seviyor tabii Ege oglani o. Daha 1 aylikti gittim denize soktum valla bastan asagi mis gibi. Kiyameti koparsa suyun icinde susar esek sipasi.
Amaninn yerim ben o kizi. Doktor bana aylarca kizin olacak dedi ismini Derin koyacaktik Turk ismi olarak ki dusun ozel hastane. Sonra son kontrolde dedi ki yanlis alarm oglun olacak. Agzina tukureyim be adam aldigim tum pembe seyleri degistirmek zorunda kaldim.

ayyyy ne guzel yapmıssın zaten sudan cıkıyorlar dogustan yuzuculer :)

banada 2 kere erkek dedı 6.ayımda kız oldugu ortaya cıktı

ayyyy ne guzel yapmıssın zaten sudan cıkıyorlar dogustan yuzuculer :)

banada 2 kere erkek dedı 6.ayımda kız oldugu ortaya cıktı
Benim oglana olsaydi kizlarini alacaktim ama wolfun da darkin da ogullari oldu Senin kizini gelin alayim mi... Bana tanidik guvenilir bir anneden gelin lazim

Benim oglana olsaydi kizlarini alacaktim ama wolfun da darkin da ogullari oldu Senin kizini gelin alayim mi... Bana tanidik guvenilir bir anneden gelin lazim

sımdı sen boyle deyınce aklıma dogum yaptıgımın 3. gunu geldı
eşim ahsenin kımlıgını cıkarttı benı aradı suan elımde cok tatlı kımlıgı var dedı tek tek nufus cuzdan no takıp no soyluyor
geldıı...geldı... bekar yazıyor dedı

ayyy ınsallah yavrularımızın hayırlı gunlerını goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…