evi onla donatırmışımO kendi kendine büyüyo su bile istemiyo yavrıcak
Bilmem ama alırım bir seyler herhaldebabalar gunu ıcın hem esıme hem babama hedıye dusunuyorum sız napıcaksınız kızlar
annelere hedıye almak daha kolay oluyor ya
secenek cok
babaya hep gomlek tshırt pıjama takımı sort takımı
aaa ayakkabı olabılır bak yazlık ayakkabı
Yok alcaz pazartesi filanee note 4 kaldımı gerıı
Hatun gelmiş kıbrı 30 sa 30 veririm 50 de verir istediğimi yaparım ben demişevi onla donatırmışım
hadı yabu zamana kadar aldığımız hiiç bir şeyi beğenmedi ve kullanmadı. Hiç içimden gelmiyor. Zaten aramız iyi değil. Evde merhaba merhabayız. Hani şu aralar iyi geçinmeye çalışıyorum yoksa umrumda değil.
Hatun gelmiş kıbrı 30 sa 30 veririm 50 de verir istediğimi yaparım ben demiş
Ama bi başkasına da para verde boşanalım boşanmak öyle kolay mı 1500 maaş alsam geçinir miyim ki dmeiş
Ha ben evi kalanşoyla donattım bile
Kaçtım
Düzelecek birşey yok ben çoktan aştım onu.hadı ya
duzelır ınsallah bı an evvel hersey yoluna gırer
bebıs nasıl bebıs :)Offfff cok daraldim su an
oda ıyıymısDüzelecek birşey yok ben çoktan aştım onu.
Offfff cok daraldim su an
Benimki kudurmustu onu emzirdim simdi gazini cikarayim banyo yaptiricamHava çok kötü felaket yağmur var ondandır.
tok karnına banyo yaptırınca kusmuyor muBenimki kudurmustu onu emzirdim simdi gazini cikarayim banyo yaptiricam
Bir kac kere yikadim kusmadi. Unutuyorum bazen oyle yapmayitok karnına banyo yaptırınca kusmuyor mu
benn hep emzırme vaktıne yakın yıkıyorum hemen akabındede emzırıp uyutuyorum zuzuyu :)
oyy kuzu yaaaBir kac kere yikadim kusmadi. Unutuyorum bazen oyle yapmayiEmzirdikten sonra dizimin ustune yatirarak yikamadigim icin kusmuyor :)
Seviyor tabii Ege oglani o. Daha 1 aylikti gittim denize soktum valla bastan asagi mis gibi. Kiyameti koparsa suyun icinde susar esek sipasi.oyy kuzu yaaa
sevıyormu yıkanmayı
ben kızımı ayaklı kuvetde yıkıyorum esım ses cıkaran ısıklı renklı seylerle oynatıyor bende bı yandan yıkıyorum suyla oynatıyorum elını su dolu masrapaya vurup su sesı cıkartırıyorm bı kahkahalar atıyor zilli
Seviyor tabii Ege oglani o. Daha 1 aylikti gittim denize soktum valla bastan asagi mis gibi. Kiyameti koparsa suyun icinde susar esek sipasi.
Amaninn yerim ben o kizi. Doktor bana aylarca kizin olacak dedi ismini Derin koyacaktik Turk ismi olarak ki dusun ozel hastane. Sonra son kontrolde dedi ki yanlis alarm oglun olacak. Agzina tukureyim be adam aldigim tum pembe seyleri degistirmek zorunda kaldim.
Benim oglana olsaydi kizlarini alacaktim ama wolfun da darkin da ogullari oldu
ayyyy ne guzel yapmıssın zaten sudan cıkıyorlar dogustan yuzuculer :)
banada 2 kere erkek dedı 6.ayımda kız oldugu ortaya cıktı
Benim oglana olsaydi kizlarini alacaktim ama wolfun da darkin da ogullari olduSenin kizini gelin alayim mi... Bana tanidik guvenilir bir anneden gelin lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?