yok artık :)
Gülen Gözler filmindeki gibi kızı bulana kadar 6 erkek doğurursam ne olacak.
diyorum sana ben gelinlere sarıcam diye, ha ha,
bir de kız torun baskısı yaparım
E sen de 2. yi de oglan dogurdun ben kimi gelin alicam ogluma?
ben de bu emzirme olayını sevmeyenlerdenim ya,
vikvikçilerden seveni de duymadım
Valla canim aciyo artik ben 8.ay civari kesicem basarabilirsem bana kalsa 6.ay bitince keserim ama az daha emsin diyorum ben de insanim yahu hic sevmiyorum emzirmeyiben de bu emzirme olayını sevmeyenlerdenim ya,
Dimi, listeli gelinden yirtarimsen yabancı al, hem altın adetinden de yırtarsın
kv bana diyor yap yap birde kızın olsun diye.
sanki ısmarlama yapılıyor
evde bir erkek daha olursa kafayı yerim kesin..
ben de bu emzirme olayını sevmeyenlerdenim ya,
ısmını ne dusunmustun :)ha ha,
ya ben ilk oğlumun erkek olduğunu öğrendiğimde dedim ki, ben 10 tane de doğursam benim erkek çocuğum olacak, çünkü eşim de ben de çok kız istiyorduk hep.
Allah işte izin vermiyor.
gerçi evlatlarımı hiç bir şeye değişmem tabi ki ama kızım olaydı adısı bile hazırdı
Valla canim aciyo artik ben 8.ay civari kesicem basarabilirsem bana kalsa 6.ay bitince keserim ama az daha emsin diyorum ben de insanim yahu hic sevmiyorum emzirmeyi
benım en mutlu oldugum an :)
emzırme yastıgının konforunu kullananlardanım
kızım elımı tutuyor kolumu oksuyor yakamı cekıstırıyor arada gozunu acıp bana bakıyor gulumsuyor sonra gerı devam edıyor :)
onu ope ope emzırıyorum
bı ara bırseye cok uzuldum sutum kesıldı ozaman ıkımız ıcınde cok zor oldu ama sımdı yıne ıyıyız cok sukur:)
Evet evde bebeklerimizin poposunu delip kanlarini cildimize surerek genclesiyoruzanam ruhsuz kadınlar basmış burayı.
ısmını ne dusunmustun :)
Evet evde bebeklerimizin poposunu delip kanlarini cildimize surerek genclesiyoruz
benımkı ılk 3 ay pirana gıbıydısenin kız olduğundandır o zaman, kibarcık oluyor kız çocukları.
benim oğlan hem kiloluydu da hunharca emiyordu, zaten 5 dakikada bitiyordu emzirme işi, çok kuvvetli emiyordu
ilk oğluma 4 ay Esma diye seslendik :)
şimdikine de yine Akasya dedik 4 ay.
ha ha
ben hıc hamıle kıyafetı almadım kendıme bence dunyadakı en cırkın sey bı hamıle kadını nıye okadar yuvarlak gostermeye calısan kıyafetler tasarlarlar anlamamkızlar bu ara fena alışveriş yapasım var kendime, yazlıklar çıktı ya piyasaya.
allahtan hamileyim de kendimi durduruyorum, zaten hamile kıyafetlerini beğenmiyorum da:)
geçen mayo konusu açtım, o günden beri o tarz şu anda alsam dolapta duracak şeylere bakıp duruyorum.
fenalardayım...
ben hıc hamıle kıyafetı almadım kendıme bence dunyadakı en cırkın sey bı hamıle kadını nıye okadar yuvarlak gostermeye calısan kıyafetler tasarlarlar anlamam
dogum yapacagım gune kadar hala tum kıyafetlerıme sıgıyordum
hamılelıgımın son ayında bende hayatımda ılk kez bukadar alısverıs yaptım allahdan uygun bı sıte buldumda ondan getırtıyordum tozlu dıye bı sıte 10 tl ye pantolon oluyor yahu :)
ohoooo ben 4. aydan başladım eskilere girememeye.
ha ha ilk hamileliğimde o kadar büyük bir göbüşüm vardı ki hamile kıyafetine bile sığmama ihtimalim vardı.
ben iki hamileliğimde de hep göbeğe çalıştım, hani milletin eli üzü kolu bacağı da şişer, bende safi göbek oluşuyor.
bir de erkek olunca öne doğru büyüyor allah büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?