Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Yuh sizin mazi de nuh nebiye dayaniyo zaar
Takıldığın yerleri sor söylim

Benim sadık yarim gofretto dur mesela
Benim aksime çok hanım kızdır
Etliye sütlüye karışmaz
Her konuya gelir ama okur gider kibarcık, benim çenem durmuyo ya meraktan bakıyo beni takip eidp konulara

Hayır kim olduğumu bilip, bunu gayet güzel ifşa edip, yıllarca muhabbet ettiğin bi insana mortingen fln demek abesle iştigal.

İt mi?

Neyse simdi ağzımla klavye arasındaki süzgec kaybolacak.
Uzun hali cok uzun oldugu icin
Burasi geyik topigi ablacim, alinganlik yapmiyoruz burda
Sen suzgecinle takil bize hava hos,veya koseye birak suzgeci muhabbete takil
Ama sunu diyeyim de, birilerinin eski ismini soyleyince bisey olmuyor, samimiyet sinirlarini asiyor anlatabiliyor muyum? O suzgec bu zamanlarda devreye girmeli
Saygilar sevgiler bizden

Giz gofretto niye sessiz sessiz okuyon gel iki cift laf edek

Hayır kim olduğumu bilip, bunu gayet güzel ifşa edip, yıllarca muhabbet ettiğin bi insana mortingen fln demek abesle iştigal.
İfşa nasıl edilir bi anlatır mısın
Dünyada torununa bakan bi senin annem mi var
Benimki de bakıyo
Yaş 32 demişim bi sen mi 32 yaşındasın
İfşa etsem nickini yazardım, onu özele yazdım. Burnundan kıl aldırmayıp borazan mı alayım diyen sensin
Yeter ya , net değilsen yazma bana bişey zaten

Ben çek, çekirge, çekirge hanım, bir-dost tamam mı
Tanıyıp tanımadığına bi karar verirsen görüşelim, karar vermezsen gerek yok

Anladım ablacım.

ahahahha ok tşk

Giz gofretto niye sessiz sessiz okuyon gel iki cift laf edek
o gelmez ,okur ama..:) işi yoğundur,keyfi yoktur,muhabbeti bölmek şstemez vsss gibi bahaneleri vardır:)
hanım kızımız o bizim..yakında tekrar hayat dolu neşe dolu olacak o zaman gelir geyiğe inşallahh

o gelmez ,okur ama..:) işi yoğundur,keyfi yoktur,muhabbeti bölmek şstemez vsss gibi bahaneleri vardır:)
hanım kızımız o bizim..yakında tekrar hayat dolu neşe dolu olacak o zaman gelir geyiğe inşallahh
Aaa normal insan o zaman o
Benim gibi deli degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…