Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Mesela okuyup okuyp nasıl yazmadan çıkıyosun konudan gofretto
Ben çatlarım
Hele pişt seni tanıyorum dediler mi tahmin yürütüyorum
İpucu filan takip ediyorum
Günüm ölüyo
Oysa odur dimi deli miyim ben, kendini tanıtmak isteyen 1 kelime ile tanınır istese
Ben niye uğraşıyorum
Saf geldim saf gidecem, masadaki evraklar coni moni

selam kızlar,

çekocum beni iyi bilir :)

Bir-Dost teşk. ederim düşüncelerine, dobra pampaaa :)

blue_ismyheart inşallah cerencim aydınlık günlerim olur, güzel şeylerden bahsederim.

darkmore memnun olduğum tanıştığıma, bir takım sıkıntılarım var kendi içimde kabul edip çözmem gereken, geçecek inşallah

Boşver sorunları
Geyiğe gel arada vakit buldukça
Hanımefendiliğinin ucundan bize de bişeyler aşılarsın belki

Sende o konuda pek bi dedektiftin
Sen kimlerdensin
yok baktım ki isim değiştir dedi sempora bakıyım ne olmuş dedim okudum okudum sayfalarca yazacakken konu kapandı ben kimlerdenim erken gebelik bölümünde takılırken yoğun olarak ,bebeğimi kaybedince ortalıkta kaldım burada dikkatimi çekiyor

Ben de memnun oldum
Canin ne zaman isterse o zaman gel kuzu geyik guzeldir geyik candir

o gelmez ,okur ama..:) işi yoğundur,keyfi yoktur,muhabbeti bölmek şstemez vsss gibi bahaneleri vardır:)
hanım kızımız o bizim..yakında tekrar hayat dolu neşe dolu olacak o zaman gelir geyiğe inşallahh
Sizi etiketledim diye ifşacı oldum herhalde
Ben yemeğe çıkıyodum, tahminim doğru mu doğruysa bi el atarsınız sizde irtibatta var filan diye düşündüm
Aman ne akla hizmet yaptım işte, sonra ifşacı derler adama. Sanki tc kimlik no paylaştım

Son düzenleme:

Üzülme canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen bence bir düşün nick değişikliğini

Allah tekrar nasip eder inşallah
Bende kimyasal gebelik yaşadım
Sonra kızım oldu şimdi 1,5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…