Sende o konuda pek bi dedektiftinkızlar arada okuyorum yazdıklarınızı ben de gelsem aranıza .
kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı ben de gelsem aranıza .
Sende o konuda pek bi dedektiftin
Sen kimlerdensin
Boşver sorunlarıselam kızlar,
çekocum beni iyi bilir :)
Bir-Dost teşk. ederim düşüncelerine, dobra pampaaa :)
blue_ismyheart inşallah cerencim aydınlık günlerim olur, güzel şeylerden bahsederim.
darkmore memnun olduğum tanıştığıma, bir takım sıkıntılarım var kendi içimde kabul edip çözmem gereken, geçecek inşallah
bir de dün eski konu hortlattı ya limoncu isim benzerliğinden ismimi değissem iyi olcak
yok baktım ki isim değiştir dedi sempora bakıyım ne olmuş dedim okudum okudum sayfalarca yazacakken konu kapandıSende o konuda pek bi dedektiftin
Sen kimlerdensin
Ben de memnun oldumselam kızlar,
çekocum beni iyi bilir :)
Bir-Dost teşk. ederim düşüncelerine, dobra pampaaa :)
blue_ismyheart inşallah cerencim aydınlık günlerim olur, güzel şeylerden bahsederim.
darkmore memnun olduğum tanıştığıma, bir takım sıkıntılarım var kendi içimde kabul edip çözmem gereken, geçecek inşallah
Gecmis olsun kuzuyok baktım ki isim değiştir dedi sempora bakıyım ne olmuş dedim okudum okudum sayfalarca yazacakken konu kapandıben kimlerdenim erken gebelik bölümünde takılırken yoğun olarak ,bebeğimi kaybedince ortalıkta kaldım burada dikkatimi çekiyor
denk geldim işte ne olduğunu anlayıp yazana kadar konu kapandıValla ne yalan söyleyeyim. Sen beğendikçe şoka giriyorum.
Sizi etiketledim diye ifşacı oldum herhaldeo gelmez ,okur ama..:) işi yoğundur,keyfi yoktur,muhabbeti bölmek şstemez vsss gibi bahaneleri vardır:)
hanım kızımız o bizim..yakında tekrar hayat dolu neşe dolu olacak o zaman gelir geyiğe inşallahh
yok baktım ki isim değiştir dedi sempora bakıyım ne olmuş dedim okudum okudum sayfalarca yazacakken konu kapandıben kimlerdenim erken gebelik bölümünde takılırken yoğun olarak ,bebeğimi kaybedince ortalıkta kaldım burada dikkatimi çekiyor
Allah tekrar nasip eder inşallahyok baktım ki isim değiştir dedi sempora bakıyım ne olmuş dedim okudum okudum sayfalarca yazacakken konu kapandıben kimlerdenim erken gebelik bölümünde takılırken yoğun olarak ,bebeğimi kaybedince ortalıkta kaldım burada dikkatimi çekiyor
Tursucu olsun bence yeni nickÜzülme canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen bence bir düşün nick değişikliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?